Ajutor pentru mamicaluitheo

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

scumpelor,
l-au mutat pe florin de 2 zile de la intensive care in spital.
a inceput cat de cat sa manance , in schimb are dureri cumplite, cum inchide ochii vede numai ce s-a intamplat.........

hai sa va spun .........era cu 2 amici inafara orasului, cand la o curba (avea 60 miles/ora) deci nu f. mult, un camion rasturnat la marginea drumului, camion pe care l-a luat in plin, va dati seama in ce hal l-a aruncat de s-a intamplat toata tragedia asta.

ii este f. frica, nu poate dormi, inca mai are drenele in plamani si pneumonia care nu-i trece....dar cu ajutorul rugaciunilor voastre si ale noastre totul va fi bine, nu-i asa?

va iubesc si va multumesc tuturor celor care au ajutat-o sau vor sa o ajute, in numele ei si a lui florin bineinteles.

andreea

Mergi la inceput

scumpelor,
l-au mutat pe florin de 2 zile de la intensive care in spital.
a inceput cat de cat sa manance , in schimb are dureri cumplite, cum inchide ochii vede numai ce s-a intamplat.........

hai sa va spun .........era cu 2 amici inafara orasului, cand la o curba (avea 60 miles/ora) deci nu f. mult, un camion rasturnat la marginea drumului, camion pe care l-a luat in plin, va dati seama in ce hal l-a aruncat de s-a intamplat toata tragedia asta.

ii este f. frica, nu poate dormi, inca mai are drenele in plamani si pneumonia care nu-i trece....dar cu ajutorul rugaciunilor voastre si ale noastre totul va fi bine, nu-i asa?

va iubesc si va multumesc tuturor celor care au ajutat-o sau vor sa o ajute, in numele ei si a lui florin bineinteles.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Am fost plecata pt. 5 zile, dar asta nu inseamna ca am uitat de Florin. Multumesc tuturor celor care au raspuns, financiar sau moral, apelului lansat pt. Florin. Asteptam in continuare vesti si sper din toata inima sa fie dintre cele bune.

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Buna ziua dragele mele prietene.

de 2 zile nu am nici o veste de la elena si de la florin.
vreau sa va multumesc inca odata pentru tot ce ati facut si faceti pentru ei.

va voi scrie vesti imediat ce le voi avea.

cu drag andreea

Mergi la inceput

Aseara am reusit in sfarsit sa vb. cu florin (f.putin pt. ca este extraordinar de obosit) si cu elena.

maine spera sa ii dea drumul din spitalllllllll.

a apucat-o groaza pe de alta parte , pt, ca la spital are ajutoare, are patul care se ridica sau se coboara si........
dar fericita ca a scapat copilul cu viataaaaa.

rugati-va in continuare pentru el si pt. ea.

va multumim tuturor celor care i-au ajutat si care vor sa-i ajute in continuare.

numai bine va doresc si o sa va tin la curent cu noutati.

andreea si familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Andreea, multumim pentru vesti. Hai ca incet, incet se misca lucrurile in directia cea buna. Bine ca a scapat cu viata. Chiar daca refacerea va fi de lunga durata conteaza sa-si pastreze puterea si dorinta de a lupta. O sa fie bine, o sa vezi!.
Te rog da-ne de stire cum stam cu ajutorul financiar pentru Florin.

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Andreea, Doamne ajuta!
Acum cred ca o sa aiba nevoie de bani, ai mai strans? Cum stai? Ii tinem pumnii lui Florin si asteptam sa vina in tara sa-l vizitam.:)

Madalina

Mergi la inceput

Nu am mai primit de atunci decat 10 euro.

am 200 $ si 10 euro pana acum.

nu stiu ce sa va spun........

o sa ii trimit pe acestia si daca mai apare ceva pe parcurs vor fi bineveniti.

va multumim din inima pentru tot

a si sa nu uit ce este mai important.aseara la telefon cand am vb cu fratiorul meu scump si drag , Florin, mi-a zis sa va multumesc din inima lui zdrobita de durere tuturor celor care s-au rugat pentru el, inclusiv baieteilor mei, care de asemenea s-au rugat la ingerasul lor si la Doamne doamne sa nu moara florin

va pup si va iubesc

andreea si familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Am vorbit iarasi cu matusha Andreei si cu Florin. Astazi sau miine vor iesi din spital.
Erau amindoi optimisti si Florin chiar facuse o plimbare afara (gifiia cind vorbeam la telefon).
Acum la iesirea din spital o sa fie iarasi un moment dificil, dar iarasi cu ajutotul lui Dumnezeu vor reusi sa treaca si peste el,
Sanatate va dorim,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami1977 spune:

Multumim frumos Andrada de vesti si transmite-le si tu din partea noastra toata dragostea si faptul ca suntem alaturi de ei si cum o sa mai strangem ceva banuti o sa ii mai trimitem.
Camelia si Nicolaida

Mergi la inceput