Ajutor pentru mamicaluitheo

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Scumpele mele va multumesc din inima si va iubesc

andreea si familia

Mergi la inceput

Scumpele mele, dragele mele acum 5 minute am vb cu elena la telefon si AU IESIT DIN SPITALLLLLLLLLLLL!!!!!!!!

Va fi greu, dar este in sfarsit acasaaaaaaa.

imi vine sa urlu de fericire.

Florin si cu Elena au zis sa va multumesc din inima pentru rugaciunile voastre , gandurile bune si nu in ultimul rand pentru ajutoarele voastre.
( a mai primit un check de 30 $ )
O SA REVIN CU VESTI

va pupa andreea si familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

mamicaluitheo ma bucur mult ca este bine Florin si ca este acasaMulta multaaaa sanatate ii dorim si ne rugam in continuare la Dumnezeu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!

Mergi la inceput

Florin se simte un picut mai bine, este acasa acum, are coastele si clavicula rupte, plaminul perforat.Ooooofffff
Miine au din nou programare la medic pentru ultimele tuburi ...
Din pacate nu se califica pentru nici un fel de ajutor de la guvern, nimic, fiindca Elena nu are copil minor.
Ar avea nevoie in continuare de ajutor.

Multumesc!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ma bucur sa aud ca florin e mai bine putin si in acelasi timp ma intristeaza faptul ca nu vor primi nici un ajutor material de acolo. sper sa ne mobilizam in continuare si sa o mai ajutam pe andreea sa stranga bani pentu ei. eu o sa mai depun ceva banuti pe cardul andreei in curand...

multa sanatate pentru florin! si multa putere pentru mama lui!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Andreea, coastele si clavicula se vindeca usor, plamanul perforat banuiesc ca si aici se va rezolva chiar daca dureaza mai mult, din moment ce i-au dat drumul acasa inseamna ca medicii stiu ca va fi bine, Florin e tanar si puternic si uite ca a reusit, bravo lui si voua!
Cu ajutorul ramane valabil, fetelor care ce mai puteti, hai ca uite avem un caz fericit aici, sa-l ducem pana la capat si sa-l vedem o data in tara sanatos...sa vezi atunci ce de gagici pe capul lui, Andreea, ca iti dai seama ca nu scapa de noi usor!

Te pup si fruntea sus, ce a fost mai greu a trecut!
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Draga comunitate sufletista,
Desi gasesc prea putin timp liber in ultima vreme ca sa-mi fac simtita prezenta pe forum, nu pot sa nu remarc inca o data solidaritatea acestei mari familii care este DC. Fiecare dintre voi a contribuit (sau doreste sa o faca) moral si/sau financiar la imbunatatirea starii de sanatate a lui Florin. Admir faptul ca oamenii inca mai gasesc resurse de a oferi din ceea ce au ei pt. altii desi viata in zilele noastre nu prea ne mai imbie la astfel de gesturi. Personal, admir toti membrii DC care se implica in actiunile din cadrul acestei sectiuni ("Ajutor umanitar") pt. ca ei imi dau speranta ca ziua de miine poate fi mai buna decit cea de azi.
Dumnezeu sa va ajute!

Un gind bun si un mare MULTUMESC pt. toti care s-au gindit si se gindesc in continuare la Florin.
El are in continuare nevoie de ajutor...

P.S. Si da Madalina! Nu scapa de o cinste cind vine p'aici!

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Fetelor ( din SUA in special),
am vorbit cu Andreea spune ca mama lui Florin nu mai are dreptul la nici un ajutor si mai au 300 dolari doar pe care ii vor da pe medicamente.
Eu nu stiu nimic despre legile de acolo dar chiar asa sa fie? Am inteles ca e cetatean american, cum mama ma-sii, si la noi exista ajutor de somaj, social, de boala etc. Acolo nu e nimic asa?
Nu-l poate aduce in tara deocamdata...nu mai are nimeni nici o idee? Nici 10 dolari in plus?
E adevarat ca nu e un pui mic, ca majoritatea cazurilor de aici, dar macar pentru Andreea, care inteleg ca a facut multe pe aici si inca mai doneaza lucruri si ce poate!
Nu stiu daca ea o sa mai scrie aici..azi se simtea prost ca "cersheste" ( iarta-ma ca am spus asta daca citesti, Andreea), hai sa-l ajutam cumva pe Florin, ce ziceti?

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Andreea, ti-am trimis un PM. Fii tare si cu credinta, asa cum ai fost de fiecare data cānd ai ajutat pe vreunul dintre noi.
Dumnezeu sa trimita ajutor inzecit pentru Florin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Sunt membru nou al comunitatii DC, dar de cateva saptamani, de cand intru pe forum am evitat, cred ca inconstient, sau poate nu, sa citesc mesajele de ajutor umanitar. Imi era putin teama ca sunt cazuri fara solutie.
In noaptea aceasta le-am citit pe toate. Nu credeam ca aceasta comunitate are o asemenea forta!!! Scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi. Nu am prea multe resurse materiale, pentru a ajuta desi as vrea sa-i ajut pe TOTI care striga dupa ajutor.
Andreea, faptul ca Florin este acum acasa si a depasit deja faza critica, m-a facut sa ma hotarasc sa-ti trimit niste banuti pe care sa-i redirectionezi catre ei. Chiar daca sunt putini, sper sa faca o diferenta.
Nu stiu daca in situatia aceasta poti crede, dar "TOATE LUCRURILE LUCREAZA IMPREUNA SPRE BINELE CELOR CE-L IUBESC PE DUMNEZEU"

Iti doresc multa putere, pace si sanatate.
Magda, mamica Andreei si Ameliei

Mergi la inceput