Ajutor pentru mamicaluitheo
Draga comunitate,
Din pacate, in ciuda tuturor eforturilor depuse, mamicaluitheo are sanse minime de a obtine viza de State. Am incercat s-o obtinem si pe cai mai oficiale, cu scrisori de recomandare, dar sansele sint foarte mici. Dupa cum stiu deja unii dintre voi, numai ca sa aplici pt. o asemenea viza iti trebuie din start 100 $. Si nimeni nu-ti garanteaza ca o vei obtine… Si apoi banii de avion… De unde? Citeva mamici inimoase din Ro au sarit sa o ajute, dar gindindu-ne mai bine ne-am dat seama ca ar putea fi bani aruncati pe geam. Din pacate, desi imi imaginez ce este in sufletul ei acum, trebuie sa fie realista si sa incerce sa-i ajute pe cei dragi de aici, din Ro.
Eu m-am gindit ca poate o putem si noi ajuta cu ceva… Am putea sa stringem o suma (nu conteaza cit, gestul conteaza) pe care ulterior sa o trimitem varului ei de 19 ani, aflat in stare grava in spital… Stiu, o sa spuneti ca multi copii au nevoie de ajutor si ca de ce tocmai pe acest baiat sa-l ajutam, dar ginditi-va in primul rind ca o faceti pt. mamicaluitheo (care a ajutat atitia membrii ai acestei minunate familii care este DC), ca e groaznic sa stai intins pe un pat de spital, conectat la aparate, cu o mama inlacrimata linga tine, singura intr-o lume straina, fara sa ai un prieten pe al carui umar sa plingi…
Mama mea a fost in aceasta situatie si eu am stat pe un asemenea pat de spital. Stiu cum e.
Sper sa putem intinde o mina de ajutor unui om care are nevoie de sprijin.
Va multumesc.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
Raspunsuri
Andrada spune:
Am vorbit acum cu matusha lui mamaicaluitheo. Baiatul nu prezinta nici o ameliorare de ieri. In citeva zile vor incerca sa ii scoata tuburile.
Sa ne rugam cu totii pentru el : Ioan Florin Gherasim si pentru toata familia lor sa treaca cu bine prin incercare,
Dumnezeu sa-i ocroteasca,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Pegasis spune:
Multumim pentru vesti Andrada. Din pacate multi au citit acest mesaj, dar nimeni nu a raspuns. Chiar nu mai avem resurse dragi mamici?
Am citit de curind postarea unui moderator al acestui forum care spunea ca intr-o zi obisnuita din timpul saptaminii sint cca. 4000 de vizitatori si ca DC are peste 1000 de membrii activi...
Mi-e greu sa cred ca suferinta lui Florin ne lasa chiar pe toti indiferenti...
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
mamicaluitheo spune:
Dragii mei vreau sa va spun ca varului meu nu ii este bine deloc, au incercat sa-l lase sa respire singur dar nu POATE.
mama lui este distrusa. m-a sunat plangea si imi zicea ca sa ne rugam la Sfanta zi de maine sa nu pateasca ceva. am intrebat-o daca a rezolvat ceva cu serviciul si a zis ca nici macar nu o mai intereseaza ce se intampla, chit ca ajunge sa cerseasca pe strazi.
noi suntem neputinciosi, va rog din suflet si cu lacrimi in ochi ajutati-o, ajutati-i.
nu am cuvinte oricum sa va multumesc fie si ca numai cititi acest apel .
andreea
mamicaluitheo spune:
o noua lovitura pt. matusa mea.
e speriata de nu mai poate.
i-a zis azi o asistenta ca sa nu faca acum florin si ceva la creier din cauza atator madicamente ce baga in el.
uff Doamne, unde esti?
carrie spune:
ne rugam si noi...
pot dona o suma modesta daca e nevoie, te ajuta, mamica lui Theo? (daca da astept un PM)sau doar rugaciunile mai pot face ceva?
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si patru luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
cami1977 spune:
In sfarsit avem si noi niste bani in plus ca de cand citesc la aceasta rubrica si vreau sa ajut, numai sa imi spuneti cum sa fac?
Mamicaluitheo sa imi spui cum pot sa iti trimit banii, nu sunt multi dar ti-i dau din toata inima si suntem alaturi de tine, o sa ne rugam pentur baietel si sunt convinsa ca Doamne, Doamne are grija de el.
Sanatate multa si asteptam sa ne raspunzi.
Camelia si Nicolaida
Pegasis spune:
Am primit citeva PM de la fete care nu reusesc sa deschida link-ul cu care am inceput primul meu mesaj. Nu mi-am dat seama ca, probabil, din cauza ca subiectul a fost temporar inchis (pt ca lui mamicaluitheo i-a fost refuzata viza) n-o sa poata fi accesat ulterior. Imi pare rau pt. omisiune.
Andrada, te rog se mai poate face ceva sa avem acces la primul apel pt. Florin? Daca nu, poate tu sau mamicaluitheo puteti sa scrieti povestea lui pe scurt?
Va multumesc tuturor celor care mi-ati scris si celor care au postat aici. Mamicalutheo ai cumva un cont in care se pot vira banii de la fetele din Ro care doresc sa te ajute? Poate n-ar fi rau sa-l postezi aici...
Pentru mine ar fi foarte bine daca ar fi vorba de un cont. Miine as putea sa-ti transfer niste bani.
Asteptam vesti (speram mai bune) despre Florin.
Dumnezeu sa-l aiba in paza!
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
madalina horsa spune:
Mamicaluiteo, in ce oras esti? Daca nu vrei sa spui aici da-mi te rog un PM.
Madalina
ane2 spune:
Ne spune si noua cineva cum putem trimite banii????????/
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134