Ajutor pentru mamicaluitheo
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
Dragele mele.
Apelul inital pentru mamicaluitheo pe care l-am pus pe forum se referea la eforturile Andreei de a obtine viza si bilet de avion spre varul ei.
Povestea pe scurt este urmatoarea: Varul ei a suferit un accident de motocicleta in urma caruia a ajuns in spital in stare f critica. Florin este inca in stare critica, iar dupa ultimele mele convorbiri cu mama lui, nu au reusit inca sa-i scoata tuburile care il ajuta inca sa respire.
Andreea nu a reusit sa obtina viza, astfel incit am sters mesajul initial in care se mentiona numarul ei de cont curent, pentru ca Andreea mi-a spus ca ar prefera ca eforturile banesti sa fie de acum indreptate spre familia baiatului din America, familie care are dificultati materiale.
O rog pe mamicaluitheo sau pe una din fetele care au vorbit cu ea recent sa ne vorbeasca despre situatia materiala a familiei baiatului, felul in care banii ar folosi si eventual numarul de cont in America in care banii vor fi livrati,
Pastrati-i pe Florin si pe familia lui din America si din Romania in rugagiunile voastre sa treaca cu bine prin cumplita incercare,
Sanatate si Dumnezeu sa va ocroteasca,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
mamicaluitheo spune:
of dragele mele, ce va pot spune decat ca va multumesc din inima pentru absolut tot ce faceti pt.ei.
asa cum a spus si andrada vb cu mai multe mamici de aici am zis ca mai bine am strange niste bani, pt. ca elena este intr-o situatie jenanta pt. faptul ca mai este si cetatean american, , care sa-i poate folosi pt. ea deocamdata, atat cat sa nu moara de foame, si dupa cu voia lui Dumnezeu pentru refacerea baiatului (asistenti si asa mai departe)
repet a fost initiativa mea si a fetelor de aici, NU A EI. ea a inceput sa planga la telefon cand a vb. cu ana ( conchita) si cand i-a zis ce vrem sa facem.......a zis ca nu are cuvinte sa ne multumeasca, cu lacrimi in ochi, si mai mult de atat ca toata lumea se roaga pentru baiatul ei ( fratiorul meu)- nenorocit pe viata din cauza unui accident stupid..........
nici nu stiu ce sa va zic.......si cum sa va multumesc pentru absolut tot..cuvintele sunt de prisos.
madalinasunt in bucuresti.
camie - carrieorice ajutor este binevenit
si o veste noua....intr-un moment in care asistentele si matusa mea au iesit din camera, florin si-a smuls tuburile si toate firele bagate, s-au speriat de moarte, dupa care a anuntat-o doctorul, asta dupa ce l-au reintubat..ca si celalalt plaman este invadat cu sange....
era disperata , a zis ca o lasa puterile, ca ii plezneste capul si inima de durere si neputinta.......
nu mai stiu ce as putea spune.......
repet pentru cine vrea sa o ajute de aici.voi scana toate chitantele de transformare in valuta a banilor primiti si le voi posta, asta ca sa nu fie dubii ca imi bat joc de oameni , iar pentru cei din afar care au posibilitatea de a-i trimite direct intr-un cont al ei, o sa o rog pe ea sa faca acest lucru.....pentru voi dragii mei care ne sunteti alaturi.
contul meu este deschis la BANC POST CARD trebuie specificat asa mi-au zis de la banca - fosta sucursala Cismigiu - actuala Universitate ca punct de lucru ( este in spate la Dinner Planet - vis-a-vis de Intercontinental) - RO66BPOS80500346796ROL01
cont in lei
iar in USA - cont in usd
38827062
BANK ONE - PHOENIX ARIZONA
pe numele FRENT ILEANA
va multumesc din toata inima mea rupta in mii de bucatele.
andreea
conchita spune:
Okay, Andreea, scriu si aici ce am discutat cu dna Elena Gherasim. Avand in vedere faptul ca o cheta (extrem de binevenita, dealtfel!) o poate sustine, eventual, doar pentru o durata limitata, i-am dat dnei Gherasim doua adrese cu numere de telefon unde poate merge oricand sa solicite asa numitul welfare. o avantajeaza faptul ca este cetatean american. fetele care locuiesc in US stiu ca poate primi food stamps, cel putin, in aceeasi zi cu aplicatia, care nu vad cum ar putea fi refuzata. din cate stiu, poate obtine dreptul la o suma lunara, scutirea de taxe, asigurare de sanatate gratuita, plata chiriei pentru locuinta, consiliere financiara si psihologica gratuita etc.
dna Gherasim a spus ca una dintre adrese este in apropierea casei si ca va incerca sa ajunga. a multumit din suflet tuturor celor care se roaga pentru fiul sau si vor sa o ajute in situatia disperata in care se afla acum.
--------------
been there, seen that, so what?
cl spune:
Mamico, am vazut subiectul mai vechi, cand era deja inchis.
Ce pot sa-ti spun, decat ca sunt cu gandul alaturi de tine si de varul tau! Ca sper sa se faca bine! Iti doresc multa putere si nu disperati, minuni se intampla mereu. Multa, multa sanatate lui Florin, iar mamei lui sa fie puternica!
Doamne ajuta!
Claudia
alina constantin spune:
Am vorbit la banca unde avem noi cont si dupa servici, voi merge sa completez un formular pt. tranfer de bani, din pacate nu sunt multi, dar sper sa fie de folos, in contul Andreei de la Banc Post, sau in cel din America, sa vad cum e mai usor.
Multa sanatate si un gand bun de la mine!
papadie spune:
quote:
Originally posted by conchita
Okay, Andreea, scriu si aici ce am discutat cu dna Elena Gherasim. Avand in vedere faptul ca o cheta (extrem de binevenita, dealtfel!) o poate sustine, eventual, doar pentru o durata limitata, i-am dat dnei Gherasim doua adrese cu numere de telefon unde poate merge oricand sa solicite asa numitul welfare. o avantajeaza faptul ca este cetatean american. fetele care locuiesc in US stiu ca poate primi food stamps, cel putin, in aceeasi zi cu aplicatia, care nu vad cum ar putea fi refuzata. din cate stiu, poate obtine dreptul la o suma lunara, scutirea de taxe, asigurare de sanatate gratuita, plata chiriei pentru locuinta, consiliere financiara si psihologica gratuita etc.
dna Gherasim a spus ca una dintre adrese este in apropierea casei si ca va incerca sa ajunga. a multumit din suflet tuturor celor care se roaga pentru fiul sau si vor sa o ajute in situatia disperata in care se afla acum.
--------------
been there, seen that, so what?
Bravo conchitilii!
Uite asa apar solutiile cand la un lok gandesc mai multe capete.
Mamicaluitheo trebuia sa ne zici mei de la inceput ca matusa ta are cetatenia americana ca sareau fetele cu solutia mai devreme. Ca americanca are o gramada de drepturi si ar fi si pacat sa nu beneficieze de ele. Bine ca s-a rezolvat!
Multa, multa sanatate varului. Il pastram in rugaciunile noastre.
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
mamicaluitheo spune:
papa i-am mai zis si eu ca acum am vb cu ea.a zis ca o sa mearga sa incerce dar dupa ce se mai imbunatateste ceva in starea lui florin, pt. ca acum nu este in stare.
a zis sa va pup pe toti si sa va multumesc pt. ca vreti sa o ajutati si sunteti alturi de ei prin rugaciunile voastre.
andreea
Karina spune:
Draga Andreea,
Imi pare rau de asa vesti. Sper ca varul tau sa se insanatoseasca cit mai repede. Multa sanatate si putere si mamei lui.
Karina + Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Anina_n spune:
Sanatate si putere de a trece peste aceasta grea incercare, atat lui Florin cat si familiei acestuia ! Il purtam in gandurile si ruga noastra.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
mamicaluitheo spune:
Buna dragele mele prietene.
am intrat sa postez repede mai ales pentru Ana (conchita) care este alaturi de matusa mea si cauta cat mai multe informatii....
a fost la centrul ala unde ai trimis-o pana la urma, dat fiind faptul ca are problemele care le are si raspunsul a fost f. clar........Pe Florin il pot ajuta dupa cu tichete de masa si ajutor pt. intretinere cand iese din spital, dar pe ea nu...chiar daca ea are grija de el, daca va iesi cu bine din spital.recuperarea va fi extrem de grea si indelungata si el mai mult ca sigur ca nu va putea merge sa solicite acest ajutor.nu conteaza asta.....NU ARE COPII MINORI IN INTRETINERE....inca odata imi intaresc convingerile despre tara multidezvoltata.
oricum draga mea iti multumesc din tot sufletul pentru ajutor, dar se pare ca fara rezultate (din partea lor).
va multumesc tuturor care sunt alaturi de ei.
andreea