Ajutor pentru mamicaluitheo
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
quote:
Originally posted by mamicaluitheo
Buna dragele mele prietene.
am intrat sa postez repede mai ales pentru Ana (conchita) care este alaturi de matusa mea si cauta cat mai multe informatii....
a fost la centrul ala unde ai trimis-o pana la urma, dat fiind faptul ca are problemele care le are si raspunsul a fost f. clar........Pe Florin il pot ajuta dupa cu tichete de masa si ajutor pt. intretinere cand iese din spital, dar pe ea nu...chiar daca ea are grija de el, daca va iesi cu bine din spital.recuperarea va fi extrem de grea si indelungata si el mai mult ca sigur ca nu va putea merge sa solicite acest ajutor.nu conteaza asta.....NU ARE COPII MINORI IN INTRETINERE....inca odata imi intaresc convingerile despre tara multidezvoltata.
oricum draga mea iti multumesc din tot sufletul pentru ajutor, dar se pare ca fara rezultate (din partea lor).
va multumesc tuturor care sunt alaturi de ei.
andreea
Andreea, iti scrisesem pe privat de ieri despre posibilitatea asta si ti-am explicat ca ajutorul il poate primi in aceeasi zi daca este demisa de la locul de munca. in cazul dansei, a renuntat sa mai mearga la job de cand cu accidentul si singura chestie la care m-am gandit in cazul asta-si ti-am spus-o- a fost sa mearga la locul de munca si sa explice situatia celor de la Human Resurces ca sa obtina aceasta demitere. intr-adevar, nu primesti welfare cand renunti la job(nu s-ar mai duce nimeni la munca in conditiile astea, nu? :) ), ci doar atunci cand nu iti gasesti (si faci dovada ca ai cautat) sau cand ai fost trimis in somaj. poate reuseste asa, sa speram.
![](floare.gif)
--------------
been there, seen that, so what?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alina constantin spune:
Buna. Andreea, dupa cum ti-am spus, am fost ieri la banca sa transfer bani, dar din pacate comisioanele sunt mari, iar daca ar fi n-ar mai ramane nimic din ceea ce voiam sa-ti dau pt. varul tau. Vb. astazi la telefon ca sa ne intalnim sa-ti dau banutii personal.
Sa speram ca Dumnezeu il va ajuta pe varul tau sa iasa cu bine din spital. Ma gendesc ca mai exista o solutie cu ajutoarele de la stat si anume nu exista posibilitatea de a o "delega" pe mamalui printr-o procura sa primeasca aceste ajutoare? Ar trebui sa se poata, avand in vedere starea lui...
Te pup si multa sanatate si credinta!
alina constantin spune:
Fetelor, haideti sa incercam sa-l ajutam cat putem pe varul Andreei, am vb. cu ea si mi-a zis ca nu are rost sa-i dau eu bani, daca nu mai da nimeni...
alina constantin spune:
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=14626&mode=thread&order=0&thold=0
Aici este articolul de azi in Jurnalul National despre Florin.
mara03 spune:
Am citit si eu cazut teribil al lui Florin si as vrea sa fac o mica donatie. Noi cei din tara mai putem face donatii in contul de la banc post al andreei?
Astept raspuns si sunt alaturi de Florin si de mama lui!
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
ne vedeti aici :)
alina constantin spune:
Mara, da poti trimite bani in contul Andreei mergand direct la un Banc Post si mentionand ca este cont de card. Eu am incercat prin transfer bancar, dar dupa cum am mai spus, sunt mari comisioanele din pacate...
madalina horsa spune:
daca vreti sa donati bani si sunteti in Bucuresti hai sa ne intalnim cumva. Cine vrea sa-mi dea PM si vedem unde si cand stabilim, eventual o chemam si pe Andreea si gata. Numai ca eu joi plec la Timisoara si ma intorc marti. Poate azi-maine?
Madalina
mara03 spune:
eu nu sunt din bucuresti, dar voi merge direct la banc post.
Multumesc de lamuriri!
Numai bine!
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
ne vedeti aici :)
Cristina spune:
Fetelor, stau eu si ma gandesc...oare ce artisti de pe la noi sunt in State si ar putea fi contactati? Poate ar putea organiza ceva, un spectacol de binefacere..cine stie de unde sare iepurele..
Aveti idee de asa ceva?
mamicaluitheo spune:
fetelor va trebuie numarul de card si data expirarii si asa il puteti alimenta de la orice sucursala banc post sau de la cec mai putin de la universitate ca nu le merge posul.
deci nr. de card la BANC POST
4406 6000 1271 6741
expira in luna iunie anul 2008.
ERHAN ANDREEA
va multumesc din inima
andreea