Ajutor pentru mamicaluitheo

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Va rog NU MERGETI la sucursala Universitatii (in spatele restaurantului Dinner Planet) pt ca nu le functioneaza aparatura (POS-ul)!!! Alegeti oricare alta sucursala Banc Post (pt. evitarea comisioanelor).

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Fetele mele scumpe, ieri seara m-am intalnit cu alina, madalina si cu victoria.
nu am cuvinte sa le multumesc pt. ceea ce au facut

aseara, elena statea langa el (de fapt. dim. la ei) si vb cu el(imi zicea ca sa auda si el baiatul meu se lupta, se chinuie, baiatul meu este " a taff guy ", pt. ca avea dureri aproape insuportabile,cand am sunat-o i-a spus cine e la telefon si l-a intrebat daca vrea sa ma auda, a dat din cap ca daaaa, am reusit sa-i soptesc la ureche cateva cuvintele lui florin, desi ma pufnea plansul.
au incercat sa-l lase toata ziua fara sedative (desi are dureri cumplite) ca maine la ei sa incerce iarasi sa-l lase fara tuburi.

m-a auzitttttttttt si sunt fericita ca am putut sa-l asigur inca odata in astfel de conditii , de dragostea noastra si de rugaciunile noastre si ale voastre.

andreea

p.s. pana acum am strans aici 50 de dolari.

VA MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxanica77 spune:

Mami, voi merge si eu zilele aste la BancPost...si voi dona o suma in contul tau(e mica...dar stiu ca oricat conteaza si e bine venita).Am si eu un copil si stiu ce inseamna.Ii doresc multa sanatate lui Florin..si Dumnezeu sa-l pazeasca.

Suntem alaturi de tine Roxanica siRaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

S-au mai donat inca 90$... Pana acum Andreea a strans 140$.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Ma bucur sa aud ca se strang ceva banuti. am fost si noi la banc post si am depus bani pe cardul andreei.

asteptam vesti despre florin!

Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
ne vedeti aici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Am vorbit acum cu mama lui Florin. I-au scos tuburile, acum respira singur. E inca ametit in urma tranchilizantelor, are putina febra si pulsul marit, dar doctorii au zis ca merge spre bine si ca sint optimisti!!
Sa ne rugam pentru el ca toate sa fie bine si sa se intoarca sanatos acasa,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

am vb cu elena si cu florinnnnnnnnn.

imi vine sa tip de atat fericire, este incoerent, dar mi-a zis ANDREEA TE IUBESC, INIMA IMI BATE BINE.

fetele mele imi vine sa urlu de fericire.
este obosit , are halucinatii, dar........are inca drene la plaman pt. ca la radiografie s-au vazut niste cheaguri, are febra si pneumonia aia nenorocita.

a inceput el discutia cu elena.....mami am intrat intr-un camion si elena i-a zis lasa mami ca vb altadata.

pe urma i-a zis MAMI TE IUBESC.
SALVEAZA-MA CA TU ESTI MAMA MEA, CA SA NE PUTEM INTOARCE DE UNDE AM VENIT(adica in romania).......of DOAMNEE.

azi o sa-i aduca un fotoliu special sa-l mai miste un pic si o sa inceapa exercitiile de suflu si de vb.

sa va rugati in continuare pentru el.

m-a contactat pe ym un tip din america care mi-a zis ca a pus anuntul meu pe toate forumurile care s-a putut.......sa dea Bunul Dumnezeu.a zis ca acum in spital este cum este , dar dupa va fi extrem de greu pentru amandoi.si in ceea ce priveste recuperarea si in ceea ce privesc banii.

sper insa din tot sufletul sa se rezolve.

am mai strans inca 2ö de dolari.

nu stiu ce sa va mai spun in acest moment....sunt disperata, dar totodata fericita.

va multumesc si sper sa va rugati pt. ei in continuare si sa ne fiti alaturi.

va pup , va iubesc si va multumesc

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Ma bucur mult Andreea ca Florin se simte mai bine.
Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa treaca si peste asta.

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Dragele mele,

florin are dureri foarte mari pt. ca il lasa mai mult fara sedative, dar sper eu sa fie spre bine.
a inceput exercitiile de respiratie si de vb. si a mancat un picut de supita si de piureut.

asta este tot deocamdata

am strans pana acum 185 $

va multumesc din inima dragele mele prietene.

va iubesc

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mami, ma bucur ca Florin e mult mai bine. E tanar si o sa lupte. Speram sa se faca bine cat mai repede. Sanatate multa!

Claudia

Mergi la inceput