Ajutor pentru mamicaluitheo
Raspunsuri - Pagina 7
mamicaluitheo spune:
Draga Magda,
vreau sa va multumesc din nou tuturor care vor sa ii ajute, si care fac un efort deosebit.
Madalina, nu am de ce sa ma supar, asta este.
oricum pentru ei, m-am hotarat sa nu renunt.
VA MULTUMESC PENTRU TOT.
cu respect
andreea
Pegasis spune:
Andreea,
Noi asteptam vesti ori de cite ori ai ocazia sa mai vorbesti cu Florin sau cu mama lui (cred ca te costa o gramada de bani...).
Sint convinsa ca cei care vor ajute in continuare o vor face.
Sanatate multa!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
madalina horsa spune:
Am vorbit cu Andreea, care a tocmai vorbea cu Florin si Elena la telefon. Si-au vandut tot ce aveau de aur, sa mai faca rost de bani..nu stiau cat le va ajunge dar..
Florin a zis ca ne multumeste mult la toate care l-am ajutat si ne-am rugat pentru el, am transmis ca e dator o cinste:).El a replicat: pupici:)
Sa speram ca mai adunam ceva banuti ca sa se poata pune pe picioare!
Madalina
mamicaluitheo spune:
Buna dragele mel.
vroiam sa va spun ca am mai primit pe card 500.000 de lei, si multumesc cui mi i-a pus.
tot binele din lume va doresc
cu mult drag
andreea mami lui theo si florin
Pegasis spune:
Din pacate mamicaluitheo are probleme cu unul din baieti si nu stiu daca o sa gaseasca timp prea curind sa ne mai scrie despre Florin.
Din cite stiu eu, Florin se afla acasa, sub supravegherea mamei lui care (din pacate) nu si-a putut relua serviciul. Starea lui de sanatate necesita ingrijire permanenta. Florin se simte putin mai bine, dar se pare ca recuperarea va lua foarte mult timp. Stiu ca a fost foarte impresionat de ajutorul primit si n-a scapat nici o ocazie (ori de cite ori vorbeste cu Andreea la telefon) de a multumi celor care au fost si sint alaturi de el.
Daca vreti si puteti sa-l ajutati in continuare, faceti-o chiar daca (poate) Andreea n-o sa va raspunda foarte prompt.
Va multumim ca va ginditi la el.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze
Pegasis spune:
Sabina, uite aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35066
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze
mamicaluitheo spune:
am intrat sa va mai multumesc inca odata.
nu am putut sa va scriu deoarece am fost in spital cu baietelul iar cand am venit acasa nu prea mi-a ars sa postez decat la unele subiecte+ ca eu personal nu am mai vb cu ei.
florin este cu moralul la pamant are un picior amortit si cateodata nu si-l simte, are nevoie de ochelari pe care si i-a si pus, iar tomo arata ca nu are leziuni la coloana.
elena a incercat innebunita sa schimbe 40 de euro primiti de la voi scumpii mei si puteti crede? nu poate pe nicaieri.
asta este.
poate cand mai aveti timp si ocazie ii mai dati cate un telefon, se simte parasita de toata lumea.
va pup si numai bine si inca odata mii de multumiri pt. ajutorul pe care i l-ati acordat.
andreea
P.S.
cum pot face sa ii aduc in tara?
se chinuie degeaba acolo, si mai sunt si fara sprijin moral, fara familie, care pt ei inseamna totul?
cum pot face sa le fac surpriza vietii lor de sarbatori??
andreea
Claudelu spune:
Oooofff, mamicule scump!!! Cum sa facem sa-l aducem pe Florin acasa?? Pai fetelor, haideti sa ne mobilizam putin, sa-i dam Andreei o mana de ajutor, cat de putin nu conteaza, ca vorba aia, din putin se face mult!
Haideti sa incercam sa-i oferim acestui baiat bucuria de as petrece sarbatorile alaturi de cei dragi!!!
Oricum, zic eu, 1800 de dolari nu este o suma fff greu de strans avand in vedere cati membri suntem, cred ca si cate 50.000-100.000 lei, daca am da fiecare am putea sa strangem aceasta suma!
Haideti sa-i facem o bucurie si Andreei, sa-i intoarcem binele pe care ea l-a facut multora dintre noi!!
Ce ziceti, sunteti de acord???
Va pup si va doresc tot binele din lume!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
paula2003 spune:
Sanatate multa. Zi ce ai nevoie si am sa te ajut cat pot.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/