"Pamintul Sfint"...si bune si rele (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

Ela ce mai faci?vad ca nimeni nu mai scrie asa ca nici n-am mai intrat pe aici.Eu intru mai mult la despre gradinarit ca fetele au flori si idei frumoase iar eu sint pasionata de flori.Mai intru si pe la bucatarie cite putin dar de scris scriu putin.Insa citesc si ma amuz de cele mai multe ori.Mai scrie.Ce mai e pe la Haifa?????

Mergi la inceput

Ela ce mai faci?vad ca nimeni nu mai scrie asa ca nici n-am mai intrat pe aici.Eu intru mai mult la despre gradinarit ca fetele au flori si idei frumoase iar eu sint pasionata de flori.Mai intru si pe la bucatarie cite putin dar de scris scriu putin.Insa citesc si ma amuz de cele mai multe ori.Mai scrie.Ce mai e pe la Haifa?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Porumbel30

nu stiu de nici o problema...s-ar putea sa fie plin...uite am sa verific.Daca nu poti sa-mi trimit pe e-mail.

Iulia...o...ce de lume...ce faceti voi in merkaz ha'aretz?
La noi caldura e teribila....si umezeala....dar traiasca mazganul

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

mazgan...nuuuu!!! Nicaieri in lume nu am tremurat atat de frig ca-n IL, in timpul verii! Cand ne plimbam cu mama in Haifa, sus-jos pe dealuri, la ora 14, zicea lumea ca suntem nebune.... Da' noua ne place caldurica!
Apropo de comunitate: suntem membri, eu mai inactiva, mama in schimb e om de baza acolo! Are cateva functii: responsabil club, biblioteca, organizeaza intalniri saptamanale pt. pensionari, e membra in cor, etc... Acum de cand nu mai e program la gradi, nici la scoala, copiii mei mananca acolo la cantina.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Elucica si la noi e f. cald,de merg mazganele zi si noapte,iar unde mai pui ca eu am caderi de tensiune de ma ia cu ameteli de cad din picioare.Intr-o zi aproape ca am lesinat la mirpaa....In rest stam si ne ascundem prin colturi racoroase.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia grosman

Elucica si la noi e f. cald,de merg mazganele zi si noapte,iar unde mai pui ca eu am caderi de tensiune de ma ia cu ameteli de cad din picioare.Intr-o zi aproape ca am lesinat la mirpaa....In rest stam si ne ascundem prin colturi racoroase.

Iulia,

nu uita ca inca citeva luni bune sintem in acelasi matzav...inca nu te-ai obisnuit? Pina la iarna e timp, nu gluma.
In rest si noi, mazgan acasa, la lucru...la mare nu prea mergem.
Cind crezi ca totusi vor fi sanse sa ne intilnim toti de pe forum...bineinteles ca ma refer la cei din Israel .

ella&com.

Mergi la inceput

Ela tu nu stii cum sintem noi?7 luni asteptam iarna si mai putin de 5 asteptam vara.De obisnuit m-am ras-obisnuit insa asta e....asteptam iarna.

Mergi la inceput

OK
Se pare ca nimeni nu are de gind sa scrie acum in preajma sarbatorilor.
Fetelor...pe unde a-ti disparut????
Va urez "shana tova v'metuka". Sa va simtiti bine de sarbatori si cine stie ...poate cineva totusi apare si pe aici...pe desprecopii(ma refer la fetele din Israel).

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Draga Lilach,eu am crezut ca s-a inchis subiectul!Ma bucur ca nu s-a intamplat asa si sper sa ajungem si noi(fetele din Israel) la capitolul 100!Adica ce, noi nu avem nimic de comentat, de discutat, de intrebat? Ti-am trimis um PM, l-ai primit? Pt. ca eu sunt incepatoare in ale calculatorului si s-ar putea sa nu fi butonat cum si pe ce trebuie...Oricum sper sa ramanem in legatura noi "fetele din Israel".
Shana Tova!

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Porumbel30,

ma bucur ca vrei sa tinem legatura. Nu am primit nimic pe pm. Incearca inca o data. Numai bine.

ella&com.

Mergi la inceput