"Pamintul Sfint"...si bune si rele (2)
Raspunsuri - Pagina 12
sase spune:
quote:
Bine ai venit pe forumul DC. Te asteptam aici. Speram sa stai cat mai mult cu noi pentru ca eu te citesc intotdeauna cu placere.
Apropos, cum ne-ai decsoperit?
Semneaza: Raluka de pe
Pe forum sant inscris mai de mult,am postat la alte subiecte ,mi-a placut stilul si nivelul lui,ai ce invata.
Raluka .... Bine ai venit,ma bucur tare ,tare si sper din suflet sa fi multumita !!
Prietene vad ca nu iti lipsesc,le felicit si eu pentru caldura primirii si incurajari.
am sa mai intru sa vad "traseul" ,dar nu vreau sa deranjez ,asa ca am sa fiu discret.Noapte buna tuturor !!
sase
dalia946 spune:
Walla!
Ai aparut!Ma gindeam ca ai disparut in neguri. Insa principalul e ca te simti bine si va distrari. Ti-a placut la Marea Moarta? Si mie. E superb. Problema mea e ca de cite ori mergem undeva, e ca si cind am merge pentru prima data. Sint la fel de entuziasmata ca-n prima zi.Nu mi-ai raspuns la intrebare, sau mai bine zis la invitatie.Chiar vorbeam cu Mani, ca se pare ca nu o sa aveti timp pentru partea de nord a tarii. Si drept sa-ti spun e mare pacat. Pentru ca in afara ca e spledid, totul e verde si frumos, sint si multe locuri de vizitat. Locuri sfinte, intr-adevar. Ai fost la Mormintul Sfint la Ierusalaim? dar la Israel Haktana? Sa stii ca intru pe forum chiar de 2-3 ori pe zi, ca sa vad daca esti prezenta cu informatii despre voi.
Va dorim in continuare petrecere frumoasa si poate va faceti timp.
Pupici si numai bine
dalia946
lilach spune:
Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa intru citeva zile...si in sabath am lucrat la ierid hamutagim in Haifa.
In asa zis timpul liber am mult de umblat cu mama pe la medici si sa stau pe telefoane pentru tor la diferiti medici. Nu e usor...si mi-e tare greu sa o conving pe ea sa mearga...din pacate...nu are deloc incredere in ei .
Sper sa va intilniti cu bebi. Bebi ...sa te simti bine si imi pare bine ca ai "prins" timp de vara .
Dalia ti-am trimis mesaj pe yahoo si adresa mea...poate asa vom reusi sa vorbim ...sau poate aveti voi drum prin Haifa ...la hamashbir.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
dalia946 spune:
Buna
Am pauza 15 minute de la lectii. Ati auzit? Azi a fost pigua in natania? Cind credeam mai mult ca va fi liniste. Nu am timp acuma . Osa intru diseara sa mai sctiu. In oricecaz sint tara necajita din pricina asta. Sper ca Bebi cu Yaniv sint bine. Am primit mesajul tau Lilah. O sa intru diseara pr messenger. Poate asa sa mai vorbim
Pupici si sa speram ca totul va fi bine
dalia946
dalia946 spune:
Buna, inca odata
Lilach, imi pare rau ca ai probleme cu mama. Poate se rezolva. S ne tii la curent. E u imi dau seama ce inseamna asta, ca si noi avem probleme cu sanatatea unor membri de familie. Si e greu , ca trebuie cineva sa fie cu ei, ca nu stiu ivrit, si pe urma toti bolnavii sint susceptibili, n-au incredere in doctori si sint preocupati in permanenta de boala lor. Stii tu mai bine cum e. In alta ordine de idei, sint tare mihnita pentru ce s-a intimplat azi la Natania. Speram din tot sufletul sa nu mai fie deloc. Chiar am iesit de citeva ori si am vazut grupuri de turisti, si eram asa de satisfacuta ca situatia s-a reglementat intr-un fel.te-am trecut la yahoo si acuma astept sa apari online ca sa putem discuta si noi.
Sase, de ce vrei tu sa fii discret? Nu e cazul. Cel putin, mie imi pare bine ca tot mai multe persoane intra pe forum si afla ce fel de persoane sintem. Cu bunele si relele noastre. Din cite am inteles tu tii pagina de la adresa pe care ai dat-o pe site. Sincera sa fiu, am intrat, insa n-am putut sa o rasfoiesc in amanuntime. Cred ca e tare interesanta.Eu acuma, cu toate ca sint acasa- muftelet- nu am timp, pentruca am un program foarte incarcat, mai incarcat decind eram la servici. Insa nu ma pling, placerea e de partea mea.
Bebi, ce mai faci? Pe unde ati mai fost? Azi m-am gindit foarte mult la voi. Sper din tot sufletul sa ne veniti sa vizitam locurile sfinte din nord. In orice caz va dorim petrecere frumoasa.
pupici la toata lumea si pe curind
dalia946
sase spune:
quote:
Originally posted by dalia946
Sase, de ce vrei tu sa fii discret? Nu e cazul. Cel putin, mie imi pare bine ca tot mai multe persoane intra pe forum si afla ce fel de persoane sintem. Cu bunele si relele noastre. Din cite am inteles tu tii pagina de la adresa pe care ai dat-o pe site. Sincera sa fiu, am intrat, insa n-am putut sa o rasfoiesc in amanuntime. Cred ca e tare interesanta.Eu acuma, cu toate ca sint acasa- muftelet- nu am timp, pentruca am un program foarte incarcat, mai incarcat decind eram la servici. Insa nu ma pling, placerea e de partea mea.
dalia946
multumesc pentru vizita pe site....
discret, ma refer la faptul ca daca gasesti un nucleu asa de frumos inchegat ca aici,cu legaturi mai adanci decat pe forum obisnuit,simt nevioa sa nu deranjezi,dar pe forumul site-ului sant nenumarate subiecte interesante la care particip.
petrecere frumoasa lui Bebi,toate cele bune celorlalti participanti
sase
bebi spune:
Azi mi-am schimbat locatia de la user
Am umblat mult zilele astea: am fost in Haifa la gradinile Bah'ai. Am vizitat Cesareea, un loc superb. Azi am fost la Mini Israel, a fost foarte cald. incep sa ma obisnuiesc aici. Ma voi intoarce in ianuarie pentru o luna de zile dupa care voi face pregatirile de mutat definitiv. Va mai scriu!
AC spune:
Dragele mosului sta cineva prin Nahariya?
Al meu 'ot merge la o conferinta organizata de Technion(Haifa) in inceput de ianuarie, taman la malul marii... Sincer as vrea si eu sa vin, dar gaza cea mica ar avea atunci sase luni si sunt in dubiu. As fi vrut sa vin sa ma plimb cu doua galusti mai maricele. Sincer nu as vrea sa pazesc Carlton-ul si scutecele brotacelului... dar cred ca galusca s-ar bucura de mers o schimbare.
Andreea si galusca si brotacelul
dalia946 spune:
Alo! Bebi! schimbaram locatia! Ce frumos!Deja ai intrat in atmosfera. Ma bucur sincer ca ai vizitat Israel Haktana si Cesareea. E superbg si intr-o parte si in alta. Cum era marea la Cesareea? Are o culoare de nu se poate. In urma cu vre-o 2 saptamini am fost la Aco, tot la mare. E splendid. Si acolo marea are o culoare superba. Speram sa te vad online, pe yahoo, dar se pareca esti in intirziere cu vizitele . In oricecaz o sa mai vorbim noi. Pupici dulci si petrecere frumoasa in continuare.
dalia946
yank spune:
Shalom fetelor,cum fras de nu dadui pina acum pe aici,nici eu nu stiu,ma simteam stingher pe DC-ul asta citeodata.Iaca am regasit pamantul sfant.In primavara sper sa ajung si eu in Israel,la Marea Moarta nu cred ca ma duc,da la Eilat cu siguranta.
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...