"Pamintul Sfint"...si bune si rele (2)
Raspunsuri - Pagina 13
lilach spune:
Bebi, inteleg ca te simti bine pe aici...dar ce nu pot intelege....ai fost aici la doi pasi de mine si nu ai dat un semn pe yahoo....
Eu locuiesc la douasute de metri de gradinile Bah'ai . Se spune...fisfus. Poate data viitoare.
Nahariya? Andreea, conferinta se tine la Tehnion aici in Haifa sau in Nahariya la hotel Charlton? Daca a-ti fi venit acum ...e un timp superb...s-a intors vara....24-26 grade.
Dalia, ieri am fost cu mama la dr. n-ea confirmat ciroza clinica.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
dalia946 spune:
Lilach, imi pare tare rau. Iti doresc sa fii tare!Nu am cuvinte sa-mi exprim parerea de rau.
dalia946
Porumbel30 spune:
Lilach, imi pare rau pt. ce treci cu mama ta. Te inteleg mai bine decat iti inchipui...
Yank, ma bucur ca ai ajuns si pe aici!Chiar ma gandeam, cititnd unele din postarile tale si deducand ca ai ceva legaturi cu noi, de ce nu intri si la subiectul asta?Dar nu e corect sa te duci la Eilat si la Marea Moarta nu!Ce inseamna asa ceva? :)
Bebi, pe unde mai umbli?Mai da un semn de viata!
Ramanem in legatura!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Porumbel30 spune:
Acusor,
De ce sa nu vii si tu? Aici nu e o problema sa vii cu copiii, oricat de mici ar fi!Si iti garantez ca programul tau nu ar consta doar in paza scutecelelor!
Te asteptam!Dar lamureste-ne, te rugam, unde vii:la Haifa sau la Naharya?
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
bebi spune:
quote:
Originally posted by AC
Dragele mosului sta cineva prin Nahariya?
Al meu 'ot merge la o conferinta organizata de Technion(Haifa) in inceput de ianuarie, taman la malul marii... Sincer as vrea si eu sa vin, dar gaza cea mica ar avea atunci sase luni si sunt in dubiu. As fi vrut sa vin sa ma plimb cu doua galusti mai maricele. Sincer nu as vrea sa pazesc Carlton-ul si scutecele brotacelului... dar cred ca galusca s-ar bucura de mers o schimbare.
Andreea si galusca si brotacelul
Andreea, nu te-am mai vazut demult. Eu zic sa vii ca aici e asa de cald, iar Haifa mie mi s-a parut cel mai frumos oras de aici. Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi-a fost dor de tine.
lilach spune:
[/quote]
Andreea, nu te-am mai vazut demult. Eu zic sa vii ca aici e asa de cald, iar Haifa mie mi s-a parut cel mai frumos oras de aici. Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi-a fost dor de tine.
[/quote]
Bebi, ...si dupa parerea mea Haifa e cel mai frumos oras...eu spun ca din lume...ma refer la felul cum e asezat ... nu la arhitectura lui.
ella&com.
AC spune:
Lilach ufffff D-ne....
Bebi multam, baietelul meu a fost bolnavior rau... si n-am mai avut timp nici sa suflu. Si e mic.. va face vreo 6-7 luni atunci...
fetele!Conferinta e la Nahariya, la hotel 2-6 ianuarie. Cam cat e de safe sa ma plimb cu gazele singura, ca al meu intra in conferinta s-acolo l-am pierdut... il cunosc eu. Asa am un dor de duca... de acasa...
lilach spune:
quote:
Originally posted by AC
Lilach ufffff D-ne....
Bebi multam, baietelul meu a fost bolnavior rau... si n-am mai avut timp nici sa suflu. Si e mic.. va face vreo 6-7 luni atunci...
fetele!Conferinta e la Nahariya, la hotel 2-6 ianuarie. Cam cat e de safe sa ma plimb cu gazele singura,
E tot atit de safe ca si oriunde in alta parte a lumii...crede-ma. Numai voi puteti sa hotariti ce doriti sa faceti. ca al meu intra in conferinta s-acolo l-am pierdut... il cunosc eu. Asa am un dor de duca... de acasa...
ella&com.
dalia946 spune:
Buna fetele
S-a terminat vaanta, am plecat si nici macar n-am scris un cuvintel.
Undeva, in inima mea, presimteam ca asa va fi. Nu ne-am intilnit, nu prea am vorbit.
Sper sa nu supar pe nimeni cu comentariile mele sincere.
Pupici la toate fetele si o zi buna miine
dalia946
lilach spune:
quote:
Originally posted by dalia946
Buna fetele
S-a terminat vaanta, am plecat si nici macar n-am scris un cuvintel.
Undeva, in inima mea, presimteam ca asa va fi. Nu ne-am intilnit, nu prea am vorbit.
Sper sa nu supar pe nimeni cu comentariile mele sincere.
Pupici la toate fetele si o zi buna miine
dalia946
Dalia, te rog sa fii explicita. Cum adica nu ne-am intilnit si n-am vorbit? Despre ce vacanta vorbesti?
ella&com.