Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 11

georgiana.david spune:
Am vesti bune, Ioana e bine, un pic cam adormita (ca dupa anestezie), operatia a durat 25 de minute iar doctorita a zis ca n-a vazut copil mai curajos! Daca totul decurge asa bine ca pana acum, maine vine acasa!
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72

elyanne spune:
Cami, felicitari pentru Benjamin Alexandru si sanatate multa la amandoi!
Georgiana, ii tinem pumnii Ioanei! Multa sanatate si sa vina repede acasa!
Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/elianacalin

danyce spune:
Unde ati disparut, fetelor? Sunteti cu toatele plecate la nascare sau stati toate cu picioarele in sus
?
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

danyce spune:
Georgiana,imi pare tare bine ca fetita ta a trecut cu bine de hopul asta. O sa vezi ca o sa-si revina foarte repede ca asa sunt copilasii.
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

timea spune:
Se pare ca la noi au inceput contractiile... din start la 5 minute...
poate ne vedem cu bb azi... abia astept.. revin cu vesti cred ca dupa...
Timea

iulyp spune:
Cami multe multept. b.b Ben. Sa creasca mare , frumos si sanatos, iar tie refacere rapida. Incearca pt. sfarcuri dupa dus sa te masezi cu un prosop aspru si eventual sa te tragi de ele mai des(scuze ca suna urat si va rog sa nu radeti de mine dar sincer nu stiu cum sa ma exprim altfel). Chestia asta mi-a spus-o o tipa care a nascut in primavara ca sa-mi formez sfarcurile si sa reziste pielea din jur sa nu fac ragade sa ma frec cu prosopul pana imi dau lacrimile, ori eu cu prosopul nu prea reusesc sa ma masez puternic.
Geo multa sanatate si refacere rapida Ioanei. Bine ca op. a decurs normal si nu au fost probleme. Hai ca poate maine vine acasa si stai si tu mai linistita cd. o stii langa tine.
Roandre La multi ani! tinerei tale domnisoare de 2 sapt. Sa-ti traiasca si sa fie mancacioasa, fara colici si sanatoasa. Frumoasa nu mai zic sa fie ca este deja din cate am vazut eu. Ai o printesa dulce foc.
Mcm nu te mai stresa cu mancatul ca nu esti singura. Sunt si eu in aceeasi situatie ca tine. Mananc non-stop, nu ma pot opri deloc desi abia mai respir si am stomacul in gat. Am incercat si cu guma de mestecat am zis ca o fi doar nevoia de a mesteca ceva. De unde soro, mai abitir ma pun apoi pe mancat. Asta e. Bebelina sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta foc ca mama-sa s-o
mai tarziu cu kg. in plus care acum vad ca se acumuleaza ca ciupercile dupa ploaie.
Hai ca m-am intins destul.dulci de la noi si sa ne auzim cu bine.

iulyp spune:
Timea iti tin pumnii sa se termine totul repede si bine cu b.b sanatos si frumusel.
Asteptam vesti in continuare.

Anuska spune:
Timea nastere usoara si un bebic sanatos si cuminte care sa n-o supere pe mami!
Week-end placut fetelor!

mel_g spune:
Georgiana de ce nu te duci alaturi de fetita ta? Cred ca cel mai mult de tine are nevoie acum nu de mama ta!
Timea nastere usoara iubita. Iti tinem pumnii!
Pupici
Mel 37 sapt si 5 zile

babirusa spune:
Buna fetelor,
Georgiana, multa sanatate Ioanei.
Timea nastere usoara.
Nici eu nu am putut dormi azi noapte, mi se tot intarea burtica si ma intepa "pasarelul" oare ce se intampla pe acolo.... Control am numai in 13
35 sapt.(papusica)