Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Cami, felicitari pentru micutul Ben, va doresc multa sanatate si refacere rapida pentru tine!
Timeea,nastere usoara, sanatos si mancacios!
Georgiana, ai o fetita minunata! Recuperare rapida ii doresc si tie nastere usoara, ca acum se apropie momentul si pentru tine...
Elena, eu sunt in Kuwait din decembrie anul trecut,insa, spre rusinea mea habar n-am limba araba.Ma descurc in engleza, toti stiu engleza aici.Kuwait este o tara foarte mica, uneori am senzatia ca nici jumatate de Bucuresti....insa foarte bogata.Sunt doar masini, autostrazi, cladiri cu magazine foarte frumoase si mult desert(cu petrol). Tara este foarte "safe" sa zic asa, nu se fura si nimeni nu-ti zice nimic pe strada. Vremea este foarte calduroasa incepand cu luna aprilie (azi au fost 48 de grade Celsius) si pana prin noiembrie, cand temperaturile incep sa scada catre 25-30 grade C.Cu mancarea arabeasca nu prea m-am obisnuit pentru ca, acum, in perioada sarcinii mi s-au schimbat gusturile si nu mai suport condimentele pe care ei le folosesc.Ceea ce este foarte greu aici, este ca nu am prieteni,sunt singura toata ziua pana vine sotul meu de la servici.
Fetelor, incepand de azi dimineata am niste dureri infioratoare in partea de jos...si tare mi-e teama ca bebita vrea sa se nasca mai devreme de termen.Azi i-am mai cumparat niste lucrusoare, le-am gasit la reduceri...Insa sotul meu nu vrea sa-i cumparam patut si carucior, el zice ca dupa ce voi naste...Cum sa-l conving ca mie imi face o placere enorma ca eu sa cumpar orice lucru pentru bebe...
Va pupacesc pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!

Raisa si Cami multe, multe pupicuri si felicitari pentru bebeluii vostri. Sa fie cuminti si sanatosi!

Timea nastere usoara iti tin pumnii!

Georgiana multa sanatate Ioanei!
Miha, La multi ani Alexiei!

Si La multi ani! cu intarziere pentru fetelecu numele de Maria si bebelusii lor!

Fetele eu am cam lenevit saptamana asta, diminetile am tot umblat prin oras si serile mi le-am petrecut in pat la tv. Ma simt asa de bine ca vremea e racoroasa...

Ilincuta acuma sughite de mama focului

Alaltaieri am fost la pedichiura si manichiura ce sa fac si eu...si dintr-o data m-au luat niste calduri si brusc a inceput sa-mi curga sange din nas destul de mult am umplut 3 servetele. M-am speriat destul de tare, cred ca a fost un puseu de tensiune altfel nu imi explic... Am un aparat electronic de masurat tensiunea si vad ca sub 13 cu 7 nu prea imi scade desi nu eu nu am avut niciodata mai mult de 11 max 12. Am inteles ca e destulde normal sa creasca tensiunea,dar tot m-am speriat. Si pulsul sub 105 nu imi scade. Am avut si 120. Dr mi-a spus sa iau cate un distonocalm daca nu vad ca nu imi scade pulsul.

Danyce chiar ca am stat cu picioarele pe peretii zilele astea!

Intr-adevar sfacurile acelea de silicon sunt fff bune pentru alaptat! Matusa mea le-a folosit cu mult succes pana bebe al ei a invatat sa traga bine din tatica.

Maine implinesc si eu 37 de saptamani, am deja emotii, teoretic de azi in 3 saptamani ar trebui sa nasc asa am programat cezariana, sper ca fata mea sa fie cuminte si sa astepte data de 1 oct.

Luni ma duc si eu la control.
Va pup revin mai incolo.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 36
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in momentul acesta cand Ioana este in spital, m-au ajutat foarte mult incurajarile voastre! Cat despre mersul la ea, Mel, sa nu uitam ca in burtica mai am un BB care ca sa mai stea acolo, eu trebuie sa stau mai mult in pat. Poate ai crezut ca nu vreau sa ma duc la spital? Nu doresc nimanui sa simta ceea ce am simtit eu zilele astea, cand fetita mea a trebuit sa fie operata iar eu nu am putut fi alaturi de ea.

Multumesc lui Dumnezeu ca e bine si maine vine acasa!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!...slaba miscare azi pe forum,se vede ca e week end!
DANYCE,distractie placuta in wee kend,ce fain ca poti sa mergi sa te relaxezi...eu nu pot si nici nu avem timp,al meu lucreaza week end-urile!

GEORGIANA,ai vazut ca a trecut totul?!....bravo pt micuta curajoasa,hai ca mai e putin si vine acasa!.......si totul va fi bine!
TIMEA,nastere usoara si asteptam vesti bune!
Fetelor,azi mi-am propus sa-mi fac galusti cu prune,ca nu mai pot de pofta,ma chinui de o saptaman si tot am amanat...dar azi nu mai rezist....si sper sa nu ma apuce iar contractiile,oricum am abservat ca seara ma i-au mai rau!...o sa vedem ce va fi...
Dar pe unde sunt fetele?....de ADELA ce mai stiti,nu am mai vazut-o pe aici!
LORENA,tu ce mai zici,sper ca esti bine,si bebele la fel!?
Aa,si de RALUCULE,nu mai stie nimeni nimic?!...ca nu am mai auzit de ea de vreo 3 zile,speram ca e bine si ea si bebele!

Eu va doresc un week end placut la toate si multa sanatate!
Sa ne auzim cu bine maine!
Va pupices,Mirela si bebele,34 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Elena, am uitat sa-ti spun despre epidurala.Am discutat cu doctorul, si i-am propus sa nasc normal, pe asta l-a bufnit rasul, si mi-a zis ca aici nu se practica nasterea normala, dar daca eu insist, el nu se supara, dar e mult mai comod pentru mine sa simt acest proces ca pe o experienta placuta. In fine, m-a convins ca epidurala ar fi cel mai indicat si mi-a povestit totul, cum ar trebui sa se intample. Se pare ca este relativ comod si usor, mi-au zis ca au anestezisti foarte buni, si ca absoult toate femeile de aici opteaza pentru epidurala (mai putin cazurile care au nevoie reala de cezariana). Eu sunt linistita, nu mi-e teama de nimic, singura mea dorinta este ca bebita sa fie sanatoasa.
Va doresc tututor bebici sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Of, tare greu au mai trecut astea 3 zile cat nu a mers DC.
Ce mai faceti fetelor? A mai nascut cineva? Sanatoase, voioase toate?
Bebeii mici ce fac? A mea a inceput sa aiba colici si ne tratam cu Sab Simplex. Cat de cat vad ca mai are efect. Bebelina e din ce in ce mai agitata iar noaptea nu are somn. Sta treaza si cate 2-3 ore, de imi vine sa plang caci mie mi-e somn iar ea are chef de joaca.
Acum o astept pe doctorita sa vina s-o cantareasca pe "broscuta" si sa vedem cum mai stam. Ma bucuram ca de maine putem sa iesim cu bebe afara, dar de duminica a fost la doctor si mi-a pus o atela gipsata la picior (v-am povestit ca acum o sapt si ceva am facut o entorsa la picior) pt ca nu mai imi trecea umflatura. Asa ca pana pe 21 sept trebuie sa stau in casa. Mi-e asa ciuda ca imi vine sa-mi dau jos gipsul si sa ies afara caci m-am saturat numai de stat in casa!

Va pup si astept vesti despre voi!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Am revenit acasa!!!!!!
Cosmarul a luat sfarsit, nu va pot descrie ce fericita sunt.
Felicitari noilor mamici, de-abia astept sa schimbam impresii. Rares este cumintel si mancacios, din cate ne-am dat noi seama pina acum.
Astept sa am un pic de timp liber sa va citesc si sa va mai povestesc una alta. Povestea cu nasterea... va mai dura pentru ca nu vrem sa panicam pe nimeni, desi nu mai este nimeni din Craiova.
Pina una alta, uitati primele noastre poze:
http://community.webshots.com/user/raisa23x

si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am intrat si eu azi pe internet dupa vreo 3-4 zile (v-am mai spus ca nu mai am internet acasa) si cand vad ultimul raspuns postat de voi de pe data de 10 sept. am crezut ca nu mai merge internetul aici, ca doar mai scria vreuna din voi ceva...
Noroc ca a trimis un mesaj Mihaela cum si m-am lamurit si eu de ce nu mai era nimic nou...
Sper ca sunteti toate bine. Noi suntem bine, maine mergem la doctor sa vedem ce face bebelina... asa ca maine o sa vad ce mai e nou!

si aveti grija de voi!

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

uraaa... de cand astept sa vad ca merge situl... yupeee... nici nu-mi vine sa cred...

Noi suntem bine; eu cam obosita din orice... dorm insa bine (zic eu), tot cu faimoasele pauze de dus la baie si chinuitul de a ma intoarce de pe o parte pe alta. Altfel, bebitu' e tare activ, cu piciorusele iubite tot in ficatul meu.

Ultimele noutati ar fi ca intr-o noapte am avut ceva contractii (mai mult m-am speriat); am facut o frumusete de gingivita pentru care fac un tratament si ma cam dor dintii... Cam astea.

Sper sa avem curand vesti de la fetele care trebuiau sa nasca. Le-am tinut pumnii, oricum.

Mihaela, curaj cu gipsul la picior. O sa recuperezi dupa.

Asteptam si pe celelalte fete sa ne povesteasca ce au mai facut.

Pupici.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

uf Bine v-am regasit fetelor,ce bine ca s-au rezolvat problemele cu DC-ul.
Ce vesti mai aveti?Ce mai fac burticile??

CYBIP si eu am vb cu sotul meu si cu doctorul si am decis sa fac epidulara.Mama mea de asemea a zis sa o fac,de ce sa sufar daca pot sa nasc comod.Si mie mi-e frica de cezariana,parca n-as vrea sa ma taie.
Eu am cumparat totul impreuna cu sotul meu,ca daca nu fac urat,ca ba nu-mi place modelul,culoarea sau mai stiu eu.Pune si tu niste criterii la patutul ce vrei sa-l cumperi si spune-le sotului tau,daca vezi ca nu pricepe zii :vezi ca nu stii de care vreau,ca eu nu vreau asa,vreau asa,deci mergem impreuna sa-l cumparam acum si gata.Noi am cumparat pat tarc,are 2 etaje,unul mai sus cand este mic si unul jos.Nu e din lemn,e din ceva plasa,noi l-am considerat mai practic.Cand v-a creste bebica mai mare o sa-i luam pat obisnuit pt camera ei,caci acum o s-o plasam cu noi in camera.o sa-ti trimit un pm cu un link cu astfel de patuturi sa-ti faci o idee.
GEORGIANA ce mai face fetita ta.Insanatosire grabnica sI FELICITARI PT CURAJUL DE CARE A DAT DOVADA.

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput