Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Va pup!
OFFF nu imi vine sa cred ca merge DC!
Raisa bine ati venit acasa! E un dulce Rares!
Miha nasol ca ti-au pus atela! Sa ne spui si noua cat a luat bebelina in greutate.
Lorena si eu ma simt obosita si mare lucru nu fac, probabil e normala starea asta.
Eliana iti tin pumnii pt maine la dr.
Am fost si eu ieri la dr, bebelina mea creste, cica are in jur de 2900-3000 kg. Asa sa fie! Si ca daca totul e ok pe 24 ne internam sa nastem. DEci mai devreme cu o saptamana decat DPN-ul
Din partea mea si ieri as fi nascut asa ma simjt de umflata si grea.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 36
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare tuturor,
noi suntem trei din 10 sept. ora 22.22...
Avem o fetita scumpa tare, binenteles ca-i cea mai cea, cumintica si sanatoasa.
Nasterea a fost relativ usoara, travaliul de aproximativ 12 ore din momentul internarii in spital, epidurala dupa 4 centimetri de dilatatie, 37 de minute de impins si bb Mara. Are 2.910 un pic mai putin decat preconizase dr. dar se face ea mare, un icter destul de pronuntat, speram sa treaca peste asta cat de repede. Mananca bine de tot, plange numai cand are un inconfort deosebit, adica aproape deloc.
Ce pot sa va doresc la toate este sa aveti o nastere ca si a mea, adica usoara si bb la fel de cuminti si mancaciosi.
De acum incep framantarile, fac bine ce fac, mananca destul, face pipi prea des, prea rar, e prea cald sau prea frig. Dar este minunat si cand ii vezi fetisoara te topesti. Cred ca nu este sentiment mai frumos pe lumea asta decat sa devii parinte.
Numai bine la toata lumea,
Timea si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

bebitei Mara, Timea. Sa fie in continuare cuminte si mancacioasa. S-ar parea ca esti deja acasa... Asteptam poze!

Pupici.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

felicitari Timea si Raisa , sa va traiasca bebe-ii sa fie sanatosi si cat se poate fara colici!!!!

Noi cam cu asta ne laudam , cu colici....uff am inceput sa beau ceai de anason sa vedem poate asta da rezultate ca restul.....

Se pare ca incepe sa se umple listuta de bebe-ii mici si draguti.
Noroc ca nu sunt singura cu bebe si ca a putut veni mama mea ca altfel nu stiu ce as face.

pupici pe burtici si la bebelusi

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Felicitari timea si raisa si sa aveti parte de bebei mancaciosi si cumintei!
Fetelor cred ca urmez... asta noapte m-am trezit cu niste pete umede pe chilotei (ma gandeam ca o fi lichid amniotic iar de dim am niste scurgeri maronii...) asa ca m-am dus in clinica m-o controlat moasele ,cica scurgerile sunt normale, mi-a facut si un test sa vaza daca intr-adevar am pierdut lichid si cica s-ar putea sa fie de la pipi , am avut ceva contractii regulate dar usoare ,m-au trimis la plimbare vreo 2 ore si cand m-am intors pauza contractii... Acum bine merci sunt acasa iar maine dim am programare la medicul meu.
Blue77 esti de invidiat ca ai asa ajutor!
va las ca bebelina mea tare se mai impinge in burtica ...
pupici,
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Raisa si Timea, sa va traiasca bebelushii, sa fie cuminti si sa scape de colici.

Mari, sa ai o nastere usoara!

Fetelor, voi cumparati scutece pentru bebeii (la spital)?

Pupici tuturor,

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Raisa si Timea bine ati venit acasa si felicitari pt bebeii mici si cuminti!
Mari74, curaj daca se apropie momentul!
Eliana sa-l saluti pe doctor din partea mea caci merita din tot sufletul multumiri!
Mada, tocmai maine pot spune cat cantareste bebelina. Sunt asa de nervoasa! Am facut cea mai proasta alegere in leg cu medicul pediatru. Trebuia sa vina astazi si cand a sunat-o sotul pe la 18sa intrebe daca mai vine sau nu, ii spune ca vine maine dupa amiaza dar ca nu stie la ce ora. Imi vine sa mor de ciuda. Daca bebe era bolnav, tot la fel o astepta pe ea sa apara cand are chef?!?!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

TimeasiRaisa sa va traiasca Raisa pe al tau l-am vazut e un dulce,nu stiu daca m-ai rabd pana la sfarsit cu atatia bb frumosi, imi vine sa ii mananc.
Am vazut ca au fost ceva probleme cu DC-ul bine ca s-au rezolvat.
Noi am cam terminat de facut cumparaturi si sunt fff multumita de cei de la bebelusultau.ro am facut comanda pe net si la aceleasi preturi eu am stat acasa si mi-au venit toate la o zi dupa comanda, sunt tare bucuroasa ca este asa ceva si in Romania. Am mers un pic si in oras dar nu am rezistat prea mult si mi s-a facut rau. voua vi se intampla atunci cand mergeti sa va intepe in interior? Eu sunt cam speriata ca de cateva zile simt asa ceva jos si inca nu l-am sunat pe medic, oricum acum ma lupt cu o raceala zdravana care nu m-ai imi trece si nu stiu ce sa mai iau.
Astept noi mamici si bb vad ca luna asta e m-ai productiva.

http://community.webshots.com/user/danina120
Danina si bebitza (nu stim ce nume sa ii punem) 34 sapt
Dr Vladareanu - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Uraaa, merge DC-ul! Am crezut ca mor zilele astea fara voi.

Ioana este foarte bine, este acasa de sambata deci nu a stat in spital decat o noapte. Se reface foarte bine si rapid doar ca mai are nevoie de cateva zile de regim alimentar si mai putin efort.

Azi am fost la control cu BB din burtica, si el e OK. Cezariana am programat-o pe 6 oct, eu facand 40 de sapt. pe 10. Abia astept dar cu toate astea parca n-as vrea sa ma apuce mai repede!

Felicitari proaspetelor mamici!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

In sfarsit reusesc si eu sa intru pe forum de acasa, cu o cartela dial-up! mi-ati lipsit tare mult!
felicitari noilor mamici, timea, raisa, sa va traiasca bebelusii! si multa bafta celor care urmeaza sa nasca in curand!
noi suntem bine, cu dureri din ce in ce mai mari de spate, joi mergem la dr. si sper sa stabilim data nasterii - cezariana, din pacate, dar asta este...
Marlen, eu stiu ca se cumpara.. si in Cta chiar iti cer.. e mai bine sa ai scutecele tale..
O seara buna
Cali, 38 sapt

Mergi la inceput