Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
TIMEA,felicitari pt bebe,sa fie sanatos si cumnite si in continuare!...asteptam povesti si poze!
Fetelor,nu pot sta mult sa scriu pt ca ma inteapa burta de mor....si ma ia cu calduri si stari de voma,si ca si voi,ma misc din ce in ce mai greu...dar sper sa treaca timpul cat mai repde si sa se tremine totul cu bine!
Bafta ADELA,sa ne tii la curent si sa speram ca totul va fi bine!
RAISA,frumoase poze,ce dulce e ala micul,iti vine sa-l mananci!

Va pup si ne auzim maine,sper ca DC sa nu mai aiba probleme!
Mirela si bebele,34 sapt

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Pentru moderatori :
Ne apropiem de pagina 10, la urmatorul/urmatoarele capitole se poate adauga nr bebeilor la titlu???

Felicitari TIMEA ! Bine ai venit MARA !

Noi sintem bine, am implinit 38 de saptamini si parca incepe sa coboare burtica. DPN este 26 sept, miine merg la medic sa vada cit de mare e bebeul caci m-am ingrasat 20 kg iar primul copil a fost mare, 4,650 kg.
Am un burtoi imens !!!!!!! Daca e deja prea mare voi avea optiunea sa ma induca mai devreme de DPN.....

38 sapt si

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, natiune,

Ma bucur enorm de mult sa vad ca merge DC si ca pot comunica cu voi.
Timea, sa-ti traiasca Mara si sa se faca mare, destepata si frumoasa (frumoasa ai zis tu de fapt ca e). Tu sa te bucuri din plin de prezenta ei in fiecare zi a vietii tale.
Abia astept sa citesc numai vesti bune si despre celelalte mamici care urmau sa nasca.
Mademoiselle a mea se joaca mereu cu piciorusele si ma distreaza ca am mereu impresia ca pot sa i le prind in mana.In orice caz, ea are program de joaca non-stop si eu nu prea dorm din cauza ei. Vineri noaptea am avut si eu ceva contractii dureroase, dar se pare ca mi se trage de la pozitionarea domnisoarei care a coborat si mai tare si e acum chiar pregatita de atac. Cel putin asa mi-a zis moasa azi, cand am fost la control ("Bebe are pozitia perfecta pentru nastere."- ca sa o citez).
Joi intru si eu in saptamana 38, asa ca de atunci incolo e si la mine OK daca nasc. Sper totusi ca mademoiselle sa mai stea macar o saptamana ca mai am niste lucrusoare de pus la punct cu tati al nostru prin casa.Oricum, tati asta e deja emotionat si mi-a impodobit casa cu bilete cu numere de telefon unde il pot gasi oricand de imi vine sorocul si mi-a pus si telefoanele strategic la dispozitie ( pe unde stau eu mai mult: birou, living sau dormitor).M-am distrat oricum de el si azi era cat pe ce sa fac o gluma
sunandu-l la servici sa vad cum reactioneaza.
Ralucule,scuze ca nu am mai revenit pe chat, dar m-am luat cu treaba si, cu viteza mea de melc de acum, nu am terminat asa de repede cum preconizasem, plus ca am mai gatit si cina si desert dupa aceea.
Sper sa functioneze DC de acum incolo si sa citesc numai de bine.Pupici tuturor burticilor,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Noapte agitata. Din partea mea, ca bebe a dormit... Am tot felul de vise si ganduri bizare...

Am avut iar cateva contractii, nu dureroase, dar s-au facut simtite totusi.

Ma gandesc numai la eco ce va avea loc luni si sper din toata inima ca bebe a mai evoluat pe scara percentilelor (cum calculeaza astia pe aici).

Altfel, parca sunt din ce in ce mai obosita si mi-e greu sa ma misc si prin casa...

Gingivita pare sa treaca, cu toate ca tratamentul este destul de dureros si abia sunt la a 2-a zi din 10...

Sper ca voi va simtiti mai bine.

Va pupacim pe toate.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna burticilor ,mamicilor si bebicilor scumpisori!!!

Felicitari proaspetelor mamici si tinem pumnisorii stransi pentru cele ce sunt pe ultima suta de metri..

Fetelor..ma bucur tare ca a inceput sa mearga DC...
Eu sunt tare trista ca sambata am sa plec la Valcea si voi sta acolo pana dupa ce nasc si acolo nu mai am acces la internet..asa ca o sa-mi lipsiti enorm de mult...nu stiu cum am sa ma descurc fara voi .
Astept totusi sa ajung la Valcea pt a face un nou control..marti vom merge la eco...nu ammai fost de la 28 sapt..atunci cand ne-au spus ca bb e prea mic..sper sa fi crescut mai mult..ca deja nu mai pot de stres..noroc cu puiutul din burtica care ma mai inveseleste cu un sutulet in coaste .

Deci tin sa va mai urez inca o data nasteri cat mai usoare si bebelasi dragalasi...

Va pupicesc dulce de tot pe toate..si sper sa ne intoarcem cu vesti cat mai bune,

Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Ce bine ca si-a revenit domnu DC.Mi-a fost un dor de voide nu va pot spune.Ce e si cu obisnuintza asta domnle.Felicitari noilorsi nastere cat mai usoara celor ce urmeaza.Noi azi suntem f emotionate,Anamaria incepe clasa a5-a,am si plans de emotii.

Mergi la inceput