Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Felicitari Cami-Florina refacere grabnica si bebe sanatos !!!!!

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

CAMI felicitari pentru bebe si refacere grabnica.Poti sa incerci si pompita de la chicco ,poate te ajuta.Fati si masaj si sa-l mai pui pe bebe sa suga sa ti se mai formeze mameloanele.

MEL-G si eu ma plictisesc cate o data de mor.De obicei cand ma plictisesc ori sunt la calculator ori ma imbrac si ma duc la cumparaturi

CYBIP esti de mult timp in kuwait?Am vazut niste reportaje despre kuwait este o tara superba.Sper ca te impaci bine cu mancarea arabeasca nu ca mine.Si cu limba cum te descurci,te intreb ca este asa de greoaie si mie una imi da dureri de cap.Am noroc cu engleza si putina franceza ce o stiu. Ma bucur ca bebita ta este bine, nu-ti face griji, mai are timp sa creasca.Principalul e sa fie sanatoasa.Si pe aici spitalele sunt scumpe,nici nu vreau sa ma gandesc cat va costa.Tu ai vorbit cu medicul tau despre epidurala??

LORENA si eu am luat 5 body intregi,5 pijamalute,niste body tip maieu cu maneca lunga si scurta,5 costumase bluzita si pantalon si 4 costumase mai grosute,vreo 10 caciulite,10 paveti,sosetute,5 botosei.Si mama mea a zis sa nu mai cumparam ca bebelasi cresc repede si raman mici, simai primim de la rude,prieteni.Sper sa fie destule, daca nu mai cumparam.

Fetelor voi ati ales sa nasteti prin cezariana ??Eu una as prefera nastere naturala,ma ia groaza sa ma gandesc la bisturiu.V-ati decis daca faceti epidurala sau nu??Eu am zis ca daca am dureri mari fac daca nu , nu.Ca cica slabeste muschii si nu mai poti impinge si e nevoie de forceps.Voi ce stiti??

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cami-florina iti doresc sa te refaci cat mai curand si felicitari pt Ben mic!
Pt problema ta am inteles ca sunt foarte bune "sfarcurile de silicon" ce se gasesc in comert, in special cele marca Chicco. Eu n-am avut nevoie de asa ceva dar o amica a spus ca pe ea au ajutat-o mult avand aceeasi problema ca si tine. Cat despre muls nu trebuie sa-ti fie jena pt ca toate am facut sau vom face operatiunea aceasta.

Elena, eu deja am spus cum este sa nasti cu epidurala. Spun iar ca nu este nevoie de nici un forceps daca apelezi la epidurala. In ultima parte a travaliului nu ti se mai face o noua doza de anestezic tocmai pt a putea colabora sa impingi. Eu chiar daca i-am pacalit si am avut anestezic facut exact inainte sa nasc cu 30 minute sa stii ca am putut sa imping. Chiar stateam si ma gandeam si acum ca in momentul in care impingeam simteam ca-mi ies ochii din cap de la atata efort. Deci nu va mai faceti griji ca n-o sa simtiti, ca n-o sa puteti sa impingeti sau alte ganduri negre... Am mai spus si repet: daca va place sa va chinuiti si sa suportati o durere ce poate fi evitata, atunci alegeti sa nasteti fara epidurala. Daca vreti ca totul sa fie usor si sa ramaneti cu o amintire placuta despre nastere, alegeti epidurala!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Noutatile despre noi ar fi ca Ioana trebuie operata, asa ne-a zis chirurgul azi, mai exact a programat-o pt. maine dimineata la 7.30 sa fie in spital. O sa mearga mama si sotul meu cu ea, eu din pacate nu ma pot duce si simt ca turbez. Va dati seama in ce stare sunt? Noroc ca operatia se va face cu laser si ii permite mamei mele sa ramana cu ea in spital.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Georgiana, ii tinem pumnii micutei. Te inteleg prin ce treci... E bine ca poate ramane mama ta cu ea. O sa recuperati in perioada de convalescenta. Sa ne tii la curent.

O seara buna!

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Felicitari si recuperare usoara CAMI,si sa creasca bebele sanatos si voios!!
GEORGIANA,tinem pumnii pt fetita,sa treaca repede si cu bine...mai bine ca face operatia acum,eu am facut-o mare,daca va zic cand,o sa radeti...da,exact cu 7 zile inainte de nunta,eram stresata ca nu o sa pot merge si misca ca lumea....hmmmmmm,a fost greu dar am avut noroc ca organsimul s-a recuperat foarte repede,si eu a 7 zi dansam,toata lumea zicea ca sunt nebuna...hahahaha....dar a trecut!....bafta multa micutei,si bine ca poate sta mama ta cu ea,las ca trece si vine repede acasa.
Fetelor,eu abia stau pe scaun sa va scriu,asa ca nu prea povestesc multe azi...vroiam sa va zic ca iar nu mi-a fost bine noaptea trecuta,culmea ,ca mi se intareste burta noaptea,din senin,si cand trebuie sa merg la baie ma inteapa si parca port un bolovan cu mine....offffff,abia astept sa ajung la 35 sapt,si sa speram ca totul va fi bine....azi dimineata am mai avut si diaree...asa ca stau mai mult in pat,dar imi amortesc soldurile de mor,si nu mai stiu cum sa stau
Va pupicesc acuma,si sa ne auzim cu bine!....nasteri usoare fetelor care urmeaza zilele astea!

Mirela si bebele,34 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Felicitari CAMI si RAISA pentru bebelusi, sa fie mincaciosi si fara colici iar voua recuperare rapida !

GEORGIANA, mult noroc pentru operatia fetitei tale, stai linistita ca totul o sa fie bine !!

Eu sint acasa doar de saptamina asta asa ca inca nu reusesc sa ma plictisesc, nici nu stiu cind trece vremea dar seara ma trezesc mai obosita decit cind lucram. Ies zilnic la cumparaturi si ieri am simtit ca parca imi coboara copilul si ma gindeam daca mi se rupe apa aici in mijlocul magazinului, ce ma fac????

Nu prea pot sa fac nimic ca obosesc super rapid, si daca stau la computer pe scaun ma doare fundul de trebuie sa ma ridic si sa ma intind pe canapea....

Cred ca o sa am un copil mare caci am o burta imensaaaaa si cintarul tot urca, mi-e si frica sa ma uit la el...

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut mamici si burtici,

Cami_florina,felicitari pt. bebelusul Ben! Sa creasca mare si sanatos si tu sa te refaci repede!
Georgiana, si noi ii tinem pumnii domnisoarei tale. Fii linistita ca totul se va termina cu bine!
Eu am aranjat azi cam toate chestiutele cumparate in dulapurile mademoisellei si m-am speriat de cate lucruri am pt. primele 2 luni. Numai body-uri am vreo 15! In rest, costumase, rochite, fustite, pantalonasi, ciorapei, sosetute cu duiumul. Nu mai pomenesc de toate produsele de igiena si ingrijire, lenjerii de pat si leagan, scutece, etc. Si mai am niste cutii cu haine la mansarda, dar nu le pot utiliza decat de la 6 luni. In principiu, doar body-uri de la marimea 68 in sus mai trebuie sa cumpar si o hainuta groasa de iarna marimea 62 ca atat 56 cat si 68 am.Si eu care ma stresam acum cateva zile ca maine-poimaine nasc si nu am totul in casa
Crismir, fii cuminte in continuare!
Roandre, aici nici daca fac matanii nu-mi fac epidurala ca asa vor muschii mei. Asa ca, pleaaaaaaaaaaaaaaase, nu ma face sa regret ca nu nasc in Romania!Eu o sa ma concentrez pur si simplu asupra rezultatului, o sa ma gandesc doar la bebelusa mea si sper ca totul va fi bine si ca o sa reusesc sa indur durerile. Sper sa fiu si in acele clipe la fel de senina ca acum.
Marimar, nu esti singura cu burtica uriasa!moi aussi!

Pupici burticilor toate si mai scriu maine inainte sa plec de acasa (o sa am parte de ultimul weekend in deplasare inainte de a aparea bebelusa si o sa profit pe cat o sa pot de el)

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Acum o jumatate de ora Ioana a plecat la spital cu sotul meu si cu mama iar eu nu-mi gasesc locul. Cred, sunt convinsa, ca o sa am parte de cea mai lunga dimineata din viata mea. Sper pana la ora 10 sa fie rezolvata problema ca sa scapam cat mai repede de stres (si noi si ea).

Azi noapte nici eu nu am dormit, slava Domnului motive am dar dupa ce aflu cum a decurs cu Ioana cred ca recuperez. Si mie mi se intareste burtica noaptea, se face ca un ghem in diverse parti si am momente cand simt ca parca ar plesni pt. ca nu mai e loc pt. "chirias" desi la 2400 g nu e prea grasun!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Multumesc pt sfaturi fetele!

Problema este ca am incercat majoritatea lucrurilor dar fara rezultate, binenteles ca nu voi renunta dar pt moment voi mai completa laptele lui Ben si cu lapte praf.
Sper ca dupa o saptamana o sa mai creasca si o sa poata si el mai mult!

Nu am prea mult timp azi dar sper sa-mi gasesc zilele acestea pt povestea nasterii.

Pupici pe burtici si pt bebici!

Cami-florina si bebe Ben

Mergi la inceput