Sindromul de hipercoagulabilitate (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Dragelor dragi,

Nici n-am mai intrat de ieri pe aici ca a fost ziua mea de friguri: azi am hotarat sa mergem la |Fundeni sa vedem cum stam! Am trecut cu bine peste etapa de azi ! Mi s-au luat analizele si apoi am fugiiiiit! Am fugit si la MEdicover sa fac si acolo o verificare ! Sper sa fie bine si chiar daca nu e bine tot bine o sa fie!
MA si gandeam ca o sa fiu iar chinuita! Maine saunt gata rezultatele dar se va duce sotul meu sa le ia ca eu nu sunt capabila si pe langa asta maine dimineata merg iar la Iosup sa vedem ce-mi facedeja flacaul! Toata ziua semisca si cred ca e bine!

Simona, Ai grija cu tratamentul! Cauta cu google si gasesti articolele dr.Tutunaru! Dar din ultima discutie pe care am avut-o cu el conteaza ca traatamentul pe care el il recomanda are rezultate de exceptie doar daca este inceput din timp! Mie mi s-a facut tratamentul pe care l-a facut si Rebella- MULTUMIM MULT PENTRU SFATRI SI SUSTINERE- si la 14 saptamani mi l-a oprit! Cand am venit cu echo de la Iosup in 26 august fluxurile (IR) erau de 0,52 si 0,65! Si gandeste-te ca mie mi s-a recomandat Clexane din primele saptamani! Ai grija ce faci si sa dea Domnul sa alegi solutia cea mai buna! Citeste cu atentie ce a scris Rebella prima data pe forum ca e o experienta de care e bine sa tinem seama! Oricum tu ai rezultatele la echo pentru IR-uri? CIteste tot ce s-a scris , dar mai ales ce a scris Rebella -poate ma repet si sunt stresanta-dar ea mi se pare ca aavut o experienta asemantoare!

Oricum dr.Tutunaru pleaca pe 10 octombrie la Atena pentru o conferinta la care a fost invitat pentru a-si prezenta noile descoperiri iin tratarea sindromului antifosfolipidic si se intoarce abia pe 23 octombrie! Si eu de aceea merg sa am toate analizele la zi pentru ca si eu sunt un soricel experimentat!

Monu cred ca te-ai linistit cu "patuta"! Totul e in regula! Ai sa vezi! O sa-ti mai apara cateva asa ca nu te speria!

Succes mult si pupicei pentru cei din burticei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

zadi, tratamentul meu este de 0,25 mg thromboass / zi si 0,40 clexane / zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Rebella sau Bestutza imi puteti spune si mie ce tratament ati urmat voi dat de Dr. Tutunaru. Eu o sa merg vineri la dr. Tutunaru, inca nu sunt insarcinata dar sper sa fiu cat mai repede si cand o fi sa raman insarcinata, sa incep tratamentul dat de el cat mai repede, daca o sa fie nevoie.

Va multumesc
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

VICTORIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANALIZELE AU IESIT TOATE SUPEROK! LA ECHO FLUXURILE PE ARTERELE UTERINE AU SCAZUT SI MAI MULT!

Sunt tare fericita desi m-am captusit cu o miniraceala ! Dimineata am fost la echo! Iosup m-a intrebat cum sunt analizele..I-am zis ca pana acum bune dar nu staim noutatile! Fluxurile pe artere au scazut si mai mult am 0.37 si 0.40! L-am sunat imediat pe dr.Tutunaru sa-i spun si a fost super incantat! M-a chemat imediat la el, dar i-am zis sa nu il deranjez pana nu luam si rezultatele de la |Fundeni si Medicover!

Pe la unu a fost sotul meu si le-a luat de la Fundeni , dr.Uscatescu a scris pe analize OK si astazi pentru ca era ziua ei a fost bine dispusa si i-a spus sotului meu sa aiba grija de mine!
Iar l-a sunat pe OMUL DOCTOR si i-am spus ca toate sunt n regula si el a fost tare incantat!
Nu exista cuvinte pentru a-i multumi! NU EXISTA! Luni pleaca la conferinta ! Sigur va fi un succes!
Nu stiu ce sa va mai spun! Sunt atat de....nu stiu cum! Intelegeti voi
Vineri dimineata mergem la el! Si va mai povestesc eu atunci!

Dana,
Tratamentul pe care il aplica dr.Tutunaru este cu un hormaon care ajuta in primele luni la dezvoltarea placentei- ia uite si la asta mic ce fericire pe capul lui, parca face tumbe si mie imi sta respiratia-dimineataa la echo dormea si nu s-a sinchisit de nici un ultrasunet- si este in acelasi timp imunomodulator adica reglator si recunoscut de programul nostru genetic !!Schema de tratament,(spre deosebire de alti medici care dau tratamentul bloc indiferent de persoana si analizele pe care acea persoana le face nu din necesitate, ci ca un hobby) este diferita in functie de pacient! In functie de rezultatele pe care le ai analize se individulizeaza tratamentul si se complica trataamentul!
Eu am facut de exemplu doar 12 injectii dupa care am facut echo s-au vazut fluxurile pe artere care erau bune si in acelasi timp amm mers si la Fundeni si am facut analiza lupusului anticoagulant care a iesit negativa plus APTT care pentru prima oara dupa 9 luni de investigatii se negativase si a ramas asa pana acum!
Asa ca pana acum a fost cam singurul care a stiut ce trataament sa aplice in cazul meu!
Mai vorbim vineri dupa ce vorbesc cu OMUL DOCTOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc de raspuns Bestutza.
Ma bucur tare mult pentru tine ca esti bine tu si bebelusul tau, sa de a Domnul sa fie bine incontinuare si sa ai un bebe sanatos.
Si eu o sa merg vineri la el la spital, mi-a zis ca este de garda si sa vin dupa ora 14 ca este mai liber dupa ora aia. Tu cand mergi la el , ca poate ne intalnim la spital, eu o sa ajung cred ca in jur de 14,00-14,30.Problema este ca nu sunt din Bucuresti si s-ar putea sa bajbai pana ajung acolo.

Dana

Mergi la inceput

fetelor, am tras o spaima ieri!!! din anumite motive a trebuit sa iau un aviz pentru medicamente de la un al medic ginecolog decat dr meu. asa........... cand a vazut ca iau clexane si pentru ce iau m-a luat la intrebari daca stiu ce-i fac lui bb! ca de ce nu am fost le un genetician sa imi explice daca e bine sa am bb si alte tampenii de mai avea putin si ma facea mama denaturata! eu din cate am citit se pare ca sindromul nu este ceva ereditar. voi stiti altceva?????
monu
PS. a inceput de cateva ore sa ma doara intre omoplati, parca mi-ar amorti zona. este vreo reactie de la heparina? azi am facut a 3-a doza de clexane 0,40. am citit undeva ca heparina are efect intre 8-12 h. voi faceti clexanul la ora fixa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Buna fetele! Ce mai faceti?
Monu, nu te speria draga, ca multi nu stiu despre ce e vorba.Si mie mi-a dat dr. Anca Clexane 0.4 si m-am simtit cam rau cand l-am facut prima oara; m-am vaicarit la dra mea care a zis in final ca pot sa iau si de 0.2 la inceput, si dr, Uscatescu a fost si ea de aceiasi parere.
Eu sunt incantata ca echo de 12 sapt a iesit bine, se pare ca sarcina nu e afectata de sindrom, IR pe arterele uterine sunt normale ;bineinteles, la Fundeni analizele au iesit iarasi aiurea, inchipuiti-va ca LA-ul a iesit mai mare acum sub Clexane decat in sapt. 5-a cand inca nu luasem nimic; dar dr. Uscatescu nu s-a alarmat si a zis sa continui cu Clexane de 0.2.I s-a mai intamplat cuiva asa?
Pupici si numai bine.

Mergi la inceput

cum ati reusit sa luati gratis clexane? pentru ca eu nu pot deoarece lucrez si nu am salariul mediu pe economie. dar nici bani sa platesc 7 mil pe luna. nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Monu, ginecologul trebuie sa-ti dea o scrisoare medicala catre medicul de familie; tu te duci cu ea la medicul de familie si acesta trebuie sa iti de ape baza ei o reteta cu regim special cu care trebuie sa te duci la farmacie.E de preferat la Helpnet .
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

merge si direct cu medicul de familie, numa' sa vrea si sa stie ca se poate

Mergi la inceput