Mamici de septembrie-octombrie 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
frosa spune:
Mihaela sa/ti traiasca si sa fiti sanatoae
Anne bine ai revenit intr/o noua formula.
Salutare la toate fetele
mina spune:
Uraaaa, Mihaela sa-ti traiasca micutza printesa, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de ea!
Fetelooor, vad ca incet incet se apropie.... parca ma iau si pe mine emotiile.
Ha Ha ce mi-a placut povestea Ralucai.... taticii astia ce se mai sperie. Eu pe al meu sot deocamdata il laud ca nu s-a pierdut cu firea, dar nici episoade semnificative nu am avut. Asteptam si vedem . Eu i-am explicat ca eu nasc deci am intaietate la toate sentimentele de panica, sa nu se bage in fata ca nu e frumos. Sa se sperie cand ii spun eu ca e de speriat, nu asa de capul lui ca altfel ne batem, si noi suntem 2.
Normal ca Lorena ii tine pumnii lui Dim, asta ca sa-ti fie bine tie, sa ai suportul corespunzator.
Am si eu o nelamurire, nu mai retin bine dar parca Mihaelei i se spusese ca are un bebe mare, mie la 2 kile 800 nu mi se pare f mare. Nu spun ca e rau pt bebelina, important e sa fie sanatoasa, ca o face mami grasa si frumoasa, dar asa de mare sa fie marja de eroare a ecografelor?
Adela, eu nu prea m-as lua dupa crteriul ca diareea e un semn de travaliu. Eu cam asa o tin de cat s-a marit sarcina si mi-a inghesuit stomacul, am scaunul mai moale si parca tot sistemul digestiv functioneaza aiurea. Ei, nimic alarmant, adica pot manca normal, dar chestia asta cu scaunul moale e permanent prezenta.
Anne, ce m-ai induiosat, asa frumos povestesti. Pupici multi la micuta ta.
Mel, parca tu ziceai ca te doare cand se misca minunea. Si pe mine, acuma de cateva zile parca a coborat sarcina, si ma doare la vezica de vad stele verzi, ba mi se blocheaza si cate un picior. Nu mai spun ca, desi sarcina e destul de jos, viteazul meu baiat se intinde si mai mangaie cate una si la ficat, ca sa fie mami si mai fericita. Saritor la inaltime il fac, ca antrenament vad ca are. Ceea ce ma ingrijoreaza un pic e ca uneori simt loviturile in perineu, de parca acu sta sa iasa.
Fetelor, eu am asa o siguranta ca bebele meu asteapta cumintel programarea pt cezariana din 10 septembrie si nu ne face surprize. Cred ca e un smecher, ii place acolo la caldurica si papica de-a gata. Sentimentul asta imi da asa o stare de bine si de liniste si ma simt tare optimista. A, bineinteles ca abia astept sa-l vad, sa-i pap picioarele alea cu care da el acuma in ce prinde pe acolo Dar e un gentleman si va fi punctual la intalnire.
Acuma va las ca am parintii musafiri in week end si vreau sa le pregatesc ceva bun.
Va pup pe toate si pe puiii mici, in patutz sau in burtici.
Mina, 38 sapt + 1 zi
Anuska spune:
Felicitari Mihaela!
Sanatate la amandoua; sa fie o papusa cuminte, mancacioasa si sa doarma bine, iar tie refacere rapida!
Marimar ceea ce i-a iesit fetitei Annei nu e neaparat de la vreo infectie de jos....(daca tin bine minte parca a nascut prin cezariana; sau poate ma insel.....tot neuronul lipsa care il avem toate!).Se poate face si din cauza laptelui; mie asa mi-a facut fetita mea cand era bb si o stergeam in gurita cu un tifon infasurat pe deget inmuiat in glicerina boraxata sau bicarbonat (dizolvat in apa fiarta).
Eu am azi niste arsuri pe gat de mama-mama........cica ii cresc pletele si un somn de pic ...
mel_g spune:
Felicitari Mihaela si va doresc numai fericire si nopti usoare.
Ralucule chiar ca am ras in hohote de al tau barbatel si mi-am adus aminte de prima mea nastere. Pe mine m-a apucat pe la 2 noaptea si al meu sotior se invartea prin casa capiu si nu stia ce sa faca. Asa ca tot eu am preluat controlul si am inceput sa-l teleghidez: sun-o pe mama, suna doctorul, etc. Acum imi amintesc cu placere dar atunci imi venea sa-l mananc. Ce sa va mai povestesc ca tot atunci in noaptea cu pricina m-am apucat si de bagaj pt ca nu-l aveam facut.
Ralu contractiile nasterii nu sunt chiar asa de usoare iar anestezia epidurala nu poate fi facuta decat la o anumita dilatatie.
Blue da eu am nascut prima data la 38 sapt implinite (si fara programare).
Si pe eco a mea scie ca eroarea este de + sau - 500g. Dr la care am facut eu eco a masurat pt stabilirea greutatii cicumferinta capului, a abdomenului si lung femurului.
Pupici
Mel 35 sapt
mel_g spune:
Fetelor de unde-mi cumpar patut? Nu vreau ceva f. mare pt ca eu mai am unul in care doarme bb1 dar nu va mai incapea mai mult de un an in el.
Pupici
Mel 35 sapt
cristia spune:
Buna fetele!
Felicitari Mihaela pentru printesica!!!. Sa fiti sanatoase amandoua! Si asteptam sa ne dai vesti!!
Adela: nu cred ca-i cazul sa-ti faci griji din cauza deranjamentului...Si eu m-am speriat putin saptamana trecuta tot din aceasta cauza dar nu a fost nimic in plus decat un deranjament...Mancasem eu prea aiurea...
Ralucule m-ai distrat!!
Anne ca frumos zici tu de papushica ta...Tin pumnii sa scapati odata de ciuperca aia rea...
Si eu am facut analiza secretiei de care ziceau Marimar si Adela. Asta ca sa ma asigur ca-i curat pe unde va trece bebe...Analiza a iesit buna dar cu toate astea doctorul mi-a spus ca daca secretia devine deranjanta sa-mi pun niste ovule, ceea ce o sa si fac ca sa evit riscul ca bebe sa ia ceva la guritza sau ochisori in timp ce iese...
Eu is complet nebuna ...am venit si azi la servici desi ieri ma juram ca nu mai fac...Dar culmea, azi am venit ca ma plictiseam acasa - v-am zis eu ca n-am internet si stam in garsoniera... la TV numai prostii...
Dar de Luni nu mai am incotro...
Va pup tare pe toate bebei, burtici si mamici
Cristiana + bebe (35 saptamani si 5 zile)
ralucule spune:
haideti bei nu radeti de Dim al meu, ca mie imi pare rau cand il vad asa speriat
fetelor in dimineata asta iar am burta tare si ma doare si amo senzatie tare aiurea, parca imi vine ciclul.... sper sa nu vina nimic
inca
ma duc in pat sa ma lungesc poate imi trece
pupici
ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule
danyce spune:
Buna dimineata, fetelor,
Eu visez numai prostii de cateva zile si tare cred ca mi se trage de la surplusul de hormoni din aceasta perioada. Si voi patiti la fel? Ma trezesc speriata si imi ia cateva minute bune sa realizez ca nu a fost decat un cosmar ceea ce visasem. Apoi am o dispozitie relativ proasta vreo 2 ore si apoi, incetul cu incetul imi revin la normal.
Tati nostru e deja foarte mandru de printesa lui activa de la mine din burtica si abia asteapta sa o vada, dar eu i-am zis sa-si puna putin pofta in cuica eu vreau sa astept pana la termen.Si el mai are oricum de terminat indatoririle de pe listuta data de mine pana atunci.Asa-i ce sef rau sunt?
Sper sa va simtiti cu toatele bine si sa aveti parte de o zi buna. Pupici la toate pe burtici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
lorena_andreianu spune:
Fetele, revin cu o veste. Cristina (Blue77) m-a sunat... din spital...
Inca nu e de nascut, asa i s-a spus, insa cert e ca a avut o sangerare care persista si este sub monitorizare. Am inteles ca este de la tensiune.
Ea zice ca o sa-i dea drumul acasa ca i-a scazut tensiunea.
Colul ii era modificat, dar nu era vorba de dilatiatie.
Ii tinem pumnii si va tin la curent daca mai am vesti. Sa speram ca o sa fie chiar ea care ni le va da.
Pe mine m-au apucat niste emotii de a trebuit sa ies un pic ca nu mai puteam sta in casa.
Va pup.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
marlen_b spune:
Mihaela,
felicitari pentru ca ai adus pe lume o asa frumoasa (asteptam ). Sa te refaci rapid si sa-i dai sa pape, sa se faca mare!
Mel,
incearca pe http://www.babycomfort.ro/produse.php?id_clasa=1&pagina=1&PHPSESSID=f837c06cb1839b21fbf521ea2a52be1e
Au tot felul de patuturi, de la cosulete si leagane (0-3 luni), pana la paturi de 140 cm (3 luni-6 ani).
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg