Mamici de septembrie-octombrie 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mihaela sa va traiasca printzesa sa fie sanatoasa, mancacioasa, desteapta, frumoasa, norocoasa si sa va faca fericiti
Anne ma bucur ca tu esti bine si lasa ca o sa-i treaca printzesei tale infectia de la gurita si atunci o sa fie mai bine. Cand ai tu timp te rog sa povestesti nasterea, cum a fost ca sunt de-o curiozitate fara seaman.
Fetelor aveti grija ca voi o sa ne dati sfaturi maine poimaine despre diverse chestii cu care o sa ne confruntam cu bebeii nostri asa ca fiti tari.
dulci de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Felicitari Mihaelei pentru bebelusha.

Mie mi-a venit sa plang cand am citit ca a nascut.....pentru ca pe fetita mea o va chema tot Alexia Maria......pentru ca eu am DPN pe 28 septembrie si pentru ca azi dimineata am observat ca secretia mea obisnuita este cu ceva sange si eu vreau as fi vrut sa o tin pe bebe cat mai mult in burtica. Am avut si ceva contractii dar s-au calmat de la no-spa. Alte simptome nu am avut dar totusi sunt ingrijorata. Ieri l-am ajutat pe tati sa asambleze niste mobila si ma gandesc ca poate m-am fortat desi n-am ridicat nimic.

Cristina (blue77) sper sa fii ok.

Sanatate si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Mina si Marlen - multumesc mult pt raspunsurile referitoare la patutz.

Blue iti tinem pumnii!

Mcm stai cumintica si eventual vorbeste si dr tau.

Pupici

Mel 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mihaela pt fetita iti doresc sa fiti fericite si sanatoase amandoua si te asteptam cu povestea despre cum am fost. Din nefericire era sa iesim si noi un picut mai repede chiar f f repede dar a fost o sperietura ne-am internat si am rezolvat problema. Sper sa nu mai imi dea emotii ma doare in continuare burtica dar o sa treaca.
Acum voi sta mai cumintica ca sa nu mai am probleme. Voua vi s-au umflat picioarele? Ati luat ceva pt asta? Nu stiu cum sunteti voi fetele din Bucuresti dar eu una m-am saturat de vremea asta schimbatoare. Citisem acum cateva zile ca v-ati cumparat camasute din Unirea eu am fost la et 3 si nu sunt decat lucruri de bb m-am inselat eu? Daca stiti magazine in care as putea sa gasesc de toate va rog sa imi spuneti.

DANINA si bebitza 31 sapt si 5 zile
Dr VLADAREANU - Sp. Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

blue 77 eu iti tin pumnii speram sa fie bine, vad ca incet incet se mai duce cate una dintre noi la spital...
asa or fi copiii astia din zodia maimutei grabiti sa guste viata
hahahah

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

blue77, sper sa se rezolve. Multa sanatate.

33 sapt.(papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Vad ca ati inceput sa va grabiti fetelor, sa dea Dumnezeu sa fie bine. Eu sper sa-l mai tin pe BB macar pana la 37 de sapt. (ar mai fi 3).

Azi am fost la dentist si la pedichiura si toata lumea m-a intrebat "Da'nu ai nascut?", si cica mi s-ar fi lasat burta dar mie nu mi se pare deloc ca ar fi mai jos asa ca nu ma iau dupa altii.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele, inca nici o veste de Cristina. Nu o gasesc nici pe mobil nici pe fix. Cum aflu ceva va anunt.

M-am stresat azi toata ziua si m-a cam durut burtica (mai precis s-a tot intarit)...

Pupici

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Wow,dar ce se intampla,toti bebebii se grabesc?!
MCM si CRISTINA(blue77)sper sa fie totul bine si sa auzim vesti bune despre voi!...Doamne fetelor,numai surprize aud in fiecare zi cand deschid laptopul,si mi se face o fricaaaaaaaaaa!
Si eu ma trezesc in fiecare dimineata,mai nou,cu burticica cam tare,nu mi s-a intamplat pana acum,ce o fi?...si bebele meu iar e linistit de vreo 2 zile,adica se misca dar nu foarte mult ca inainte,e normal,sa fi crescut si deja sa se miste mai putin?!...dar burtica mea e micuta fata de multe dintre voi,adica noi nu avem decat 32 sapt,si pe voi va aud ca misca inca bebeii destul de tare!...nu stiu ce sa mai zic,sotul meu zice ca sunt eu nebuna,si ca nu mai simt,ca m-am obisnuit prea mult cu el si nu mai simt cand misca......si ca imi fac prea multe griji,ca bebele de fapt e un dulce si nu vrea sa ma loveasca foarte tare sa nu ma deranjeze.....hahhaha....si ca ne face el surprize cand iese,adica ii vom simtii prezenta atunci mai mult!
Hai ca va pup,si astept vesti despre Cristina...Lorena,sa ne ti la curent,multumim!
Mirela si ,32 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADELA,era sa uit,am vazut pozele si mi-au placut!...ce burtica frumoasa ai si tu,si mi-a placut mult fundalul,super peisaj!
Va pup,pe mai tarziu!
Mirela

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput