sindromul de hipercoagulabilitate (2)
Raspunsuri - Pagina 11
monip spune:
Salutare fetelor!
Spuneti-mi si mie va rog, a facut cineva dintre voi, la Fundeni, o analiza care se cheama AC anti beta 2 glicoproteina? Si daca da, voua ce v-a scris pe buletinul de analize, numele complet sau doar beta 2 GPI?
Pt cele care vor sa se duca sa faca celule lupice, se fac la Colentina, plus celelalte tipuri de anticorpi (anti SL, anti DNA, anti RO, anti cardiolipina)
Succes la analize!
BESTUTZA spune:
Desi am zis ca ajung azi la analize nu am ajuns si se pare ca merg abia saptaman viiitore sin motive financiare si de timp!
Crisa si eu am primit de la dr.Anca aceeasi cantitate de clexane! Acum chiar sunt curioasa daca avem valori ale asemanatoare ale analizelor ! Nu stiu daca e neaparat o moda, dar ceva este! Maine merg sa fac a opta injectie!
Dar nu se poate ca in cazul tuturor sarcinilor pierdute sa se dea clexane! Mi se pare cel putin aberant!
Eu as fi curioasa sa o trimit pe nasi-me la doctor care a pierdut prim sarcina la 6 saptamani si acum are doi copii o frumusete! Mare lucru daca nu e gasita si ea cu sindrom ca a avut ceva complicatii cu o hemoragie!...Mie mi s-au dat clexanele fara sa am nimic pierdut , doar ca eu din exces de zel i-am spus dr.Anca ca mi s-au descoperit anticorpi anticardiolipina! Ma rog , acum suntl alt capitol, sa zicem mai luminos!!
Azi cred ca am fost un pic inconstienta! De la 8 dimineata pana acum am tot umblat dupa cele necesare zugravitului, pe la Valea Cascadelor, Metro, Practiker si pe la 16.00 am ajuns si prin piat! Cand m-am intors a luat maxi taxi ca eram STOARSA! Am mai zis o data si daca mi repet sigur bb ma trece din stadiul embrionar la capitolul mame denaturate! ! E un bebic cuminte si intelege ca eforturile astea se fac pentru el!
BESTUTZA spune:
Cred ca am sa inrosesc "mesageria" !!!
Zadi,, imi pare bine ca ne-am cunoscut azi la Fundeni!Am vrut sa te astept sa mai trancanim un pic , dar sotul meu trebuia sa plece urgent la Pitesti si se grabea tare, iar pe mine m-a luat as pe sus ca saptaman viitoare trebuie sa merg la control si nu stiam nimic in legatura cu analiza pe care mi-a dat-o dr.Tutunaru!
Ei bine dragelor cred ca azi am trait cea mai, diiih, experienta in legatura cu spitalul! I-am spus dnei Viorica ca ma grabesc, una ca sotul meu se grabea si doi la 8.30 eram programata la injectie si nu apucasem sa o anunt pe asistenta ca ma duc dupa masa, deci trebuia sa ajung!
Acum o luna cand am fost la analize si dr. Uscatescu mi-a zis ca au apartul pentru beta2 microglobulina I , dar sunt in probe si sa vin peste o luna !! Analiza se facea pe 18 iunie si eu m-am dus azi, asa pe negandite, pentru ca dupa cum imi propusesem ieri , vroiam sa ajung saptaman viitoare!
Toate bune si frumoase azi , pana a venit vorba de microglobulina mea! I-am explicat domnei dr.UScatescu de ceea ce mi-a spus la ultima intalnire, cum ca au aparatul si ma rog..(.Dna Viorica nu mi-a spus ca s-ar face in tara ci doar in Ungaria la Debretin, in tara nicaieri s sa vedem daca zice doamna doctor sa il congeleze, ma rog, ce zice dna doctor.....)
Merg la dna UScatescu , aratandu-i trimiterea pentru IDS, mi-a zis ca aia sunt veternari si suparata a luat o hartie si mi-a scris ca ei fac glicoproteina , nu microglobulina...
Finalul in schimb m-a daramat definitv!! M-a intrebat de ce vreau sa fac aceasta anliza ca oricum nu imi foloseste la nimic ???
EU VREAU? NU stiu dar am ramas perplexa si am intrebat ce sa ii transmit dr.Tutunaru , in sensul de efectuarii analizelor, adica se fac sau nu se fac, exista vreo perspectiva , se vor face, ma rog un raspuns in legatura cu aceasta analiza si raspunsul a fost "Complimente !" si sa ma duc sa fac analizele acolo unde m-a trimis el!!!Dupa care am iesit...aproape plangand...dar pana jos mi-a trecut,gandindu-ma ca dupa ziua de ieri imi fac si mai mult rau..
Desi in prima faza ni s-a spus ca rezultatul la LA se da pe loc pe urma ni s-a spus sa venim maine si sotul meu a spus ca trece azi la pranz , dupa ce vine din delegatie si le ia! Putin cam traumatizant...Bine ca se duce el ca pe mine cred ca ma lasa toaste cele..
Monip, tu ai facut glicoproteina sai microglobulina , ca acum incep sa ma dezmeticesc!!
Deci am inceput o dimineata cu brio!
Cu drag, Andreea
monu spune:
in concluzie unde se face microglobulina asta?chiar trebuie sa mergem in alta tara! e absurd
Tia spune:
anticorpi antifosfolipidici:
http://www.cdt-babes.ro/servicii/imunologie.htm
si microglobulina:
http://www.cdt-babes.ro/servicii/marker.htm
monu spune:
sefa, noi de ce nu avem lista clara cu persoanele de la acest subiect? ca eu nu am vazut-o
BESTUTZA spune:
NU MAI E NIMENI PE AICI???? NU MAI E NIMENI?????MONU CE FAAAACIIII!!
SUNT IN STARE SA SAR DE PE SACUN!!!!!!!
REZULTATELE DE LA FUNDENI SUNT TOATE ,TOATE , TOATE IN PARAMETRII NORMALI!!!cHIAR SI aPTT , CARE DE CAND FAC EU ANALIZA ASTA DIN OCTOMBRIE NU A FOST NORMAL!!!!!!!sI FARA ASPENTER SI THROMBOASS SI MAI ALES FARA CLEXANE!!!!!!!!!
IMI VINE SA IL PUP PE DOOOOOOCCCCCCTOR!DAR E IN CONCEDIU!!!!
E A DOUA ANLIZA LA CARE IESE NEGATIV! DUPA TOATE TRAUMATISMELE DE AZI!
A fost o chestie nemaipomenita!!!! NIci nu ma asteptam sa iasa bine! Eram indoita si para indoita! Asa am venit de suparata si de necajita ca nu mai vroiam nimic!
Cand s-a dus sotul meu acum sa ia anlizele dr.Uscatescu a ramas foarte uimita ca fara tratament am rezultatele astea! Si m-a chemat in jur de 15 august!!!
Macar un timp nu o sa mai planeze asupra mea nebunia astz! Pot pleca in concediu nestresata!
Doamne....Oare acest sindrom e pe duca??
Hai ca va mai scriu! Pupicei dulci! Bb cred ca este uimit ca trece de la stari care de care mai ciudate, dar in sfarsit starea asta ciudata cred ca ii este benefica!
monu spune:
bravo mami felicitari dar ne dezvalui si noua secretul reusitei. care este tratatmentul minune? pleasssssssssseeeeeeeeeeee daca vrei putem dialoga pe chat