sindromul de hipercoagulabilitate (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

NU stiu la ce fel de anticorpi vrei IgG si IgM ! Pe mine dr.m-a trimis la IDS LAboratories si am aflat ca ceea ce ma interesa pe mine si anume anticardiolipina se face! Dar acum sunt intr-o minicriza de bani! Maine sper sa ajung la Fundeni si saptamana viitoare la IDS!! Cu drag, pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

exact la aceia ma refer. cat costa si despre ce lab este vorba ca dupa initiale nu imi dau seama. ma duc si miine sa le fac. mama lor de analize!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Mai cele specifice lupusului sunt parca celulel lupice, anticorpi antinucleari, anticorpi anti Sm si se fac la Cantacuzino! Acolo cred eu ca e cel mai bine sa te duci! Eu anticorpii anticardiolipina i-am facut la Cantacuzino si acum ma duc sa ii fac la IDS LAboratories. pe calea dorobantilor nr.58, pe langa ASE!! Celulele lupice eu, eu le-am facut la Medicover! Eu zic sa e faci pe toate intr0un loc! Du-te la Medicover sau acceseaza site lor sau suna acolo si intreaba! Dar du-te intai la Colentina sa vezi ce iti recomanda aia!!
Cu drag, pupicei!!!

Mergi la inceput

merci mult de tot . ma duc acasa sa negociez cu sora-mea sa vedem in ce ordine fac analizele si sa o pun sa-mi mai explice o data noile info din art.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Bestutza si Monu - unde ati gasit voi raspunsul pe Infertilitate.ro - ca eu nu am gasit nimic. Nu cumva e vorba de articolul de pe Stetoscop.ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Multzam Bestutza - trebuia sa-i dau refresh...De aia nu vedeam nimic...tocmai eu.

Mergi la inceput

intrebare pentru am citit undeva ca pentru a pregati perineul pentru nastere trebuie sa il masezi in fiecare seara cu ulei de migdale. a incercat cineva? are efect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa30 spune:

Salut tuturor!
Am facut si eu analizele la Fundeni la celebra doctorita Uscatescu.Mi-au iesit "nebune" aPTT 39.6,LA1 27.4,ProC Global 0.42.
Si eu sunt putin sceptica cu privire la analizele astea de la Fundeni (cred ca e o moda cu analizele astea si nu sunt convinsa ca sunt 100% corecte).Si eu as vrea sa le repet in alta parte.L-am intrebat pe dr care imi supravegheaza sarcina(dr Anca) unde as putea sa le fac si
mi-a zis oarecum iritat ca nu se fac decit la Fundeni(desi chiar el ma trimisese cu vreo luna inainte sa fac aceleasi analize la IDS - laboratoare particulare;e adevarat ca acolo nu au putut sa-mi faca "rezistenta la proteina C activata").Ceea ce iar imi da de banuit e ca la IDS mi-au iesit anticorpi antifosfolipidici moderat pozitiv,iar la Fundeni APS (astia sunt anticorpii,nu?) au iesit negativi.

Ma gindeam sa ma duc sa fac analize la Institutul National de Hematologie.Stiti ceva despre acest institut?E ceva de capul lui?Merita sa ma duc la ei?Ma gindeam ca fiind totusi institut analizele or fi cit de cit corecte.

Deocamdata am inceput sa fac Clexane (0.4/zi) si o sa ma duc sa repet analizele la Fundeni asa cum mi-a zis Uscateasca.

Si eu ma intreb ca si voi cum se faceau copii inaite de a se face analizele astea ?!Cum se fac copii in provincie unde nu se fac analizele astea?!
O sa va tin la curent in legatura cu evolutia mea...
Va pup!Numai bine si sanatate!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Crisa30

Si eu ma intreb ca si voi cum se faceau copii inaite de a se face analizele astea ?!Cum se fac copii in provincie unde nu se fac analizele astea?!
O sa va tin la curent in legatura cu evolutia mea...
Va pup!Numai bine si sanatate!
Crisa

..cred ca nu se faceau pentru ca acest sindrom poate intrerupe o sarcina in evolutie. numai ca pe vremea ceea nu se stia ca si asta este o cauza..

si eu as dori sa stiu daca aceste analize se pot face si in alta parte.

Mergi la inceput

crisa cand ai fost la dr. ? nu este in concediu? ca am si treaba cu el ca mi-au iesit si mie analizele dubios de proaste! am lansat antenele pentru institut

Mergi la inceput