sindromul de hipercoagulabilitate (2)
Raspunsuri
kita spune:
Clexane costa diferit in functie de cantitate, de ex injectia de 0.2 costa cam 125000 lei, cea de 0.4 costa cam 250000 lei.
Eu una le-am primit gratuit, de la dr. de famile, dar numai pe baza scrisorii medicale de la Dr.ginecolg si a scrisorii de la Fundeni (de unde sunt luata in evidenta de prin 1999 parca).
Sa auzim de bine.
monu spune:
multumesc mult pentru raspuns. Ma bucur ca am gasit acest forum si ca pot discuta cu alte persoane despre aceasta problema... desi imi pare rau ca trebuie sa trecem prin asa ceva. eu am pierdut deja 2 sarcini dar sunt optimista
kita spune:
Eu am prolaps de valva mitrala, dar nu m-am controlat mai mult si nici medicamente nu am luat.
Kita
Si bine ca mi-ai amintit ca dupa amiaza o sa ii spun dr. si de problema asta si o sa-ti comunic maine ce a spus.
BESTUTZA spune:
Buna dragelor!
Nu v-am mai scris de ceva vreme, dar nu am avut timp pentru ca intre timp ne-am apucat de zugravit! Si daca tot veni vorba de probleme cu inima ieri si alaltaieri cred ca au fost zilele cand inima mea si-a cam facut de cap! Tahicardie si aritmie! Glumesc! Nu stiu daca e din cauza sindromului sau nu , dar azi dimineata cand am ascultat la stiri ca au murit 7 persoane doua de 30 de ani fara nici un simptom anterior, m-am gandit ca e de la canicula! Si plus ca am alergat dupa materiale si m-am gasit exact cam de la 12 la 16! Asa ca nu pot sa-i pun bietului sindrom in spinare si tahicardia si aritmia! Azi vad ca exact cand am iesit afara a inceput un pic dar pe urm s-a potolit! Azi mi-am propus sa stau mai cumintica desi nu cred ca am de golit bucataria , dar las mai spre dupa masa!Cu drag Andreea! Ce mai fac bb-ii? Cred ca sunteti cu totii bine!
monu spune:
Ieri mi-au pus un holter pentru 24 de ore ca sa imi monotorizeze inima. Diagnostic - tahicardie si aritmie. Nu stiu cum se va comporta inima in timpul sarcinii sau in combinatie cu sindromul - daca este vreo legatura - cert este ca nenorocitul de sindrom face misto de mine. In timpul sarcinii LA era de 112 iar dupa ce s-a oprit din evolutie si dupa chiuretaj a revenit la setimente mai bune, acum fiind in limita normala.
kita spune:
Aseara i-am spus lui Badiu de prolapsul meu de valva mitrala si a zis ca daca pana acum nu am patit nimic si nu am luat nici un medicament inseamna ca este foarte mica, si nu o sa-mi creeze probleme pe timpul sarcinii.
Kita (Alina)