sindromul de hipercoagulabilitate (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Tia spune:
monu, te rog mult foloseste acelasi subiect daca doresti sa adaugi ceva dupa ce ai postat - foloseste butonul "editeaza mesaj". multumesc
monu spune:
tia unde ai fugit acum?
aha. cam greu cu tehnica pana ii aflu secretele. merci. deci ce facem cu lista ca eu am pierdut sirul
Tia spune:
prezent o cautare pe net? o dilema?
am vazut cererea ta, dar nu mi-e clar la cine te referi cre' ca a obosit neuronu' meu de la cautatu' pe net
BESTUTZA spune:
Nu stiu daca e minune sau nu1 Oricum faptul ca e sarcina de 11 saptamani si fara tratament rezultatele sunt bune inseamna ca e mana dr.Tutunaru! Imi aplica si mie acelasi tratament pe care il aplica pacientelor cu deficiente imunologice! Ai vazut ce scrie in raspunsul Mirunei! Eu fac o injectie la 4 zile! Si se pare ca pe urma mi-o va face la o saptamaa de la 12 saptamani incolo ! Ceea cer scrie el acum ma face sa am si mai mare incredere!
Sper din tot sufletul sa fie bine! Si as vrea sa alegeti si voi calea cea mai putin traumatizanta!
Multumim Tia de ajutor!
Deci se face in aceasta tara aceasta microglobulina!!! Si e imposibil sa nu se stie ca se face! Ceea ce mi se parea super intrebator acum a capata dimensiuni si mai....Adica sunt congrese internationale, se stabilesc niste criterii de diagnosticare si la noi toata lumea face clexane! La Elias sunt rezidenti care cand aud de sindrom antifosfolipidic ii apuca rasul!
Hai pupici si sa vad cum se intra pe chat!
Si dr mi-a spus clar ca aceasta microglobulina e responsabila de aparitai trombozelor ! Daca ea nu e pozitiva inseaman ca diagnosticul de SAFL e fals pozitiv!
S
monu spune:
ma gandeam sa facem o lista cu cate suntem la acest subiect si fiecar e - daca se poate la ce dr.- poate ne ajuta la ceva. si mai ales fiecare ce tratament ia pentru ce mai ales. mai ales ca sunt unele ex pozitive care fara un anume tratament fata de alte pers. care iau si care ajung la acelasi rezultat. ce zici?
mi-a explicat si mie tia cum se intra pe chat. in partea stanga a paginii unde sunt mai multe variante este chat-ul intri si alegi despre copiii. ne vedem acolo
BESTUTZA spune:
Nu stiu ce sa zic! Trtamentul e unul singur pana acum si doctorii care se ocupa de asta se stiu! NU stiu ce ar mai fi de adaugat!
Cum se face cu chatul ala ca m-am uitat!
monu spune:
cand vezi toate subiectele, in partea stanga este o coloana albastra iar undeva mai jos scrie mic chat. intri pe el si alegi despre copii
Tia spune:
quote:
Originally posted by BESTUTZA
Si dr mi-a spus clar ca aceasta microglobulina e responsabila de aparitai trombozelor ! Daca ea nu e pozitiva inseaman ca diagnosticul de SAFL e fals pozitiv!
S
mi se pare interesant sa facem o lista cu ce analize au fost recomandate si unde au fost facute. ce ziceti?