Un inceput in Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Eu ma inteleg bine cu vecini,santem si putini,daca imi lipseste ceva repede fug cu cana dupa lapte sau zahar ,e drept ca daca e partita del cuore se aude si cu dopuri in urechi,dar in rest nu fac galagie,sincer sa fiu cred ca ar trebui sa se plinga ei de mine ca daca ma auzi cateodata cand imi ies din nervi(fac copii cate una) ai lua-o la fuga,in rest sambata e dezastru ca ai mei vecini fac gamberi prajiti pe plita ,dar in fiecare sambata la amiaza,si au astia un miros ingrozitor...altfel totul e ok. mai le las copii in grija,mai vin ai lor la mine ne aranjam ca in Romania
Fetelor nu aveti careva cd-ul lui Mango:la rondine,imi place tare mult piesa dar nu reusesc sa o gasesc pe nicaieri,va rog ...
Duminica vreau sa merg la Lago Maggiore asa ca speram ca o sa fie cald ca eu vreau sa frig mici,stiti ca am fost in tara si nu am avut timp sa manc un mic ?Vergogna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Oooooooo,Angela,si mie imi place la nebunie Mango,si eu am cautat macar un CD cu el,dar din pacate nu am gasit nimic.Sper ca macar pe viitor sa reusesc sa fac rost de unul.In ceea ce priveste faptul ca nu ai mancat mici in Romania-veramente ti poi vergognare un po!!!!!!!!!
Pupici,
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

http://mango.warnermusic.it/amed_00.html
Aici am gasit cantecul dar nu am reusit sa-l copiez vadeti daca va place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_B spune:

Multumesc fetele pt cuvintele frumoase si pt ca sunteti alaturi de mine! Toate cele bune toturor si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Da,misto Mango!Carla Bruni va place?Canta juma-n franceza ,juma-n italiana.E una care a fost top model la viata ei si dupa ce s-a saturat de asta s-a apucat de cantat.Si eu poate m-apuc ,dar dupa ce-mi pun maseaua de pe dreapta ca tocmai mi s-a rupt.Apropo de masele,cat mai costa portelanurile in Romania?Tre sa-mi sacrific vreo 2 saptamani din vacanta in august si sa stau pe la dentist.Ma fetelor voi fumati?De cand au pus astia manifestele astea funerare pe pachetele de tigari,nu stiu cum se face ca fumez si mai mult.Si taaare as vrea sa ma las de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Simona ,eu nu am cuvinte ,stiu cum este ,imi pare sincer rau ,bine c-ai fost acolo,aproape ,cel putin...Eu am lipsit la moartea tatalui meu...Condoleante...

Kla ,Angela ,nu stiu cum se explica faptul ca nu puteti vedea pozele...La mine se vad ,mai postez odata acum...

Amorena pupicei de la noi ,poate-ti vei rezolva si tu problemele cat de curand ,sa nu mai stati departe unul de altul!

[url][/urlhttp://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=150083465&ran=1577]

Mergi la inceput

Buna fetelor!Ce mai faceti in acest weekend?????Pe unde mai mergeti??????Povestiti-mi si mie sa mai visez cu ochii deschisi.
Rodica,ce mai face Sebi?Este bine,sanatos?Eu,ce sa fac,mai am o luna de asteptari si apoi in sfarsit plec si eu in Italia.Pupa-l pe Sebi din partea mea,un pupic si pentru tine.
Week-end placut pentru toata lumea cu soare si distractie cat mai mare,
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Amorena te pupam si noi! Duminica trecuta am fost a mare ,in pimbare atat,n-am facut plaja ,oricum era frig...la Genova.Joi a fost sarbatoare la Torino si nuhai s-a muncit.Ne-am trezit cu Pino si Laura (ti-am povestit de ei ,Amorena)la noi ,hai sa iesim undeva.Am fost a munte ,e superb ,mai ales pt.bebeu...Parca-mi creste inima cand il vad cum se bucura si cum chiuie de fericire...Maine nu stiu unde vom merge ,sigur ne vor suna amicii ,vedem atunci...
Cam atat ,hai ca s-a trezit serifu'...
Va pup si s-auzim de bine!!!

Mergi la inceput

Da,Genova este un oras foarte frumos,imi place si mie foarte,foarte mult.Anul acesta am fost si eu la Genova pe la sfarsitul lui februarie,asa ca nu am avut vreme prea frumoasa,dar cand o sa ma intorc,sper ca o sa reusesc sa vad Genova si cu soare.Rodic,imi inchipui ca Pino si Laura sunt prietenii vostrii,sunt si ei italieni sau este doar el iar ea este romanca?Sa-l pupi dulce pe Sebi din partea mea,te pup dulce si pe tine si va doresc o duminica placuta,cum mult soare si voie buna.
Oare pe unde or fii celelalte fete?????????Or fii plecat in week-end?????
Duminica placuta tuturor!!!!!!
Amorena

Mergi la inceput

Rodica,iubito,nici eu nu am reusit sa vad pozele,si tare as fii vrut sa vad printisorul cel mic,ca imi era tare dor sa il mai vad.
Pupici,
Amorena

Mergi la inceput