Un inceput in Italia (2)
Raspunsuri
KLA spune:
Multumesc Camelia insa cu permisele de soggiorno nu putem intra in UK.Si in plus dupa "scandalul vizelor"de la ambasada Angliei la Bucuresti nu stiu ce tratament li se ofera romanilor fie ei si rezidenti in alte tari.Englezii de felul lor sunt reticenti.Poate cineva stie mai multe si mi-ar putea da informatii mai concrete.
KLA spune:
Scuzati,subiectul discutiei este acordarea vizelor de Anglia ptr.romanii rezidenti in Italia .Postasem mesajul in alta parte.
CameliaS spune:
Incearca sa intrebi fetele din Anglia ( cred ca este un topic deschis pt romanii din Anglia), poate ca ele stiu mai multe.
Camelia
Simona_B spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Amorena: regret enorm ca nu ne-am putut vedea. Mi-au ramas atatea lucruri de facut si timpul nu mi-a fost aliat de aceasta data! Mi-ar fi placut tare sa ne cunoastem. Pana la fata-in-fata poate continuam virtual! Distractie faina alaturi de prietenul tau si... marita-te odata!
Angela: bafta mare la examen (intre noi fie vorba: sa nu crezi ca divergentele cu sotul vis-a-vis de condus se vor atenua) si la fel si lui Darius! Acasa, asa cum zice si Amorena, vremea e foarte capricioasa.
Camelia: tocmai mi-am facut azi niste analize si la multe intrebari am gasit raspunsul. Mi-am planificat sa imi iau haine de gravi din tara dar asa m-am inselat . Tu de unde ti-ai luat?
rodika spune:
Fetelor ,va salut pe toate! Iar ma laud cu baiatul meu ,acum este pe prima pagina la DC
Simona_B spune:
Rodikutzo, stii ca la asta m-am gandit azi-dimineata cand l-am vazut, o fi sau nu baietelul tau!
Sa-ti traiasca zambaretul!
amorena spune:
Ciao fetele!!!!!
Simona,nu trebuie sa iti faci probleme din cauza mea,eu,sper totusi ca poate o sa avem vreodata ocazia sa na cunoastem,ceea ce este mai rau este faptul ca nu ai reusit sa iti rezolvi toate problemele.Ce fac parintii tai?Cum i-ai gasit?Sunt bine,sanatosi?Tu cum te-ai simtit in timpul calatoriei,sper ca nu ai avut probleme deosebite.Cum merge sarcina?Totul OK?
Angela,cum mai stai cu pregatirile?Ai facut bagajele?
Rodica,pupici dulci pentru Sebi?Ce face dragutul?Afacut ceva nostim de cand nu ne-am mai scris.
Eu,dragelor,imi astept cu drag jumatatea-din moment in moment trebuie sa soseasca.
Va pup pe toate si va doresc numai bine,
Amorena
rodika spune:
Salutari fetele!Simona ,al meu e strengarul ala;tu ce faci?cum merge sarcina?te-ai intors deja?ai avut greturi pe drum?
Amorena ,e prietenos ,se joaca cu toti copiii,chiuie de bucurie cand vede parcul ,stie sa se strambe ,sa se mire ,sa aplaude ,sa dea pupici ,e o figura!
Amorena ,salutari tie si oiubitului tau ,numai bine!
mariaangeli_que spune:
Ciao,fetelor sant inainte de examen,sant moarta de oboseala,aseara am avut musafiri neasteptati din tara,un sofer care ne mai aduce pachete din Ro,a venit cu sotia si au trecut pe la noi,toate bune si frumoase,dar cand sau intors la camion,la vreo 300 m de casa au gasit rezervorul deschis si lipsa 150 l motorina,din care jumate erau pe jos,am fost in miezul noptii la carabinieri,aia erau ocupatii cu o rapire de persoana,asa ca ne-am intors pe la 1.30h,la 5,30 s-a trezit sotul sa mearga la servici...ce mai sant la pamant,si pana la ora 14 mai este AIUTO!!!!!
KLA spune:
Ciao fetelor!Rodika am inteles ca esti din Torino,si eu la fel.Poate ne vedem intr-o zi ,ce zici?