Un inceput in Italia (2)
Raspunsuri - Pagina 7
mariaangeli_que spune:
Lasa stai linistita ca-i trece mai ales daca e mamica lui linga el si-l pupa si dragosteste!
Simona_B spune:
Fetele dragele, eu sunt acasa in Romania si am vesti proaste. Saptamana trecuta a decedat tatal meu. Eu voi ramane o luna si jumatate aici sa mai rezolv cateva probleme. Nu va faceti griji ca acum sunt bine, cat de cat.
Toate cele bune va doresc! Va pup!
CameliaS spune:
Imi pare rau Simona pentru tatal tau, sincere condoleante . Stiu prin ce treci fiindca acum 2 ani si eu mi-am pierdut tatal.
Trebuie sa fii puternica si sa incerci sa fii cat mai linistita pentru bb din burtica, stii ca simte toate starile tale.
Camelia
KLA spune:
Simona condoleante!Nici nu stiu ce sa-ti spun intr-o situatie asa de delicata!Ai grija de tine,fii tare si self-control-ptr.bebica fa-o!!Te pup si cu gandul sunt alaturi de tine!
mariaangeli_que spune:
Draga Simona,durerea ta e si mai mare acum cand stii ca tatal tau nu va putea sa se joace cu BB-ica ta dar sa stii ca el deja a cunoscut ingerasul din burtica ta si acum din cer are grija de sufletele voastre ,sa fii tare si sa stai alaturi de mama ta ca si ea are acum multa nevoie de un sprijin,Condoleante , un buchet de flori pt. tine ,BB-ica si mama ta,din partea unei prietene,Angela
ana_b spune:
Ciao fetelor! Sincere condoleante Simonei, pentru pierderea fratelui.
Pierderea unui membru al familiei este deosebit de dureros.
Pentru bilete de avion uitati-va la www.valsoleviaggi.it
As vrea sa va intreb daca cineva dintre voi a inaintat actele pentru cetatenia italiana. Ma puteti indruma si pe mine puti?
Ana
KLA spune:
Da un ochi pe www.romaniiinitalia.ro/cetatenia2103.htm si vezi daca gasesti ceva care te intereseaza. Spune-ne si noua,ok?Numai bine si haide ciao!
KLA spune:
Si mie tot asa ceva!Chiar voiam sa te intreb si yo.Ma fetelor da e plictis mare pe aici pe la italience.Ia spuneti ce filme mai vedeti ,ce carti mai cititi,ce reviste mai cumparati,cum va intelegeti cu vecinii?Astia ai mei de deasupra au o camera amenajata ptr.fitness si seara ii apuca si mai scapa cate una si pe jos si in momentul ala incepe sa-i latre cainele si dupa aia sa urle nefasta-sa :"stai zitto Richi!" sau Pipi n-am inteles inca.Am suferit in tacere pana acum ,stiti cum e ,ca emigrantii ,dar la urmatoarea sedinta de condominiu am jurat ca o sa ne lamentam..Ciao,ciao
amorena spune:
Ciao fetelor!!!
Simona,sincere condoleante,si asa cum au spus si fetele trebuie sa fii tare(desi nu este deloc usor),dar trebuie sa o incurajezi pe mama ta si sa te gandesti la bb-ica din burtica.Ai grija de tine!!!!!!
Rodica,draga mea,au inceput deja problemele cu dintisorii???Asa este,are dreptate Angela,Sebi o sa uite repede neplacerile alaturi de o mamica asa de iubitoare ca si tine.
Da,Angela,asa este,nu ar prea trebui sa fiu asa de corecta,ar trebui sa ma mai gandesc si la viata mea,dar am zis.....sa nu ignor legea........sa nu am apoi probleme,sa imi puna o interdictie,desi......eh......acum,astept sa treaca si timpul cat a mai ramas,ca apoi sa ma intorc.
Va pup pe toate si va doresc numai bine,
Amorena