Un inceput in Italia (2)
Raspunsuri - Pagina 6
mariaangeli_que spune:
Ce vreme,urata,!De ce ploua duminica si sambata?Am fost la Milano Maritima,dar nu a fost cine stie ce timp fain noroc ca ne-am intalnit cu nepotul si am mai povestit desi saracul de el era la lucru si noi la distractie,
KLA spune:
Am auzit ca-i misto tare la Milano Maritima si ca intalnesti o gramada de Vip-uri,asa-i?Eu n-am ajuns la mare WE-ul asta,am fost la Serravalle Scrivia ca-s o multime de outlet-uri si as fi vrut sa-mi cumpar niste haine de vara.Insa acusica zbor spre Sicilia,ca ne-am prenotat deja o saptamana de mare -soare,soare -mare intr-un sat de vacanta,si as vrea sa ma bronzez un pic inainte ca-s fosforescenta!!Bi
ne fetelor ne mai auzim.
ADITEO spune:
Buna fetelor,
Am lipsit mult din site pentru ca am fost cu Teo la mare in Liguria si ne-am intors abia sambata.A fost frumos pentru ca baietelul meu s-a distrat de minune;ca sa reusim sa plecam de pe plaja trebuia sa inventam tot felul de povesti:ca marea face nana,ca e "malata" si asa mai departe.
Eu voi merge in august in romania cu avionul;voi stiti vreo companie aviatica mai ieftina?
Adina
KLA spune:
Adina ciao !Din cate am auzit pe la cunoscuti compania CarpatAir practica preturi avantajoase;da o ochiata pe www.carpatair.ro si informeaza-te.Daca mai aflu si altceva te tin la curent.
mariaangeli_que spune:
Bine te-ai intors Aditeo ,chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu tine? de nu mai dai semn de viata
Kla eu la Seravalle nu ma prea gasesc cu preturile ,imi place mai mult la Mendrisio,acolo se simte intra-devar ca e un outlet adevarat,
amorena spune:
Buna fetelor,ce frumoase sunt povestile voastre de week-end........ce dor imi este si mie de Italia,de-abia astept sa treaca si luna iulie,ca sa pot sa ma intorc si eu.
Adina,eu de cate ori am venit sau am plecat din Italia cu avionul am folosit compania volareweb.Incovenientul este,pentru mine ca nu au zboruri de la Milano ci numai de la Venetia,iar in Romania au escala la Bucuresti si Timisoara.Preturile sunt convenabile,mai ales daca faci o prenotare pe site,cat mai repede,poti si acum daca te intereseaza.Cu cat intarzii,cu atat pretul biletului va creste.Intr-o ora si 20 min.eram deja pe aeroportul din Timisoara,respectiv Venetia.Sunt ieftine,dar nu iti dau nimic de mancare in avion(pe mine nu m-a deranjat acest aspect).Poti incerca sa vezi mai bine pe site-ul www.volareweb.com
Ma bucur ca ati reusit sa va distrati cate putin inacest week-end.
Rodica-un pupic dulce pentru Sebi!!!!!
Oare ce o fii cu Simona,o fii plecata undeva???????
Va pup si numai bine,
Amorena
mariaangeli_que spune:
Chiar asa ce o fi cu Simona si cu Marcellina?
Amorena tu esti prea corecta,astepti pana in Iulie sa vii in Italia?
rodika spune:
Vorba Angelei...astepti pana-n iulie?Sunt o gramada care nici nu stau o sapt.in tara dupa cele 3 luni in afara...
rodika spune:
Ce mai faceti fetelor?
Bebeului meu ii iese un canin sus ,si e foarte agitat ,nu mananca ,nu prea doarme ,mi-e o mila de el...Pupa mama baietelul!!!
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=150083465&ran=1577