Un inceput in Italia (2)
Raspunsuri - Pagina 5
KLA spune:
Atentie sporita!Partida de fotbal intre Italia si Suedia!Nu vezi picior de italian pe strada ;s-au ciorchinit in fata tv-urilor.Doamnelor si domnilor voi ptr.cine tifati?
rodika spune:
Nu tifez....sustin...Romania!!!
Amorena ,pupici si succes in tot ceea ce faci!!!
Angela ,distractie placuta ,as merge si eu dar sotul munceste sambata seara ,iar sa merg pt.o jumatate de zi...mai rau ma enervez.Duminica ,iesim cu siguranta ,ori la gratar ,ori in parc la o bere.
Simona ,ce faci?Esti bine?Cum merge sarcina?
Baiatul meu a facut o faza azi...Se uita la mine cum mananc inghetata ,asa ca i-am pus si lui o lingurita cu inghetata pe o farfurioara .El se uita ,se uita si pleosc!trage o palma in farfurie ,dupa care imediat isi trage mana (era rece);se uita el in palma (cu o fata ...parca i-ar fi fost scarba)apoi incepe sa se linga in palma .Dupa asta ,ia farfurioara(am crezut c-o arunca)si o linge ...am ras ,radea si el ,plin de inghetata ,era asa haios...
Gata fetelor ,va salut si s-auzim de bine!!!
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=150083465&ran=1577
KLA spune:
E clar ca sustinem Romania ca doar suntem si noi un pic de patrioti!!Ma refeream in particular la partida din seara asta!Eu... cu suedezii!Rodikuta,Rodikuta-bb-ul tau e un scumpel si la propriu si la figurat!
KLA spune:
Si daca tot pomenisi de gratare ,yam,yam,zi-mi si mie draga Rodi,tu pe unde te duci sa le faci?Si ia mai zi un pic,te rog,unde mergi sa te "ultraviolezi" dar undeva mai pe-aproape?
rodika spune:
Mi-ar fi placut sa ia bataie Italia ,nah ...ca prea se dau rotunzi!
Duminica trecuta am fost la Gran Paradisio la munte,noi mai faceam la Avigliano gratare.
La ultraviolete nu merg ,in primul rand n-am cu cine lasa bebeul ,si apoi...nu prea sunt de acord cu ele,m-as duce poate inainte sa merg la mare ,sa prind un pic de culoare(sa nu apar alba pe plaja)
atat,te salut si week-end placut
KLA spune:
Nu vorbeam de UV artificiale ,voiam sa-mi zici doar o plaja mai de soi pe care ai frecventat-o tu dar sa fie mai aproape.Anul trecut am fost pe langa San Remo la Arma di Taggia dar e taaare ,taaare departe.
amorena spune:
Ciao fetelor!!!!!
Rodica,ai o scumpete de baietel,smecher si frumos.Sa ne mai povestesti ce gafe face,ca este tare,tare haios.S-ai dai un pupic si din partea mea!!!
fatutele astea se pare ca au plecat undeva,ca nu mai dau nici un semn de viata.......speram ca o sa ne povesteasca la intoarcere.
Multi pupici si in continuare week-end placut,
Amorena
rodika spune:
salut la fete!
Amorena ,mercic ,asa este ,un strengar...abia acu' a adormit ,e a doua seara cand adoarme in patut (cu chiu cu vai).Azi noapte s-a trezit de vreo 3 ori ,i-am dat biberonul si a adormit la loc ,sper sa doarma mai bine in noapte asta...Sotul e plecat la munca,vine dimineata ,si imi vine sa iau baiatul in pat cu mine ,dar dup-aia iar ma chinui cu dezvatatul...lasa ,dorm singura si basta!
Kla ,poti merge la mare la Liguria ,sunt vreo 200si ceva de km de la Torino.Te salut si sa ne spui si noua unde te-ai dus pana la urma...
rodika spune:
Ce faceti fetelor?Nah ,ca tocmai vorbeam despre mare si nici macar nu stiam ca azi voi da o tura .
Pe la 11 ne-a sunat un amic ,ne-am intalnit ,iar in masina s-au hotarat baietii sa mergem la Genova .Ne-am plimbat pe faleza ,am cinat ,am dus baiatul in parculet ,a fost o.k.Timpul nu era foarte mishto ,dar nu importa,oricum nu aveam costumele de baie ca sa facem plaja...