Un inceput in Italia (2)
Raspunsuri - Pagina 4
mariaangeli_que spune:
Ciao,fetelor,vad ca nu mai aveti mare chef de a scrie ,sau poate e lipsa de timp? Eu am ajuns cu bine din tara ,am prins vreme ploioasa,dar am circulat cu bine si asta e cel mai important,am oprit la Heghesalom sa mancam si am mancat extraordiner de bine si mult,va las trebuie sa fug la lucru
KLA spune:
Bine te-ai intors Mariaangeli!Inseamna ca eu am dat-o puternic in bara cu cei 65 de euro ai mei lasati la hotel in Oradea!.Deci se poate dormi bine-merçi si la preturi accesibile tuturor.Am luat nota!Ciao,ciao!
rodika spune:
Angela ,bine ai revenit!Era nevoie de tine pe aici!!!
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=150083465&ran=1577
mariaangeli_que spune:
Kla,lasa nu plange ca mai ai timp sa te razbuni ,data viitoare te opresti la Hegyshalom si dormi acolo cu 30 € si ai si parcarea pazita ca sa nu mai vorbim de mancarea aia ungureasca ,pai au pus niste portii uriase, o persoana care era langa noi in aia 4 € a avut o supa cu carne si taietei si un munte de cartofi pai cu 2 snitele enorme si salata de castraveti murati
Rodika,ce mai face Sebi?
amorena spune:
Buna,frumoasele mele si bine v-am regasit!!!!!
Angela,felicitari pentru permis si bine te-ai reintors acasa.
Rodica,ce face frumusetea de Sebi?
Simona,cum te mai descurci cu caldurile?
Mi-a fost tare dor de voi,dragelor,dar am observat ca nu ati cam avut chef de scris in ultima vreme,cred ca si din cauza caldurii
Pupici,
Amorena
mariaangeli_que spune:
Hei,amorena,pe unde esti? ce mai faci? eu am adus niste branza de vaci din tara si acum astept sa se gate crostata din cuptor ,sper sa fie buna ,ca miroase tare bine,si mi-e o pofta. ,oricum la cat am mancat in tara o felie de crostata in plus sau in minus nu se mai cunoaste
Sa stiti ca am reusit sa conduc pana in tara si inapoi din 3000 km eu am facut 1350km ,ce mai sant buna,cu orasul ma descurc mai rau,ca ma uit dupa vitrine,,ma autopedepsesc
rodika spune:
Fetelor ,pupicei!!! Amorena ,Sebi e un bestial ,cu fiecare zi care trece ma uimeste mai mult ,imi vine sa-l pap!Nu reusesc sa-l fac sa doarma in patutul lui ,daca nu simte tzitzi ,nu doarme...Si mi-e mila sa-l las sa planga...Tu ?Esti bine?
Vom pleca si noi in tara luna viitoare ,abia astept...vom sta pana la sf.lui august!!!
rodika spune:
Nu-i vb.ca n-aveam chef de scris ,din contra...insa nu mai gaseam subiectul...
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=150083465&ran=1577
mariaangeli_que spune:
Si totusi unde santeti fetelor?e asa de liniste in zona,cred ca e caldura,
I-a spuneti unde mergeti maine? Noi am vrea sa mergem la mare ,sa speram ca timpul ne lasa.
amorena spune:
Ciaooooooooo,dragutele mele!!!!!!!!
Ce mai faceti?Angela,mai ai vreo bucatica de crostata???????Cred ca a fost minunata si ati si terminat-o.
Eu,dragutelor,sunt tot in Romania si din pacate tot singura pentru ca Dany ieri s-a intors acasa pentru ca astazi deja are de cantat,asa ca ce sa va spun.......eu la sfarsitul acesta de saptamana nu merg nici unde
Rodica,tu ce mai faci?Cred ca te distrezi de minune cu frumusetea de Sebi.
Va pup,si sa imi povestiti si mie pe unde ati fost in acest week-end.
Amorena