Un inceput in Italia (2)
Raspunsuri - Pagina 3
KLA spune:
Camelia organizeaza-ti opririle cum vrei tu insa,evita sa dormiti in Ungaria.Cunosc o familie de romani care au patit-o in Ungaria,in sensul ca li s-au furat si bani si alte bunuri de valoare.Noi preferam sa facem Ungaria ziua.Plecam din Italia seara,ajungem dimineata in Wiena,traversam Ungaria iar in Oradea ne oprim o noapte.A doua zi,fresh si cu chef de viata -via Piatra-Neamt! Azi ,30 de grade in Torino-nu se mai poate continua asa!Maine imi cumpar ventilator.Angela,figlia mia sunt mandra de tine!Va pup
CameliaS spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi.
KLA nici eu nu ma risc sa ma opresc la unguri.
Vroiam sa te intreb daca stii un hotel in Oradea mai bunicel ( sa nu fie murdar si cu o parcare cat de cat sigura).
Camelia
KLA spune:
Da,Camelia cum sa nu!Este hotelul la care am dormit noi anul trecut:Hotel GALA***,str.B.P.Hasdeu 20,tel:0040-259/467177,467176.Te avertizez ca preturile sunt in jur la 65 euro camera matrimoniala-iti vorbesc de anul trecut-insa ai micul dejun(la discretie,stil bufet) inclus in pret si parcare pazita.Vis-a vis este terasa restaurant a hotelului.Crede-ma prestatiile sunt la nivelul preturilor.Noi ne-am declarat multumiti.
mariaangeli_que spune:
am,fugit din bucatarie ca e prea cald,prajesc vinete si fac paine,nu se mai poate trai,
Multumesc pt. felicitari,!Santeti dragutee!
Simona,stai linistita ca pana la Udine nu ajung,ops,ba da vin sambata pe la Udine asa ca stai in casa,pe la Udine trec cand merg in Tara asa ca ...
Kla te plangi de 30 grade ,pai la noi sant 34 plus afa se ajunge la 38,sa mori si alta nu
Undeva pe la primul subiect am vazut ca se dadea nume de hoteluri pe cand se merge acasa ma duc sa controlez si vin sa va spun
Am fost si am controlat ,am tras subiectul mai in fata e la :discutii generale si se numeste:cazare in Ungaria
Simona_B spune:
Draga Angela, drum bun si frumos, fara probleme va doresc!
aaa, si sper ca sambata sa fiu la adapost, pe malul marii, ca asa mi-a promis dragul meu sotior!
Sa te bucuri de vacanta si sa ne auzim cu bine!
mariaangeli_que spune:
Ca sa fie promisiunea indeplinita aminteste-i ca stii ca ajunge un pericol in zona Udine si ca e mai bine sa va duca la adapost,radem si glumim dar eu maine de dimineata trebuie sa ma urc in masina _singura_ si sa ma duc la 20 de km. sa-mi aduc sotul acasa,sANT TERORIZATA,masina mea e pe motorina,e imensa si aia de la scoala era o cutiuta, dati-mi consiglii!
Simona_B spune:
Si mie mi-a fost greu la trecerea de la roverul pe benzina la renaultul pe motorina, dar m-am obisnuit repede. Sa stii ca, in ciuda faptului ca e mai mare, iti da mai multa siguranta, ai vizibilitate mai buna si fug mai si astea, se incing mai greu, dar fug...
Te pup si iti tin pumnii. Ai incredere in tine si vei reusi!
mariaangeli_que spune:
Pai aia e problema ca fuge,si eu stau pe loc,sant terorizata,ce mai ,una e sa conduci cu cineva langa tine si alta hop-trop,singura,e prima data cand merg singura si masina mea am condus-o putin,e drept ca se vede mult mai bine din ea dar si suna altfel motorul,
Grazie de cuvintele de incurajare,sa speram ca nu vor fi prea multe masini pe tangenziale,oare e lumina la ora aia?
Simona_B spune:
Fetelor, cucuietelor, am pus-o! Vrem nu vrem vine varaaa cu muuult Soareeee!!!!
Asa cum e acuma inca-mi place, dar Doamne Doamne, te rog sa nu mai ingrosi gluma!!
Voi cum va descurcati?
rodika spune:
Eu mooor de cald ,mai ales ca dupa ce-am nascut ,tot am ramas cu 15 kg puse ,ma simt mai grea si transpir mai usor.Acum nu pot tine dieta,caci alaptez ,asa ca toata vara ma voi chinui ...