Un inceput in Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Cum mai nu se vede? Imi pare rau ,eu daca-i dau click ,le vad ,nu pot sa-mi explic de ce...

Pino e it.,ea e romanca;eu si sotul meu le-am facut cunostinta ,de-asta probabil ne cauta mereu;

Fetele ...cine stie ,abia astept sa ne povesteasca pe unde s-au plimbat!

Salutare tuturor si numai bine!

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=150083465&ran=1577

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Nu se vad pozele,mie odata cand am incercat mi-a aratat tot felul de mutrite!
Maine merg la Lago Maggiore sa frig mici,mi-e o pofta......si sa fac baie,sper sa fie cald

Mergi la inceput

Pai ,fetelor in ritmul asta ajungem pe ultima pagina!
Ieri am fost la lac ,iar la intoarcere o coada.......dar a meritat ca a fost timp fain ,problema e ca acum ma dor bratele de la inot,lenea asta mare mai e doamne!

Mergi la inceput

Alooo! V-ati plictisit? Hai sa va mai zic de bebeul meu :i s-a umflat gingia jos ,ii mai dau doi dinti ,caci se vad...e foarte agitat saracutul,vrea numai in brate ,nu prea mai mananca ,dar tot rade daca ma joc cu el ...e foarte puternic!
Si caldura asta poate-l moleseste ...Apropo :eu nu mai slabesc ,nu mai pot de grasasi cu caldurile astea...
Angela ,tu ca ai 2 copii mari:ai slabit usor dupa sarcina ,sau de fapt nu te-ai ingrasat in timpul sarcinii?Aveam 52-53 kg.inainte si acum am 67 ,dar ma consolez cu faptul ca alaptez.Dupa.....voi tine o cura cu otet de mere ,daca nu voi slabi ...
Hai ca m-am intins ,basta ...Va salut si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Fetelor dragelor, eu am o caseta cu Mango, dar din pacate este in Romania, iar eu in NZ...S-ar putea sa nu gasiti cintecul pentru ca este vechi. Eu am cumparat caseta din Italia in 1993. Si tare mi-a placut...Acum ca ati adus vorba mi-am amintit...Si Anna Oxa (nu stiu daca am scris corect) Foarte des vazind cum se imbraca cei de pe aici imi amintesc cu nostalgie de Italia...de faptul ca nici pina la piine nu iesi nefardata, nearanjata si neaparat eleganta! Cel putin asa era acum 10 ani cind am stat si eu pe acolo...
Chiar mi-ar face placere sa mai spuneti cum mai este viata de acum...ce muzica mai este la moda...de fapt orice...

Gabriela B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Da,intr-adevar Gabriela italiencele sunt ceva mai atente in ceea ce priveste look-ul si moda ,pai deh,Milano e capitala modei europene nu?Acusi incepe perioada reducerilor de preturi ,sa vezi ce cozi se fac pe la magazinele cu griffuri.Vara asta se poarta totul foarte colorat si in special rozul.Daca nu ai ceva roz nu esti la moda!Pe acolo pe la voi care-i situatia?

Mergi la inceput

Rodica,ce sa slabesc dupa ce am nascut ,cand eu cu o zi inainte de a naste aveam 44 kg,eu am trecut la cura de ingrasat,sa stii ca daca treci pe otet de mere nu ii bine,trebuie sa ai energie si daca Sebi nu mai i-a lapte ca dupa ce creste ,fuge,isr tu dupa elsi au copii astia o energie.....
Gabriela nu tie dor de o pizza?Pai ce sa iti mai spun,tu unde ai stat?Acum se ascuolta mult:Vasco Rossi-mie imi place la nebunie,Raf-nu ma prea incanta,Luca Carboni imi place mult si Celentano daca vrei iti trimit ceva,
Moda ,asa cum a zis si Kla anul asta merge bine Roz(bonbon dar fara picatele)pantofiori multicolorati,bijuteri cat de strane,burtica in afara,
Apropò de moda,stie careva un magazie de haine marca X-CAPE ,ca imi place mult stilul ,dar unicul magazin care il stiam a disparut de pe Corso Buenos Aires .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Ciao fetele!!!!!!!
Mie imi place foarte mult si Nek,Claudio Baglione.......
Ca tot a venit vorba de imbracaminte,ce stil de imbracaminte aveti,ce va place cel mai mult.Eu sunt adepta stilului clasic-elegant,dar imi place si tinuta sportiva.In ceea ce priveste culorile,chiar daca sunt la moda si nu imi plac sau stiu ca nu imi sta bine cu acea culoare,nu imi cumpar haine de acea culoare.Este drept ca italiencele au gust in a se imbraca,bine,mai exista si exceptii in sensul ca mai sunt si doamne care se imbraca intr-un stil mai extravagant,poate putin neadaptat varstei sau kilogramelor in plus.
Gabriela,povesteste-ne despre stilul doamnelor din Noua Zeelanda.
Rodica,ai grija de puisorul mic,incearca sa il faci sa uite de durerile cauzate de iesirea dintisorilor,asa ca alinta-l si din partea mea si da-i multi pupici dulci.
Va pup pe toate,
Amorena

Mergi la inceput

Si mie-mi place Nek ,Tiziano Ferro ,si tipa aia care canta "Prima di partire" ,am un lapsus acum...Despre moda ,mie-mi place moda clasic ,sunt mai baietoasa ...acum caut sa-mi ascund grasimile
Baiatul s-a mai linistit ,i s-a spart gingia ,se vad 2 dintisori

Mergi la inceput

Prima di partire,este cantata de Irene Grandi si mie imi place mult,imi mai place ,Giorgia ,Laura Pausini ....
Fetelor si la voi e tot asa de cald? nu mai pot ,nu fac altceva dacat dus,dus si iarasi dus,mananc pepeni nin prostie(noroc ca anul asta sant buni)iar iei am facut o ciorba de cartofi dupa care am declarat ca pana nu vine frigul sotul meu poate sa uite ce -i aia supa,ca eu cu caldura asta nu mai stau sa fierb supa,fac altceva care-i mai rapid
Azi am fost libera ,asa ca am fost la mercato si mi-am cumparat o bratara f.faina din madre perla alba,sa speram ca-i place si lui Dani

Mergi la inceput