Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vick spune:

De Paul nu ne mai spune nimeni nimic ? Am uitat cu totii de el ? Din cate stiu trebuia sa se fi intors, nu ?
Doamne ajuta !
Cu drag,
Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Da, Vick, ar fi trebuit sa am un semn de viata de la ei...
Cum aflu ceva, va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Vesti noi despre Paul:

Au venit din Ucraina unde au facut primul transplant de celule embrionare. Peste vreo luna, Paul va face analiza singelui, sa se vada daca procedeul are succes in cazul lui.
Medicul ucrainean, care face aceste tratament prntru distrofia musculara Duchene de 10 ani spune ca in 90% din cazuri (a avut vreo suta de pacienti pina acum) s-a inregistrat stagnarea bolii.
Paul trebuie sa faca urmatorul transplant in decembrie. Pina atunci parintii trebuie sa stringa 7500 de euro (datoria de acum - prima procedura costa 15.000 de euro, dar pe Paul l-au primit cu 8.500 + promisiuni ca va achita diferenta la procedura nr.2) + 10.000 de euro (cit costa a doua procedura).
In total 17.500 de euro! O luam din nou de la zero...

PS. In contul lui au mai intrat 100 de euro si 20 de milioane de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Aici e pagina web a lui Paul. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine si sa creasaca mare si sanatos: http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Doamne ajuta!

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vick spune:

FELICITARI ANA !
Sper ca pagina lui sa faca minunile care le-a facut pagina Teodorei !
Sanatate lui Paul !
Doamne ajuta !
Cu drag,
Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mai sunt vesti? Cum se simte Paul dupa prima interventie? Sper sa auzim numai de bine!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur pentru Paul si sper sa reuseasca sa faca si a 2-a interventie ! Multa sanatate si putere pentru a merge inainte !
Ana, felicitari pentru paginuta ! Pot sa o preiau si eu, la semnatura ?

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Ce mai stiti fetelor? Se strang banutzii pt. Paul?
Doamne ajuta!
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Noutati Paul:

In cont se afla acum 22 de milioane de lei si 100 de euro. O familie din Irlanda, care are un baietel de 7 ani, pe care-l cheama tot Paul, a vazut pagina facuta de tine si a donat 70 de euro, bani care vor intra in cont curand.
Dumnezeu sa-l ajute pe micutz sa ishi recapete copilaria

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evrika spune:

Adriana iti multumesc din suflet,astazi este prima zi cand am reusit sa intru aici,de acum comunicarea va fi mult mai usoara pentru mine.Am reusit sa raspund si D-nei Ana din Elvetia.Am avut o perioada foate grea in ultimul timp,pe fondul alto r multe probleme s-a mai adaugat si faptul ca dupa o luna de cautari nu am reusit sa gasesc o locuinta adecvata in apropiere de scoala lui Paul.
Situatia financiara este urmatoarea:
in perioada 18.06.2004 - 03.090.2004 s-a depus suma de 31 400 000 lei.iar in Bucuresti de la diverse firme am strans 950 euro.
Cel mai important este ca prezicerile medicilor de la Kiev s-au adeverit, analizele sunt mai bune, urmeaza sa mai facem analize peste 2 luni.Sanatate multa

quote:
Initial creeata de adrianangi

Scrisoare deschisa,

nr. de telefon Ani Mironov 0742.043.374
Ma numesc Any Ungureanu Mironov si sunt mama unui baietel în vârsta; de doar 7 ani.Va supun atentiei cazul baietelului meu, Ungureanu Mironov Paul, care este grav bolnav.Suntem in atentia medicilor din anul 2001, dar diagnosticul corect s-a stabilit in martie 2003: distrofie musculara progresiva Duchenne.
Este o boala cauzata de lipsa unei proteine din muschi, "distrofina''. Studiile si cazurile înregistrate la nivel mondial au demonstrat ca fara o terapie adecvata, un bolnav cu distrofie musculara poate merge doar pana la varsta de 9-10 ani, dupa care va fi imobilizat in carucior - decesul survine in adolescenta si se produce prin infectii severe sau insuficienta cardiaca.
Desi fiul meu Paul a avut o dezvoltare fizica normala pâna la 4 ani, brusc a inceput sa se deplaseze din ce in ce mai greu, fapt ce m-a determinat sa merg cu copilul meu pentru investigatii aprofundate: rezultatul a fost de neimaginat: Distrofie musculara progresiva Duchenne. Testul a fost repetat de trei ori si s-a decurs pâna si la biopsia musculara. Cand am aflat ca in Romania nu exista nici un tratament, m-am adresat forurilor internationale de la care am aflat ca nimeni din lume nu il poate ajuta pe Paul. Toti banii din lume nu il puteau salva. Cele mai multe informatii le-am avut de la parintii care aveau copii cu aceleasi probleme.
Acum un an nu aveam nici o speranta, dar cineva mi-a spus: ”o sa ai destul timp sa plangi dupa, acum fa tot ce poti pentru a-i bucura putinele zile ce iau ramas”. Primul impuls a fost sa ma mut in casa mamei mele din Gura Humorului si sa-i pot oferi o copilarie fericita adaptata cerintelor lui, sa il conving ca viata lui este normala nu a celorlati copii care pot sa alearge, sa mearga si sa respire.
Acum fiul meu stie ca are o problema cu muschii care se va rezolva in timp. Dupa un an de la aflarea diagnosticului, fiul meu nu mai poate sa urce singur scarile, merge doar pe varfuri. Este la varsta cand isi doreste sa fie „BATMAN” „SPIDERMAN” ‚”GICA HAGI” (dar doar eu joc fotbal cu el, ceilalti copii nu au rabdare, pentru ei este doar un impiedicat care cade tot timpul). Zi de zi simt ca pierde putin cate putin din scurta lui viata.

Sunt momente în viata noastra cand nu credem ca ni se întâmpla noua. Si totusi….
Datoria mea de mama este sa lupt pentru viata copilului meu si sa încerc sa gasesc tratamentul adecvat pentru boala lui Paul.
Pana la urma am gasit o pista. Un copil din Romania a beneficiat de o interventie medicala in Ukraina si asa am aflat ca singurul loc din lume unde se realizeza interventii experimentale cu rezultate pozitive pentru distrofia musculara este la Kiev, Ucraina la National Medical University Cell Therapy Clinic de catre profesor dr. Alexander Smikodub, presedintele Embryonic Tissues Center (infocenteer@emcell.com).
În cadrul institutului se realizeaza terapia genica, terapie ce se realizeaza printr-un transplant de mioblasti, adica introducerea in muschi a unor celule musculare sanatoase, care asigura distrofina necesara mentinerii musculaturii corpului. Terapia este constituita din trei etape, pe parcursul unui an si jumatate, la interval de 6 luni fiecare.
În urma discutiilor si a corespondentei avute cu personlul clinicii, fiul meu a primit acceptul de începere a acestei terapii, terapie la care putea sa se prezinte inca din luna mai 2004, daca as fi avut puterea financiara de a acoperi costurile acestei interventii.
Costul interventiei este de 33.000 euro , platibili in 3 transe la un interval aproximativ de 6 luni, prima transa fiind de 15.000 euro, a doua de 10.000 euro , iar a treia de 8.000 euro.
Deci pana la urma banii il pot salva. Este foarte urgent deoarece acest tratament garanteza stoparea bolii - daca ajungem acolo doar dupa ce va fi imobilizat in carucior va fi mult mai greu.
Daca as fi avut acesta suma de bani, aceasta adresa nu ar mai fi acum în corespondena Dvs. Este un apel al unei mame ce-si doreste pentru fiul ei un singur lucru: sanatate. Sanatate care în acest moment se poate cumpara doar cu bani. Am apelat la foarte multa lume. Stiu ca nimeni nu este obligat sa ma ajute. La inceput am incercat doar la institutiile abilitate prin lege sa ajute copii. Apoi am incercat sa gasesc sponsori (firme care beneficiau de deduceri fiscale daca ar fi dorit sa ajute) acum ma adresez tuturor celor ce vor sa salveze viata unui copil.

Cont deschis la RAIFFAISEN BANK
Agentia Gura Humorului
Cont 4313435 (lei)
4313446 (euro)

Atasez prezentei, documentele justificative (dignosticul, recomandarea
medicilor din Romania, raspunsul clinicii din Kiev, certificat de incadrare a persoanelor cu handicap, carte de identitate.

Beneficiary:
ZAO Industrial Insurance Alliance
Beneficiary's bank:
Ukrainian Credit Trade Bank, Bank Identification Code MFO 321723, Kiev, Ukraine
Beneficiary’s bank account:
26505001001049
Beneficiary’s bank
swift code
UCTBUAUK
Intermediate bank:
Commerzbank AG, Frankfurt Main, Germany
Intermediate bank swift code:
COBADEFF

Intermediate bank account:
400886712901
Recipient: Any Ungureanu Mironov

Invoice #8470; 41/39A from May 14, 2004

#8470;
Payment for
Amount
1.
Insurance payment (Medical Insurance Contract under the Program Hospital for Outpatients #AG 05/02/04/1/021)
2 000,00 Euro
2.
Insurance payment (Contract of Medical Insurance in case of illness #AG 05/02/04/3/028)
10 000,00 Euro
3.
Insurance payment (Contract of Insurance upon accidents
#AG 01/01/04/4/013)
1 000,00 Euro
4.
Insurance payment (Medical Insurance Contract under the Program Hospital for Inpatients #AG 05/02/04/2/021)
2 000,00 Euro

Total amount: 15 000,00 Euro
The invoice is valid for payment till 21.05.04

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput