Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Paul ! Sa te ajute Dumnezeu sa cresti mare si sanatos, sa ai o copilarie frumoasa alaturi de surioara ta ! La multi ani, Paula !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani, paul si Paula!!! sa va dea Domnul viata lunga si fericita, si multa, multa sanatate, copilasi dragi!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vick spune:

LA MULTI ANI !
Pe tine Paul sa te ajute Dumnezeu sa te refaci si sa-ti traiesti copilaria in liniste iar pe tine micuta Paula sa te ajute sa-ti vezi fratiorul sanatos si sa va jucati impreuna. Doamne ajuta !

SANATATE MULTA !

Va pup,
Vicky

Mergi la inceput

s-at parea ca sztrangem niste banuti pt Paul si as avea nevoie de adresa bunicii din Gura Humorului. Sau mai bine ii schimb si ii pun in lei in cont? Voi cum ziceti ca-i mai bine?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Pe undeva, pe aici, exista adresa mamei din Bucuresti. Contul este in filiala Gura Humorului pentru ca Paul sta acum la bunici iar ea se poate duce sa verifice mai des ce intrari sunt...
Daca e nevoie, da-mi un PM si-ti trimit adresa mamei maine. Sau o mai scriu aici o data...

Multumesc mult, Cristina!

Mergi la inceput

Adriana, eu nu ajung in Bucuresti, pe drum spre Botosani trecem prin Gura Humorului.
Deci am 2 posibilitati: ori dau banutii la bunica, ori ii schimb in lei si ii pun la banca. Cum spuneti voi, asa fac!

mai este o posibilitate: sa-i trimit prin mandat postal, dar tot lei.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Adriana, eu nu ajung in Bucuresti, pe drum spre Botosani trecem prin Gura Humorului.
Deci am 2 posibilitati: ori dau banutii la bunica, ori ii schimb in lei si ii pun la banca. Cum spuneti voi, asa fac!

mai este o posibilitate: sa-i trimit prin mandat postal, dar tot lei.

Cristina

Fac rost de adresa bunicii din Gura Humorului, dar nu mai devreme de 9 iulie. Atunci se intorc Paul si mama lui din Ucraina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Lili,
a ajuns!
Doamne ajuta!
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce mai e cu Paul, cum se simte, ce le-au spus in Ucraina?

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

am primit 20 franci elvetieni si 20 eur . Am sa-i schimb si am sa-i pun in cont la Paul cand ajungem in tara. Sa dea Domnul sa primim vesti bune cand se intorc de la medic.

Cristina

Mergi la inceput