Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evrika spune:

Sunt Any Ungureanu,ama lui Paul.De mult timp incerc dar astazi este prima zi cand reusesc sa comunic cu voi(internetul are inca multe necunoscute pentru mine).Toate cuvintele din lume nu reusesc sa exprime recunostinta care o am pentru toti cei care au incercat sa-mi ajute copilul.Paul este mai bine.Analizele lui s-au modificat simtitor.Inca nu stim ce va fi,greul nu a trecut,dar cel putin ceva s-a schimbat in bine.pana acum s-a adeverit ceea ce mi-au spus medici din Kiev.Cu speranta in Dumnezeu mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Multa sanatate si sa auzim numai de bine!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Any, bine-ai venit si ma bucur din toata inima c-ai reushit. Chiar imi faceam atatea griji! Ei, daca am informatii si ajutor, atunci mergem mai departe. Ma bucur foarte mult pentru Paul si acum trebuie sa presam, ca timpul e scurt. Doamne ajuta!

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Ma bucur mult Any! Doamne ajuta sa fie totul bine!
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vick spune:

Bine ai venit Any !
Suntem alaturi de voi si ne rugam pentru reusita lui Paul. De acum sper ca ne vei tine la curent cu situatia lui. Se va sfarsi cu bine.
Doamne ajuta !
Sanatate multa !
Cu drag, Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Fetelor, este cineva in Bucuresti care strange bani pentru Paul? Daca da si ne putem intalni undeva , am 100 de dolari pe care as vrea sa-i trimit.

Contul de la Reiffeisen mai este valabil? De la 1 septembrie s-a trecut pe noile coduri IBAN.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Draga Madalina
Multzumesc in numele parintilor lui Paul pentru marinimia ta, chiar au mare nevoie de bani. Paul, dupa cum probabil ca ai citit, are nevoie urgenta de bani pentru a doua spitalizare. Prima runda a dat rezultate foarte bune, iar sansele sunt peste 90% de insanatoshire! doar ca mai are nevoie de niste bani. Am vorbit ultima oara cu mama lui Paul acum vreo 2 zile si n-a spus nimic de schimbatul contului, daca ar fi fost ceva, cred c-ar fi spus. Dar ai si adresa unde locuiesc, in caz ca vrei sa-i trimiti prin posta. Dumnezeu sa te rasplateasca pentru fapta ta!
Uite dedesupt pagina de internet a lui Paul:

Paul are nevoie de noi:

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

de la 1 septembrie nu mai exista vechile conturi bancare. Nu se mai efectueaza nici o operatiune bancara pe vechile conturi.
Au intrat in vigoare Codurile IBAN (International Bank Account Number)

Acestea se pot afla de la Sucursala bancii de unde este deschis contul.

"O noua numerotare obligatorie a conturilor bancare

De la 1 septembrie se va utiliza o noua numerotatie a conturilor bancare. Noile conturi vor contine 24 de cifre.
Transferurile de bani intre persoane fizice sau firme nu se mai pot realiza, de la 1 septembrie, decat utilizand o noua numerotatie a conturilor bancare. Noile conturi contin 24 de cifre.

Potrivit Regulamentului BNR privind utilizarea codului IBAN (International Bank Account Number) in Romania, incepand cu 1 septembrie, clientii bancilor comerciale vor putea efectua plati si incasari interbancare interne si internationale folosind doar numere de cont in format IBAN.

Punerea in aplicare a regulamentului presupune transformarea actualelor numere de cont ale clientilor in numere de cont in format IBAN. Masura este necesara pentru ca tara noastra sa utilizeze aceleasi conturi ca si celelalte tari europene.

Noul format contine 24 de caractere care identifica in mod unic, la nivelul spatiului economic european, contul unui client la o institutie, cont utilizat in cadrul relatiilor interbancare."

ACESTE RANDURI SUNT VALABILE PENTRU TOATE CONTURILE EXISTENTE LA SECTIUNEA AJUTOR UMANITAR (SI NU NUMAI)

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur sa aflu ca lui Paul ii este mai bine, ca lucrurile merg spre mai bine ! Multa sanatate si putere pentru a merge inainte !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evrika spune:

Paul este foarte fericit zilele astea.Suntem cu totii la Gura_Humorului,se joaca toata ziua,iar noaptea doarme cu Superman .A avut asteptari mai mari de la tratamentul de la Kiev, acum s-a linistit si mi-a spus intr-o zi ca trebuie sa mai mearga de 2 ori la Kiev si apoi o sa alerge mai tere.
Am aflat si eu de conturile IBAN
Pentru lei: RO52RZBR0000060004313435
Pentru EURO RO46RZBR0000060004313446

quote:
Originally posted by joxy

de la 1 septembrie nu mai exista vechile conturi bancare. Nu se mai efectueaza nici o operatiune bancara pe vechile conturi.
Au intrat in vigoare Codurile IBAN (International Bank Account Number)

Acestea se pot afla de la Sucursala bancii de unde este deschis contul.

"O noua numerotare obligatorie a conturilor bancare

De la 1 septembrie se va utiliza o noua numerotatie a conturilor bancare. Noile conturi vor contine 24 de cifre.
Transferurile de bani intre persoane fizice sau firme nu se mai pot realiza, de la 1 septembrie, decat utilizand o noua numerotatie a conturilor bancare. Noile conturi contin 24 de cifre.

Potrivit Regulamentului BNR privind utilizarea codului IBAN (International Bank Account Number) in Romania, incepand cu 1 septembrie, clientii bancilor comerciale vor putea efectua plati si incasari interbancare interne si internationale folosind doar numere de cont in format IBAN.

Punerea in aplicare a regulamentului presupune transformarea actualelor numere de cont ale clientilor in numere de cont in format IBAN. Masura este necesara pentru ca tara noastra sa utilizeze aceleasi conturi ca si celelalte tari europene.

Noul format contine 24 de caractere care identifica in mod unic, la nivelul spatiului economic european, contul unui client la o institutie, cont utilizat in cadrul relatiilor interbancare."

ACESTE RANDURI SUNT VALABILE PENTRU TOATE CONTURILE EXISTENTE LA SECTIUNEA AJUTOR UMANITAR (SI NU NUMAI)

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput