Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am postat aceeasi rugaminte din suflet pentru un baietel de 2 ani si sase luni,Sebastian Adam,si constat ca v-ati ocupat de problema lui Paul cu mult succes pina acum.E foarte emotionant faptul ca au raspuns atit de mult OAMENI .Mesajul postat de mine,daca doriti sa-l cititi este "Un baietel de la tara are nevoie de ajutor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Ii raspunde cineva si lui Danitin?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Ana, eu cred ca Marius are nevoie de o prezentare clara, sa nu stea el sa caute..incerc eu dar nu stiu cat timp o sa am...daca nu fac nimic pana vineri pasez problema...fara suparare.
Dar sper sa reusesc.

Madalina

Mergi la inceput

Eu i-am dat PM lui danitin, i-am scris si nr meu si al lui Ani, pana aseara pe Ani nu o sunase si nici pe mine.
Ani a spus ca bineinteles ca este de acord si ar fi bucuroasa sa se vorbeasca si de cazul lui Paul, chiar daca nu e sigur ca se vor strange fonduri si pentru copii din alte zone in afara de TM.
Mai mult nu stiu ce sa zic...danitin nu a mai postat aici..cred!?

Madalina

Mergi la inceput

Am o prietena realizator de programe la Radio Iasi si o alta reporter la ziarul Lumea de Iasi. In ce conditii pot sa le prezint cazul lui Paul, pentru a-l face public, in vederea colectarii ajutoarelor financiare pentru el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In orice conditii care iti apartin daca ceea ce transmiti iti apartine.
Ceea ce insa este publicat aici se poate transmite doar si numai doar cu specificarea sursei deci www.desprecopii.com Iti recomand sa iei legatura cu administratia in mod privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, vin si eu cu o idee, in ce masura este buna, vom hotari impreuna, eu una am de gand sa o pun in aplicare si daca cineva doreste sa mi se alature, cu atat mai bine. Noi in momentul de fata facem ordine capitala acasa, adica dam ce e de dat, aruncam ce nu se mai poate folosi, etc. Momentan suntem la capitolul carti. Azi i-am dat unei colege o carte dintre cele pe care vrem sa le dam si cand m-a intrebat cat sa-mi dea pe ea i-am spus ca nimic, dar dupa aceea mi-a venit ideea: ce-ar fi daca din cartile pe care vreau sa le dau, mai ales cele pentru copii, as vinde cateva la un pret derizoriu si as strange banii pentru Paul? Mi-am amintit ca mai am si cateva jucarii in stare buna pe care tot asa, daca le-as vinde la 10.000 sau 20.000 bucata, poate s-ar strange ceva banuti si daca ar face mai multa lume chestia asta, un fel de talcioc, poate s-ar aduna o suma frumusica. Ce ziceti fetelor, de ideea mea? Eu chiar azi am de gand sa ma apuc de biblioteca proprie sa fac o lista cu toate cartile pe care le am si o lista cu cele pe care vreau sa le dau. Deocamdata am o carte pentru copii mai marisori "20.000 de leghe sub mari", e o editie mai veche dar e in stare buna, dar vor mai fi multe alte carti pantru ca am carti in dublu sau chiar triplu exemplar. daca crede vreuna din voi ca e o idee buna, propun sa organizam un mic talcioc online, eu ma ofer sa-l organizez pentru persoane din Bucuresti. Deci: jucarii de plus vreo 2-3 si carti.
Sper sa iasa ceva!
Pupici, Alexandra

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

PROVOCARE!!!
Cine se ofera sa participe la emisiunea "Totul pentru tine" realizata de Andreea Raicu, in schimbul banilor care ar completa suma de care are nevoie Paul pentru inceperea terapiei?

Mergi la inceput

Dragii mei, am pregatit o sinteza a situatiei lui Paul, astept maine si situatia conturilor si o postez aici.

Marius, trebuie sa fac copii dupa extrasele de cont? Nu as sti sa le pun aici si nici nu am scaner, cum sa fac? Sau ajunge sa scriu cati bani sunt in conturi?

Cu "totul pentru tine" e o idee, ce sa zic..o sa vorbesc cu Ani ca am si eu o idee referitor la "cine". Dar cum se procedeaza sa ajungem acolo? Eu nu prea ma uit la Tv si nu stiu.

Madalina

Mergi la inceput

Iata un extras de pe www.primatv.ro:

Cat de mult iti iubesti familia si prietenii?
Ce ai fi dispus sa faci pentru ca unul dintre ei sa-si indeplineasca un vis?
Daca raspunsul tau este „ORICE“, atunci scrie-ne ce-si doreste si trimite povestea ta la C.P. 212/O.P. 77 sau la adresa de e-mail totulpentrutine@direct-target.ro.
Acum, o persoana draga tie isi poate indeplini un vis. Tu poti ajuta ca dorinta lui sa devina realitate.
Depinde numai de TINE!
Pentru informatii, puteti suna de luni pana vineri la numarul 0740.378.336, intre orele 10:00 si 18:00.

Andreea Raicu va poate ajuta sa va impliniti aproape orice vis, cu conditia ca o persoana draga voua sa fie in stare sa se sacrifice facand ceva ce nu ar face pentru altcineva sau nici pentru un milion de dolari. In fiecare saptamana, veti fi surprinsi sa vedeti ce pot face oamenii indragostiti, prietenii adevarati sau angajatii fideli... Emisiunea va va tine cu sufletul la gura pentru ca nu stii niciodata ce surprize iti aduce o clipa petrecuta in studioul de la “Totul pentru tine”.
Faptele conteaza, nu vorbele! Asa ca, daca iubiti pe cineva, aveti ocazia sa
i-o demonstrati. Sotul sau sotia, mama sau bunicul, prietenul cel mai bun, vecinul de deasupra sau un coleg drag ar ramane inmarmuriti sa primeasca din partea voastra o dovada de dragoste, iar Andreea Raicu a aranjat aproape totul.
Daca, de pilda, vreti sa va intalniti trupa preferata sau sa petreceti cateva ceasuri stand alaturi de idolii vostri, din nu conteaza ce domeniu, cineva care tine la voi foarte mult trebuie sa treaca un test care consta de cele mai multe ori in depasirea unor temeri personale. Daca e sa sara cu parasuta, sa faca bungee-jumping sau sa intre in cusca unui leu numai pentru ca voi sa va impliniti visul, nu conteaza, atata vreme cat va iubeste... Iar daca reuseste sa faca asta, va dati seama doar in emisiune. Veti vedea si cum reusesc invitatii sa isi implineasca dorintele, oricat de irealizabile ar parea la un moment dat.

Mergi la inceput