Ajutati un baietel sa mearga iar !
Raspunsuri - Pagina 20
mmag spune:
Agentia Nationala pentru Sport si Comitetul Olimpic Roman au avut vre-o contributie in ajutarea baietelului lui Ani Mironov?
Poate ar trebui trimis si la ei un apel - Informatii si adrese de contact pe www.sportonline.ro
Il poate contacta cineva pe domnul Ion Tiriac?
anangel_lexi spune:
Eu am scris la Prosport domnului Topescu fara vreun rezultat, cat despre Tiriac s-a incercat dar tot fara vreun rezultat, fiind un tip foarte...econom! Cat despre Andreea Raicu si emisiunea ei, eu personal n-am vazut nici o editie, totusi daca credeti ca sunt sanse de succes, merita incercat, banii trebuie stransi urgent!
I wish I were an angel...
madalina horsa spune:
Am vorbit cu Ani, va scrie ea la Totul despre tine, azi imi da si situatia conturilor.
Marius, cum ramane? Trebuie sa scanez extrasele de cont sau doar scriu aici sumele stranse?
Madalina
gabitzica spune:
Sunt foarte fericita ca am reusit sa-i trimit astazi, niste banutzi lui Paul. Sunt consternata de faptul ca s-au strans asa de putini bani de la o comunitate asa mare. Imi pare rau ca am ignorat acest subiect pana acum, la fel ca multi altii, care intram pe acest forum "just for fun", si nu suntem curiosi de nevoile celor de langa noi. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a deschis ochii si inima si ma rog sa ii dea sanatate si putere lui Paul.
www.stoc-studio.ro/tudor
danitin spune:
Mii de scuze, dar sunt prinsa cu doua locuri de munca si bebe meu si fac adevarate jonglerii ca sa fac fata la toate, plus pregatirile de telemaraton. Pana reusesc sa am un minutel liber ca sa reiau mai pe larg subiectul va trimit selectiuni din comunicatul de presa si modul in care pot fi contactati organizatorii. Eu nu sunt implicata in distribuirea fondurilor ci doar in organizarea programului artistic. Asadar, Fundatia Laurentiu Ciucur, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis si Tele......organizeaza Telemaratonul Sperantei, editia a XI-a, sambata, 11 decembrie, intre orele 10 Š24, la Casa Tineretului Timisoara. Scopul declarat al actiunii este strangerea de fonduri materiale si banesti in sprijinul copiilor si tinerilor cu handicap ce sufera de boli musculare si neuromusculare progresive. Programul va fi transmis in direct de Televiziunea ......Timisoara. "Firmele care doresc sa devina sponsori ai telemaratonului vor beneficia de spoturi publicitare ce vor fi difuzate pe parcursul manifestarii. Organizatorii pot fi contactati la tel: 0256.483144 sau 0744.639.650. In loc de numele televiziunii am pus .... ca sa nu fac reclama unui post local, nu stiu daca este voie pe site.
marius spune:
Te-am rugat pe mesageria privata cum sa procedezi. Reciteste te rog raspunsul meu pe PM.
madalina horsa spune:
Marius, o sa fac asa cum ai spus, nu primisem PM-ul cand am postat aici, multumesc
Madalina
lorelei_19 spune:
Dragele mele, pe 17.11 am intalnire cu presedintele asociatiei Rumänien Hilfe din Elvetia. Am sa iau tot dosarul lui Paul la mine, sa vedem ce si cum. Am sa va spun ce si cum.
Pana atunci, am scris scrisoarea, sa vedem ce ajutoare mai primim. In noiembrie are loc si un targ de iarna prin apropiere, la care targ se strang bani si se fac donatii pentru diferite tari. Anul asta sunt la rand Romania si Ungaria. Am sa vorbesc si acolo, il cunosc pe sef si paote reushim ceva. Sa dea Dumnezeu.
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Fetelor, vin si eu cu o idee, in ce masura este buna, vom hotari impreuna, eu una am de gand sa o pun in aplicare si daca cineva doreste sa mi se alature, cu atat mai bine. Azi i-am dat unei colege o carte dintre cele pe care vrem sa le dam si cand m-a intrebat cat sa-mi dea pe ea i-am spus ca nimic, dar dupa aceea mi-a venit ideea: ce-ar fi daca din cartile pe care vreau sa le dau, mai ales cele pentru copii, as vinde cateva la un pret derizoriu si as strange banii pentru Paul?
Pupici, Alexandra
I wish I were an angel...
Of, Alexandra, ai un suflet asa de minunat! Ideea e sigur buna, pic cu pic se strange, ai perfecta dreptate! Daca fiecare ar gandi asha, am strange banii intr-o saptamana!
Pupici si mult succes in tot ceea ce faci! Si multa fericire, iti urez!
Paul are nevoie de noi:
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by madalina horsa
Dragii mei, am pregatit o sinteza a situatiei lui Paul, astept maine si situatia conturilor si o postez aici.
Madalina
Madalina,
ce m-ash face fara tine? esti o bomboana de fata! Multzumesc din toata inima si multa, multa fericire iti urez!Ana
Paul are nevoie de noi: