Ajutati un baietel sa mearga iar !
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Draga Ana, in Bucuresti daca ajungi, exista pe Calea Mosilor un magazin pentru copii care se numeste Karnaval si are costume de carnaval pt. cei mici. Eu l-am vazut ieri intamplator din troleibuz, nu stiu cum e inauntru, nu stiu la ce nr. pe Calea Mosilor e, nu stiu nimic, dar poate stie cineva de pe forum mai multe detalii.
Pupici, Alexandra
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Katarina spune:
Lorelai, multumesc pt adresa. Chiar maine voi merge la posta si apoi iti voi trimite pe privat codul de la Western Union, pt ca mama lui Paul sa poata ridica banii.
evrika spune:
Va multumesc din suflet
Vineri am fost cu Paul in excursie la Busteni cu scoala.A fost frumos dar Paul nu s-a dezlipit deloc de mine.Are o invatatoare sufletista si colegi buni,dar nu am reusit sa-mi dau seama care este relatia lor cu Paul pentru ca Paul a stat lipit de mine tot timpul.Din pacate nu s-ar fi descurcat singur.Ana cu noi ca mediator pt. Paul.Daca Paul nu primea jucaria dorita imediat le explica copiilor ca nu se poarta ca niste prieteni adevarati,si desi este cu 3 ani mai mica ca ei majoritatea o ascultau.
Au fost modificari in cont:
Sunt acum 674 euro + 76.000.000 lei+ 100 us
Deci in total cam 3.500 euro.
Am trimis o scrisoare la sensi-blu, fara raspuns, si mai trimit un e-mail la formula-as.
Nu stiu ce as face fara ajutorul vostru.Avem nevoie de voi si de toate persoanele care le cunoasteti.Daca are cineva adresa de e-mail de la fundatia sensi-blu o rog sa mi-o trimita sau orice alta adresa de la care am putea primi un raspuns.Avem nevoie de niste nume din interiorul marilor companii. Poate nu este corect ceea ce spun,dar din cate am vazut pana acum e greu daca nu cunosti pe cineva.E trist dar adevarat.Petrom a facut anul trecut o sponsorizre de 1 miliard pentru o fetita care avea nevoie de acelasi transplant.Am avut rezultate mai mari cand a intervenit altcineva pentru mine, fie D-na Director de la sucursala cu care colaborez , fie o colega, fie un grup de oameni minunati asa cum sunteti voi.Am fost la firme care aveau profit net de 120 miliarde si nu am obtinut nimic.Voi ma ajutati mult mai mult.Va urez la toate multa sanatate si fericire
quote:
Originally posted by evrikaquote:
Originally posted by lorelei_19
Sambata am vorbit la telefon (pentru prima data) cu Any si cu Paul. Any era emotzionata, biata de ea, si s-a bucurat tare mult ca are atatea fete inimoase de partea ei. Mi-a povestit cate putzin despre Paul si apoi mi l-a dat si pe el la telefon. Paul- -l-am intrebat, ce mai faci? - bine, a raspuns o voce timida de baietzel. Mai, Paul, ce vrei sa-ti aduc din Elvetia? vrei o mashinutza? - da, raspunde el. Ce culoare- intreb eu? albastra- raspunde el. Bine, deci vrei o mashina, asta e ce-ti doresti, nu?
dar el completeaza: vreu un costum de batmann. fetelor, chiar, unde se poate gasi in ro un asemenea costum? ca ash vrea sa i-l fac cadou de craciun. bietul pui, mi-a rupt inima, e pur si simplu un copil, un copil care n-are o copilarie frumoasa din cauza bolii. Sa dea bunul Dumnezeu sa si-o recapete- copilaria si sanatatea.
In urma cu mai multe luni (cred ca vreo 6), atunci cand ne ocupam disperate de cazul Teodorei, am trimis (printre altele) un email la rumänien-direkthilfe, o organizatie care cica ajuta romania. n-am primit nici un raspuns si sincera sa fiu am fost cam dezamagita, mai ales ca sediul lor e la 3-4 minute cu mashina de mine. Chiar ma gandeam sa ma implic oficial, sa facem ceva, si bineinteles, sa incerc sa primesc ceva bani pentru Teodora.
Nu mare mi-a fost mirarea, cand am primit ACUM un email de la aceasta organizatie. Au spus ca persoana careia i-am scris (adresa de pe site-ul lor) nu mai lucreaza de mult la ei si ca intamplator au gasit emailul meu. Au spus ca vor sa se intalneasca cu mine. Nu stiu daca am shanse sau nu, dar sper din toata inima, si mai ales o sa le vorbesc despre Paul.
In rest, sunteti extraordinare, pur si simplu.
Pentru Katarina:
draga Katarina, am cerut de la Any si adresa postala si uite-o aici:
Any Mironov
Str. Lt. Col. Dumitru Papazoglu
Nr. 84, Sc. A, Ap. 138
Sect. 3, Bucuresti.
Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru donatia ta.
VA pup pe toate si va urez o saptamana minunata!
Ana
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
madalina horsa spune:
Ana, promit ca pana joi ajung la magazinul Karnaval...daca gasesc de Batman il cumpar. Ai mei au ceva ( nu are si pantaloni, e doar pelerina cu gluga care are si masca) dar nu e noua....sper sa gasim un costum nou pentru Paul.
Deci e ok, ma duc sa caut?
Madalina
lorelei_19 spune:
Madalina, esti o comoara. iti scriu un pm
Paul are nevoie de noi:
marius spune:
Va rog sa concretizati exact cazul Paul. Afectiune, demersuri realizate, conturi deschise, sume stranse, am nevoie de extras de rol pt toate sumele si necesarul ramas modalitatea de rezolvare, scrisori trimise, raspuns primit, conturi de beneficiar
Pe scurt toate acestea deci fara alte texte colaterale.
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by marius
Va rog sa concretizati exact cazul Paul. Afectiune, demersuri realizate, conturi deschise, sume stranse, am nevoie de extras de rol pt toate sumele si necesarul ramas modalitatea de rezolvare, scrisori trimise, raspuns primit, conturi de beneficiar
Marius, cred ca toate datele necesare le gasesti pe site-ul pe care l-a facut Ana pentru Paul: http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm Ultimele noutati le poti afla de pe forum.
Alexandra
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
madalina horsa spune:
Ana, ai putea sa faci tu asta sau cineva mai vechi pe forum? Eu nu stiu exact ce s-a facut pana acum doua luni.
Extras de cont o rog eu pe Ani sa scoata si ma duc sa il iau,nu stiu insa toate demersurile facute pana acum si ce scrisori s-au trimis.
Cine ne ajuta?
Madalina
Anina_n spune:
Fetelor, Any are acelasi nr. de telefon, 0742.043.374 ?
Ana, nu se poate deschide pagina cu site-ul lui Paul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by marius
Uite aici buletinul de analiza al lui Paul: http://www.ana-design.ch/paul/acte.htm (denumirea exacta: distrofie musculara progresiva Duchenne)
Ce s-a intreprins pana acum: in iunie a.c. Any Mironov a plecat disperata impreuna cu Paul in Ukraina, chiar daca n-avea toti banii necesari unei prime interventii. A plans, s-a rugat, a implorat si a reushit sa ii convinga pe medicii de-acolo sa-l accepte pe micutz, urmand ca partea a 2-a din bani sa-i dea cand va veni a 2-a oara. Dupa prima spitalizare, analizele lui Paul au ieshit bune, iar copilul se simte mult mai bine. Are toate shansele sa fie un copil normal, dar va trebui sa mai mearga acolo. Uite numarul de telefon al mamei lui Paul: 0742 043 374.
Actiunile noastre: emailuri trimise in toata lumea, articol aparut in jurnalul (Adriana sa traiasca), articol aparut in 121.ro, pagina de web actualizata cel putin saptamanal. Spune ce informatii mai trebuiesc si te ajut cu cea mai mare placere. Foarte multe amanunte - inclusiv legate de starile si analizele lui Paul, gasesti pe site, care e in 3 limbi (cu ajutorul Alexandrei). Poti bineinteles s-o suni si pe Any direct, e saritoare si-ti va da imediat toate lamuririle necesare.
Paul are nevoie de noi: