Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Anina,
la ce adrese ai trimis mailuri? am pregatit si eu o scrisoare si nu as vrea sa trimit la aceleasi adrese. Aici s-au vehiculat multe adrese, de aceea te rog sa specifici.

As vrea eu sa fiu de milioane, ar fi mai usor sa ajutam aici:)

Seara buna,
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by mmag

Nu poate primi si el bani din pusculita DC?

intrebare de 10 puncte.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Din pacate n-am vesti grozave: am trimis mailuri la toate cele 3 adrese ale fundatiei Hilft din Romania si mi s-au intors toate inapoi. Deci adresele de mail nu (mai) sunt bune. Pasul urmator: voi trimite varianta in lba. germana la sediul din Germania. In cazul in care nici de acolo nu primesc raspuns, voi trimite scrisoarea prin posta la Brasov. Nu ma las, na!
Pupici, Alexandra

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am trimis la:
cristina.horia@adholding.ro , cristina.horia@adpharma.ro
office@petrom.ro
contact@helpislife.ro si pt. ca n-a putut fi transmis, l-am trimis la laura.dicu@helpislife.ro
info@intercer.org
Am trimis si la marile producatoare de apa minerala din judetul Harghita. Dar nu stiu daca au avut ecou, pentru ca raspuns nu am primit. Raspuns am primit numai de la 2 prietene. Tot oamenii cu suflet mare si buzunarul mic, ajuta.
Sa auzim numai de bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Anina, nici eu n-am primit raspuns de la nici una din firme. Am ales la intamplare din Pagini Aurii, am trimis peste 100 de e-mailuri..Nu stiu daca a avut vreun ecou sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Stiu ca la sfarsit de an se practica sponsorizarile. Marile firme se folosesc de asa ceva pentru a mai salva niste bani de la impozit.
Am sa incerc sa caut o forma de contract de sponsorizare, insa, in mod normal, ar trebui facut de cei care au initiat si supervizeaza actiunea umanitara, respectiv .
Nu este nici un jurist pe aici ca sa ne ajute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am deschis ceva mai devreme un subiect despre Telemaratonul Sperantei. Beneficiarii fondurilor stranse in urma lui sunt copii cu distrofie musculara din Fundatia @Laurentiu Ciucur@ din Timisoara. In mare se ocupa doar de copii din jud. Timis dar, cu permisiunea ta, le/as vorbi despre cazul tau. Sau, daca vrei sa/i contactezi direct, trimite/mi un mesaj privat si revin cu o adresa si un numar de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adineauri am trimis mailul in Germania, sa speram ca va avea ecou! Doamne ajuta!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vick spune:

Doamne ajuta !
Alexandra esti o dulce ! Paul trebuie sa fie tare mandru pentru ca are o prietena ca tine (eu sunt tare mandra ca te-am cunoscut).
Merita incercat orice, oriunde. Nu va fie teama ca trimitem scrisorile la aceleasi adrese. Poate astfel vom convinge mai mult cata nevoie are Paul de noi. Si daca o scrisoare nu a captat atentia poate urmatoarea va avea succes. In plus nu asteptati raspunsuri la apelurile voastre important este ca ele sa aiba ecou, sa circule cat mai mult. Cu fiecare adresa pe la care trece apelul, sansele lui Paul ca cineva sa-l ajute este mai mare. Nu disperati. Fiecare copil are sansa lui. Eu am incercat si acolo unde pentru Teodora nu am primit nici un raspuns. Fiecare caz impresioneaza in felul lui. Micutul Paul a miscat multe suflete si sunt sigura ca va reusi.
Ramaneti aproape de el si vom reusi.
Peste o luna ProTV va sarbatori si de obicei se gandesc si la oameni aflati in suferinta. Stie cineva cum am putea sa luam legatura cu ei ?

Toate cele bune !
Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sambata am vorbit la telefon (pentru prima data) cu Any si cu Paul. Any era emotzionata, biata de ea, si s-a bucurat tare mult ca are atatea fete inimoase de partea ei. Mi-a povestit cate putzin despre Paul si apoi mi l-a dat si pe el la telefon. Paul- -l-am intrebat, ce mai faci? - bine, a raspuns o voce timida de baietzel. Mai, Paul, ce vrei sa-ti aduc din Elvetia? vrei o mashinutza? - da, raspunde el. Ce culoare- intreb eu? albastra- raspunde el. Bine, deci vrei o mashina, asta e ce-ti doresti, nu?
dar el completeaza: vreu un costum de batmann. fetelor, chiar, unde se poate gasi in ro un asemenea costum? ca ash vrea sa i-l fac cadou de craciun. bietul pui, mi-a rupt inima, e pur si simplu un copil, un copil care n-are o copilarie frumoasa din cauza bolii. Sa dea bunul Dumnezeu sa si-o recapete- copilaria si sanatatea.
In urma cu mai multe luni (cred ca vreo 6), atunci cand ne ocupam disperate de cazul Teodorei, am trimis (printre altele) un email la rumänien-direkthilfe, o organizatie care cica ajuta romania. n-am primit nici un raspuns si sincera sa fiu am fost cam dezamagita, mai ales ca sediul lor e la 3-4 minute cu mashina de mine. Chiar ma gandeam sa ma implic oficial, sa facem ceva, si bineinteles, sa incerc sa primesc ceva bani pentru Teodora.
Nu mare mi-a fost mirarea, cand am primit ACUM un email de la aceasta organizatie. Au spus ca persoana careia i-am scris (adresa de pe site-ul lor) nu mai lucreaza de mult la ei si ca intamplator au gasit emailul meu. Au spus ca vor sa se intalneasca cu mine. Nu stiu daca am shanse sau nu, dar sper din toata inima, si mai ales o sa le vorbesc despre Paul.
In rest, sunteti extraordinare, pur si simplu.
Pentru Katarina:
draga Katarina, am cerut de la Any si adresa postala si uite-o aici:
Any Mironov
Str. Lt. Col. Dumitru Papazoglu
Nr. 84, Sc. A, Ap. 138
Sect. 3, Bucuresti.
Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru donatia ta.
VA pup pe toate si va urez o saptamana minunata!
Ana

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput