Ajutati un baietel sa mearga iar !
Raspunsuri - Pagina 16
madalina horsa spune:
Duminica i-am dus lui Ani 10 milioane si 100 dolari, mai astept spre sfarsitul lunii ceva, sper sa mai fac rost.
Am vorbit cu Ani si o sa mai incerce la Sensiblu si Petom, totusi asteptam niste carti de vizita......pleaseeee.....
Madalina
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by madalina horsa
Duminica i-am dus lui Ani 10 milioane si 100 dolari, mai astept spre sfarsitul lunii ceva, sper sa mai fac rost.
Am vorbit cu Ani si o sa mai incerce la Sensiblu si Petom, totusi asteptam niste carti de vizita......pleaseeee.....
Madalina
Madalina,
Astazi scriu si eu la Fundatia H.I.L.F.T.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
anangel_lexi spune:
Adineauri am trimis un mail la filiala din Romania a fundatiei H.I.L.F.T. Sper sa primim un raspuns favorabil.
Pentru cei interesati iata si coordonatele fundatiei: www.helpislife.ro
Contact
Telefon: 0722- 518 520. (Persoana de contact Andra Ionescu, presedinte)
0724- 218 643 (Persoana de contact Laura Dicu, vicepresedinte)
E-mail: laura.dicu@helpislife.ro
andra.ionescu@helpislife.ro
contact@helpislife.ro
Adresa:
HILFT - Help Is Life
Brasov, cod 500445, bd. Saturn nr.35, bl.28. sc. D, ap. 9
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
madalina horsa spune:
Wow...esti chiar un "angel", super..sa speram ca va avea ecou, asta da gaselnitza.
Multumim
Madalina
lorelei_19 spune:
Fetelor, am o pana de inspiratie cumplita! ce-as putea sa le scriu alora de la www.wireltern.ch ? ma gandesc sa-i rog sa puna un banner pe prima pagina, se apropie craciunul si toata lumea vrea sa faca un cadou sau o fapta buna. si asta e shansa noastra. inca ma mai gandesc... voi aveti vreo idee?
ma gandeam asha, ceva de genul "fiecare copil ishi doreste un cadou, Paul ishi doreste sa traiasca". sau e melodramatic?????
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
madalina horsa spune:
Lore, nu e prea melodramatic, ca mesajele astea de Craciun cam asa sunt, sau trebuie sa fie, vezi "fetitza cu chibrituri". Eu cred ca e ok, sa vedem ce mai zic si fetele.
Cum mai esti? Cu stresul? Sper ca mai bine.
Madalina
lorelei_19 spune:
Multzumesc, Mada, e mai bine, da inca nu suficient. De asta si lipsa asta de idei
Paul are nevoie de noi:
mmag spune:
De cati bani mai este nevoie pentru Paul? Incercati sa trimiteti o solicitare si la www.intercer.org - este site-ul bisericii Crestine Adventiste de Ziua a Saptea din Romania. Conferinta AZS are un departament TABITA, care se ocupa cu ajutorarea celor in nevoie.
"Dumnezeu face toate lucrurile frumoase, la timpul lor..."
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Fetelor, am o pana de inspiratie cumplita! ce-as putea sa le scriu alora de la www.wireltern.ch ? ma gandesc sa-i rog sa puna un banner pe prima pagina, se apropie craciunul si toata lumea vrea sa faca un cadou sau o fapta buna. si asta e shansa noastra. inca ma mai gandesc... voi aveti vreo idee?
ma gandeam asha, ceva de genul "fiecare copil ishi doreste un cadou, Paul ishi doreste sa traiasca". sau e melodramatic?????
Paul are nevoie de noi:
"UNUI COPIL I S-A FURAT MERSUL... PUTEM SA-l CUMPARAM SI SA I-L DAM INAPOI ?" ...sa i-l daruim inapoi, eventual. Preluat din articoulul despre Paul, aparut in Jurnalul National mai demult.
Am mai trimis si eu e-mail-uri la adresele postate de voi aici.
Madalina, esti de milioane !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi: