Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Duminica i-am dus lui Ani 10 milioane si 100 dolari, mai astept spre sfarsitul lunii ceva, sper sa mai fac rost.
Am vorbit cu Ani si o sa mai incerce la Sensiblu si Petom, totusi asteptam niste carti de vizita......pleaseeee.....

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by madalina horsa

Duminica i-am dus lui Ani 10 milioane si 100 dolari, mai astept spre sfarsitul lunii ceva, sper sa mai fac rost.
Am vorbit cu Ani si o sa mai incerce la Sensiblu si Petom, totusi asteptam niste carti de vizita......pleaseeee.....

Madalina

Madalina,
Astazi scriu si eu la Fundatia H.I.L.F.T.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adineauri am trimis un mail la filiala din Romania a fundatiei H.I.L.F.T. Sper sa primim un raspuns favorabil.
Pentru cei interesati iata si coordonatele fundatiei: www.helpislife.ro

Contact

Telefon: 0722- 518 520. (Persoana de contact Andra Ionescu, presedinte)
0724- 218 643 (Persoana de contact Laura Dicu, vicepresedinte)

E-mail: laura.dicu@helpislife.ro
andra.ionescu@helpislife.ro
contact@helpislife.ro

Adresa:

HILFT - Help Is Life

Brasov, cod 500445, bd. Saturn nr.35, bl.28. sc. D, ap. 9

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Wow...esti chiar un "angel", super..sa speram ca va avea ecou, asta da gaselnitza.

Multumim

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, am o pana de inspiratie cumplita! ce-as putea sa le scriu alora de la www.wireltern.ch ? ma gandesc sa-i rog sa puna un banner pe prima pagina, se apropie craciunul si toata lumea vrea sa faca un cadou sau o fapta buna. si asta e shansa noastra. inca ma mai gandesc... voi aveti vreo idee?
ma gandeam asha, ceva de genul "fiecare copil ishi doreste un cadou, Paul ishi doreste sa traiasca". sau e melodramatic?????

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Lore, nu e prea melodramatic, ca mesajele astea de Craciun cam asa sunt, sau trebuie sa fie, vezi "fetitza cu chibrituri". Eu cred ca e ok, sa vedem ce mai zic si fetele.

Cum mai esti? Cu stresul? Sper ca mai bine.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Multzumesc, Mada, e mai bine, da inca nu suficient. De asta si lipsa asta de idei

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

De cati bani mai este nevoie pentru Paul? Incercati sa trimiteti o solicitare si la www.intercer.org - este site-ul bisericii Crestine Adventiste de Ziua a Saptea din Romania. Conferinta AZS are un departament TABITA, care se ocupa cu ajutorarea celor in nevoie.

"Dumnezeu face toate lucrurile frumoase, la timpul lor..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Nu poate primi si el bani din pusculita DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Fetelor, am o pana de inspiratie cumplita! ce-as putea sa le scriu alora de la www.wireltern.ch ? ma gandesc sa-i rog sa puna un banner pe prima pagina, se apropie craciunul si toata lumea vrea sa faca un cadou sau o fapta buna. si asta e shansa noastra. inca ma mai gandesc... voi aveti vreo idee?
ma gandeam asha, ceva de genul "fiecare copil ishi doreste un cadou, Paul ishi doreste sa traiasca". sau e melodramatic?????

Paul are nevoie de noi:

"UNUI COPIL I S-A FURAT MERSUL... PUTEM SA-l CUMPARAM SI SA I-L DAM INAPOI ?" ...sa i-l daruim inapoi, eventual. Preluat din articoulul despre Paul, aparut in Jurnalul National mai demult.
Am mai trimis si eu e-mail-uri la adresele postate de voi aici.
Madalina, esti de milioane !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput