Ajutati un baietel sa mearga iar !
Raspunsuri - Pagina 15
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by antoioana
Intentionez sa mai trimit si eu niste bani prin cineva care merge in tara (Bucuresti) pe 17 decembrie. Care este data operatiei?
Mada, esti o comoara!
Sanatate!
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...
Antoioana, Dumnezeu sa te rasplateasca inzecit!
Fetelor, sunt tare curioasa de starea conturilor!
O zi minunata la toate!
Ana
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by Lili_g
Buna fetelor,
Sunteti grozave!
Am mai trimis si eu citiva banuti saptamina trecuta prin cineva care a plecat in Rom pe 16 oct. De indata ce depun banii in cont am sa va dau de stire.
Doamne Ajuta sa se stringa banii necesari in timp!
Lili
Lili, sa te binecuvinteze bunul Dumnezeu
Paul are nevoie de noi:
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Alexandra, ce fain cand ne mobilizam "vechea trupa"! ma bucur, ne prinde noroc, nu noua direct, dar puilor pe care vrem sa-i ajutam. ce m-as face eu fara tine???
Aku o intrebare: ai putea sa iei legatura cu parintii Teodorei sa-ti dea adrese, emailuri, de la toate ziarele unde a aparut povestea micutzei? poate reushim sa procedam la fel si in cazul lui Paul. timpul ne preseaza la greu, asha ca incercam orice pista.
Pupici si daca tot vorbesti cu ei (Carmen si Mitica), transmite-le multe salutari si micutzei ca mi-e tare dor de ea. Multzumesc
Paul are nevoie de noi:
Am sa vorbesc cu parintii Teodorei dar pana atunci stiu sigur ca au avut succes cu cei de la fundatia Sensiblu (Bd. Marasesti nr. 2, sector 4, Bucuresti
Tel: 301.74.74, e-mail: cristina.horia@adpharma.ro)
si cu cei de la Petrom.
Sa incerce mama lui Paul un telefon sau o vizita la ei, poate cine stie? Succes!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
anangel_lexi spune:
S.N.P. PETROM S.A.
Calea Victoriei Nr. 109, Sector 1, Bucuresti, Cod 70176
C.P. 22-109
Telefon: +40-21-2125001
Telefon/Fax: +40-21-2125091
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
vick spune:
Feteleor si eu sunt alaturi de voi chiar daca nu am postat. Tin legatura cu Any si ajut cu ce pot(am folosit tot ce aveam si tot ce mi-a trecut nou prin minte). Ma gandesc foarte mult la Paul si am credinta ca totul se va rezolva. Are prea multi prieteni, OAMENI cu suflet care sunt alaturi de el. Am foarte putin timp la dispozitie si nu pot sa mai fiu la fel de activa ca in cazul Teodorei. Dar nu va las la greu, contati pe mine.
Doamne ajuta !
Cu drag,
Vicky
evrika spune:
Sunt mama lui Paul.Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti.Pana sa va intalnesc pe voi nu am crezut ca mai exista oameni cu suflet care sunt gata oricand sa ajute.Suportul vostru este vital pentru noi.Paul este bine,este in continuare increzator in tratamentul pe care la inceput si asteapta nerabdator urmatoarea interventie"mami chiar daca nu sa pot sa o intrec pe Ana la alergat macar o sa alerg din nou".Isi mai pierde rabdarea cate o data.Tine foarte mult la timpul lui liber,si afost foarte necajit cand a trebuit sambata sa mergem la terapie.Mi-a spus cu lacrimi in ochi"de ziua mea nu vreau nici un cadou vreau doar sa stau acasa sa nu mai merg la doctor".Stie ca este nevoie de foarte multi bani pentru asta dar am reusit sa-l conving ca Dumnezeu o sa ne ajute si totul va fi bine.Sau adunat multi bani saptamana asta.Sunt in cont 64 000 000 lei si 470 euro,si asta datorita voua.Stiu ca ar trebui sa vin cu solutii concrete nu doar cu povesti.Tin cont de toate sugestiile voastre si o sa incerc in continuare orice.Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung mai des la intrnet,si le multumesc inca o data celor care ma ajuta sa i-au legatura cu voi.Pe curand
lorelei_19 spune:
Any, draga, ma bucur din toata inima pentru reushita si sa dea bunul Dumnezeu sa se stranga toti banii pana in decembrie. e un inceput totusi frumos!
Bietul puiutz, lasa ca o sa poata el zburda pe-afara, o sa vezi! sa nu-ti pierzi nadejdea, uite, nu esti singura. Dumnezeu sa ne ajute pe toti
Paul are nevoie de noi:
anangel_lexi spune:
E un inceput totusi, dar mai sunt multi bani de strans! Doamne ajuta!!
Anina_n spune:
Wow, ce ma bucur ! Intr-o saptamana suma din cont (lei,euro) s-a dublat ! Asta inseamna ca e-mail-urile noastre au ecou.
Any, ai sa vezi ca in februarie 25, Paul nu va merge la doctor, va sta acasa si va dansa de ziua lui ! Doamne ajuta !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi: