Mamici de Sept.-Oct. 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Va multumesc burtici pt felicitari!

Danyce, cum a fost la control? Eu n-am inca probleme cu "vanturile" dar am auzit ca sunt normale in sarcina. Asa ca asta e....n-ai ce face.
Cristia, ce sa-ti zic....de cand am ramas insarcinata am crezut ca o sa am o fetita, iar de 3 zile ma visez numai alaturi de o fetita!
Contractiile la mine sunt de mai multe feluri. Am avut si contractii dureroase (simteam ca ma inteapa, strange foarte tare burtica) si au fost in numar de 3 din 6 in 6 minute (tare m-am speriat atunci) dar au trecut de la sine. De asemenea, cel mai des am contractii nedureroase (sau oricum suportabile) cand simt ca ma strange uterul tot si mi se intareste de-i poti simti forma. Am luat si no spa si scopantil dar nu-si face efectul mereu.
Cat de des le am?....la mine cred ca sunt cam in fiecare zi din nefericire!

Adela, multumesc ca m-ai linistit in legatura cu dimensiunile diferite...ca nu intelegeam ce se intampla.

Eu ma lupt in continuare cu aceeasi durere de cap de 3 zile...inca nu-mi vine sa iau nimic, dar cred ca pana la urma o sa iau un agocalmin. Astazi mi-e cam rau, am o senzatie de greata si nu am chef de nimic.
M-am programat pt eco 3D pe 24 mai si de abia astept sa treaca timpul asta sa-mi vad printesa.

Pupici!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 20 saptamani si 2 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

Roandre felicitari pt fetitza.... Sa o portzi sanatoasa .
Si eu programarea miine, abia ashtept sa aflu ce este.
Tzin sa va anuntz ca am inceput sa il simt pe bb mic..asha mai rar. Citeodata ma distreaza , altadata ma cam doare ..cred ca imi trage citeva mai sanatoase...lol..el/ea sa fie sanatos. ma bucur ca il simt, asta e important.
Cu contractiile, cele de nashtere sunt mai diferite de cele false. Multe mamici m-au asigurat ca itzi dai seama imediat de diferentza intre contractiile reale si cele false. Cele de nashtere sunt mai dureroase si radiaza in sus si spre spate.

pupici pe burtici,
linda N.
19 saptamini si ...zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mihaela, unde te-ai programat la eco 3d?

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_oana spune:

Felicitari Roandre pt fetita !!!
sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa fiti fericiti alaturi de ea !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mihaela, felicitari pt. fetita. Sa iti traiasca si sa fie frumoasa si santatoasa!!!

Linda, m-ai dat gata!!! Deci eu am ramas SINGURA care inca nu l-a simtit pe bebe!!! Sa fiu eu mai nesimtita? Ce-o fi??? Zau ca intru la griji.

Noroc ca dupamasa merg la dr, si sper sa ma linisteasca si sa il vad pe eco...

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Vrabiuta, doctorul meu mi-a zis sa ma programez pt eco 3D la un cabinet medical undeva pe Calea Grivitei nr 3. Este vorba de cabinetul BIO TERRA MED. Costul unei eco este foarte mic, adica 480000 lei si poti face doar pozici. Momentan nu se mai poate inregistra pe caseta (nu mi-au spus exact motivul). Doctorul se numeste Lungu Cornel. Daca va intereseaza va pot da numarul de telefon de la cabinet. Puteam sa-mi fac programare si maine daca insistam .

Fetelor, eu ma simt tare rau in continuare. Pana acum am tot ce s-a putut. Cred ca nici apa nu mai am in stomac.
Uterul imi este tare ca piatra desi am stat in pat fara sa fac deloc efort. Am luat un scopantil acum si sper sa-si revina.
Ufff, nu mai scap de greturile astea!

Corina, nu are rost sa-ti faci griji ca nu l-ai simtit pe bebe. Foarte bine ca mergi astazi la doctor sa vezi ca totul este bine!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 20 saptamani si 2 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor,
va scriu dupa o absenta de aproape o saptamana , timp in care provider-ul de net a lucrat la linii ca sa avem conexiunea mai mare.A fost cumplit fara net , groaznic si mi-a fost dor de voi!!!

Felicitari fetelor cu fetite si baietei, si bun venit noilor mamici.

Noi suntem bine , am trecut pe regim deja si spewr sa se vada si sa incetinesc un pic luarea de kg.
Eu mai nou am observat ca odata ce plec la plimbare mi se umfla mainile, asta dureaza pana ce ajung iar acasa cand totul intra in ordine,...ciudat.
Apropo de sexul bebeilor , sper ca la eco 3d sa nu aflam si noi ca de fapt nu e baietel...
Va pup si o seara buna
Roandre sper ca in momentul in care sdcriu sa te simti mai bine.

Cristina 21 sapt.UM

Mergi la inceput

Mihaela, saracuta de tine, imi pare tare rau ca nu te simti deloc bine. Dr. tau ce zice?

Da, pe mine ma intereseaza, da-mi te rog si nr. tel de clinica BIO TERRA MED. Poate ii sun si eu acum cind vin in Buc in vacanta.

Peste o ora plec la dr, d-abia astept!!!

Va pup pe toate si numai bine,

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

Corina ashteptt sa vad ce ai facut la dr.Sunt sigura ca totul e ok.

pupici pe burtici.
linda N
19 sapt si n zile

Mergi la inceput

Acum am venit. Totul e bine. SLAVA DOMNULUI... Mi-a fost o frica...
Bebe se misca bine-merci inauntru, dar eu inca nu il simt. Dr. mi-a spus ca e absolut ok si sa "stop worrying so much".

Mi-a si reconfirmat ca e baietel.

Deci m-am linisit. Multumesc mult fetelor pt. incurajari si suportul moral care mi l-ati dat.

Pupici,

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput