Mamici din Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza, gata la prezenta!!
Tania, bine ai venit!!!!!
eu mi-s Roxana, 28 de ani, cu Ghindu la purtator (29+ saptamini), "repatriata" in Constanta dupa 10 ani in bucuresti.....si cam atit.
stau pe Mamamia (cofetaria Trandafirul) si, sper din tot sufletul, de peste 6-7 saptamini la Capitol.
la petrecere a fost fain de tot, am facut o mare burta de ris....nu a tinut ff mult (pe la 11 si ceva au plecat musafirii) pe mine m-a durut spatele (dar aici nici o noutate......) si cam atit. ieri am lenevit intens....si de azi la munci din nou.
Ionela cum a fost la sarbatorire????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Daca tot v-ati apucat sa va dati in vileag, iaca si eu: sunt Gabi Inea, mama fericita a Alisiei (pe care o mai alint si Lizuca sau Alisuca). Mie puteti sa-mi spuneti "mamaie", ca sunt cea mai batriioara de p'aci - 36 de ani in curind. Ah, ba nu, cred ca sunt de-un leat cu dady ('68 e anul nasterii, nu-i asa?) In orice caz, eu ma simt la fel de juna ca la opspe ani - mai putin zilele astea, cind m-au cam cocosat necazurile. Apropo, maica-mea a facut-o lata, a venit un politai la ea in spital si a pus-o sa semneze ca nu vrea proces; familia fetei a platit din greu pe unde a trebuit si probabil ca s-o scoata nevinovata, iar noi - si cu mama paradita si cu jdemiiile pe la doctori. Cind e sa fii pagubos...

mami & alisia (19 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Buna fetelor,
Buna Tania si bine ai venit.
Eu sunt Catalina, am 31 de ani si locuiesc in zona Billa si am un puiut pe care il cheama Dinu si care tocmai a implinit 7 luni (pe 15 mai).Deci avem baietei aproape de o varsta.
O sa vezi ca eu cam lipsesc de la apel din lipsa de net dar va asigur ca va citesc in totalitate.
Am inceput serviciul de la 1 Mai si Dinu a ramas cu mama.
Multumesc fetelor care mi-au intarit convingerea ca am ales solutia cea mai buna in legatura cu mama si cu nepotica (Delia).
A inceput sa se obisnuiasca. Ii place f. mult la gradinita si cu Dinu se intelege bine mai putin cand e vorba de jucarii. Daca ar fi dupa ea nu i-ar da nici o jucarie lui Dinu.
Mai greu a fost sa o convingem san u se urce in premergatorul care tocmai l-am cumparat pt Dinu.A fost o nebunie. Nici acum nu e prea convinsa ca nu are nevoie de el dar se rezuma la a se juca cu jucariile de pe tavita.
Eu am o mare problema cu Dinu. Raceste f. des si tuseste mereu.Aseara a facut temp 39 de grade si m-am speriat.Am sunat dr. si mi-a spus san u ma sperii ca asa este el mai sensibil. Am sa vb cu ea sa vad de la ce varsta as putea sa-I dau ceva pt intarirea sistemului imunitar. Voi ati avut asa probleme? Ce ati facut?
Va pupicesc pe toate si spuneti-mi ce sa-I maid au de mancare lui Dinu ca nu mai stiu.
Inca nu are nici un dinte dar baloseste la greu.

Tot am uitat sa va intreb pe unde gasesc o rochie pt o nunta dar pe care san u dau o groaza de bani. Tot ce am vazut eu e peste 2 mil.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Bine ai venit alaturi de noi Tanja !
eu sunt Laura (asa ma striga colegii de serviciu) dar ma cheama si Tatiana (asa o chema pe bunica mea din partea tatalui , si deci, asa ma striga familia). Numele de familie este Florea si sotul meu ma striga Floricico (sau Tzucurica). Am (inca) 29 de ani si un baiat de 4 ani si 3 luni , Vlad. Noi stam vis-a-vis de Parcul Tabacarie, aproape de Teatrul de vara Soveja.
Povesteste-ne despre cum l-ai cunoscut pe sotul tau , austriacul !

July, n-am tras cu berea la munte ca ingrasa rau de tot, asa ca io tot cu apa plata si din cand in cand cu cea minerala. Multumesc pentru cuvintele frumoase despre socru-meu. El nu mai e acum printre noi dar eu si Adi, sotul meu incercam s-o ajutam pe soacra-mea cat putem de mult, mai ales ca ea sta si cu noi pe scara (ea sta la 1 si noi la 3 ). E o tipa suuuuuuper soacra-mea , eu de multe ori le doresc fetelor care se marita sa le dea D-zeu soacre ca a mea.

Dadycutzule, mey, sa stii ca acu mi-s mai slaba ca atunci cand m-ai vazut tu cu 10 kile (de la 66 am scazut la 56, in 3 luni, cu regim hipocaloric). Am vazut ca m-ai bagat in lista ta de contacte, de abia astept sa vorbim online. Eu sunt mereu cu MSN-ul deschis, mai ales la serviciu (de la 7 la 15) ca acasa n-am loc de Adi si nici timp nu prea am. De Leni, soacra-mea ce sa-ti zic... ea e fine acum, si-a revenit cu psihicul, ea e oricum o femeie puternica si razbatatoare. Are un frate si o cumnata cu care se duce mereu la gradina lor , in Faleza Nord si mai are grija acolo de flori , de legume, mai da de mancare la pui si curcani, mai fac si cate un gratarel, ma rog, isi umple timpul... Are si cateva prietene cu care se mai viziteaza, e f. saritoare atunci cand o rog sa ma ajute cu ceva , in fine, relatia dintre noi e super-OK.

Acu' tre sa plec acasa de la birou, va pup si mai vorbim !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

HEHEHE gagicutze asa imi place de voi, la raport de luni....
si eu mi-s non stop pe msn messenger, asa ca daca nu va suparati as vrea sa va "contractez" si eu pe voi...
va pupi si vorbim later ca tre' sa termin de vislit un pic,
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Daca nu e cu suparare ma bag si eu in seama pe aici, pt. ca sunt din Constanta si pt. ca sunt insarcinata in 5 sapt. Deci, nu sunt tocmai mamica asa, ca voi, ci doar viitoare mamica (care de putin timp a aflat lucrul asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Crapam de draci! dar v-am citit si mi-au mai trecut.
Dobitocul de jos( adica vecinul ) s-a apucat sa gaureasca ceva cu bormasina la doar 10 min dupa ce am adormit-o pe Alexia. S-a speriat bietul copil si a inceput sa planga. L-am injurat doar in gand si am incercat sa adorm copila, dupa alte 10 minute de somn ale fetei iarasi galagie. Mi-a sarit mustarul si m-am dus glont la el. Numai eu stiu ce a fost la gura mea, ca orice cioara care-si apara puiul. Ce ma deranjeaza cel mai mult este ca nu locuieste in apartament, si, zic eu, daca tot are de reparat ceva, sa vina si sa-mi spuna ca sa stiu si eu ce fac cu copilul. Dupa ce mai am si eu santier si ca incerc sa-i ofer copilului meu cat mai multa liniste, mai vine si nea vecinu cu galagia lui. Si n-ar fi prima data cand face asa.
Vai sunt neagra de suparare, mi-am adus aminte ca amenajarea apartamentului a inceput-o cand eram eu gravida in ultimile doua luni! Renovare totala cu pereti sparti, se auzea la mine ca la cariera sau mai rau. Proasta eu sa nu fi tipat de atunci! Nu vreau sa ma mai gandesc, caci eu ies in pierdere!

Haideti sa va spun ce si cum sta treaba la mine: cred ca mai stau o saptamana cu santier, ca ne-am hotarat sa schimbam si geamul, si oricum la pereti mai lucra cateva zile.
Pai materialele le-am luat de la G&G Romania( incinta Comat)si ne-au costat 3.700.000 lei, iar manopera 1.200.000, pentru ambii pereti exteriori. Aici intra placi rigips, vata minerala, ipsos, suporti, suruburi, banda izolanta.

BDana bine ai venit! Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate!
Restu-mamici va doresc sa aveti parte de liniste si soare!

CriXia

Mergi la inceput

buna Dana si bine ai venit printre noi....si eu is tot ca tine, numai ca un picutz mai "maricica" .
la ce doctor mergi? cum te simti? te asteptam cu mai multe detalii.
Crix mama imi pare rau de vecinul tau cel nesi.....chiar ca putea macar sa anunte ca face ceva reparatii......ca nimeni nu e absurd sa zica sa nu faca nimic dar....totusi!!!
pupici, is prin zona,
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sa parasc!!!

o fata din olanda , la un alt topic, a zis ca oamenii in vest (Cluj) sunt mai civilizati ca cei din sud si sud-est!!! auzi?!
si eu i-am zis ca asta e numai in mintea lor (a oamenilor din vest).
constanta e fruncea , este fetelor?!!!

ca sa nu va spun ca la o conferinta era un roman, si l-a intrebat unul de unde e, si el zice din Romania , si apoi ca sa-i fie strainului clar a adaugat rumanul "din Transilvania" , adica vezi tu mai draga ...nu orice...

Mergi la inceput

hashahhahaahahhaahahahahahahaahahah Liris ce tare ai foooost!!!! asa, asa, fii rea....ce pisici se lauda unii ca sunt de printr-o parte a tarii sau alta, parca asta ar fi vreo garantie ca si ei sunt "oameni".....
in rest tu ce mai faci? cam rar cu raportul pe aici....
si tu Narcisa....hai fetelor....

Mergi la inceput