Mamici din Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Mai da' eu sunt dinamita (a nu se citi dementa,desi...).Am facut o listoaie...si am iesit 13 la numaratoare. E de bine? E de rau? Cahh, eu sunt mai superstitioasa de....sunt mai expirata(36 ani de ziua insurectiei).Ia sa videm cine isi mai aduce aminte de ea????????
Sa vedeti voi cine-i pha lista asta:
1-Narcisa cu bb-Vivi si Patrik
2-Ione(ionela) cu bb-gemenutze-Maria si Elena
3-Oana cu bb-Paul
4-Cornelia cu bb Maria
5-Roxana cu bb in stand by
6-Crixia(Cristina) cu bb-Alexia
7-Iuly cu bb Teodora
8-Lizuca(Gabi) cu bb- Alisia
9-Caty cu bb- Dinu
10-Tanja cu bb Stefan-Gabriel
11-Laura111(Tatiana) cu bb-Vlad
12-BDana cu bb in stand by
13-Liris -scuze ai intrat mai rara si ...mea culpa nu-ti stiu bb
surpriza...14-Dady68(Tania-Gabriela) cu bb-Anduta(Andreea) si Bibi(Bianca-Iustiana)
eteetee,nu suntem 13,nu suntem 13!!!!!!
Pentru noile venite(si binevenite!!) in felul acesta e mai usor sa va familiarizati cu noi.
Crixia- saru'mana pt. informatii,doar asa il urnesc si eu pe al meu barbat sa facem si noi ceva ,nu ca n-am avea ce face....
Acum vreo trei ani am patit si eu ceva asemanator cu vecina de sus. Se mutase de curand si bineinteles ..bocaniturile de rigoare. Numai ca nu aveam cu cine vorbi ca erau meseriasii: ei bocaneau ,eu faceam scurta la mana batand in calorifer. Dupa un timp(2 luni!!!) a venit vecina cu o placinta la usa ,ca sa o scuzam, ca bla,bla,bla...Dupa aceea a inceput circul: fata zilnic scutura presuri,covoare si pisicii ei ce mai gasea, pe fereastra din dreptul bucatariei unde ...gateam (bien sure!) si unde puneam laptele la racit(ca avem laptar care ne aduce lapte de vaca acasa.Sic!)Asha...la oile noastre!Ii spun cu frumosul....Ea: ma scuzati!A doua zi,iar! Si a treia si urmatoarele, ca aveam un pic si faceam depresie. Ganditi-va: sa gatesti cu geamul inchis in plina vara cum este???????Mama ei de ...placinta!Da' am scapat, a plecat in tari indepartate si vine o data la 2 ani cu aceleasi... obiceiuri.
Tatiana iubita, ma bucur pentru soacra ta ca tare necajita era...Oricum bine ca a dat D-zeu uitarea ca altfel am inebuni de durere! Cat traia socrul tau am avut impresia ca aveai cu el o afinitate aparte: sa stii ca numai de bine te vorbea si cu drag...mai rar!
Cand esti libera ..pe net da-mi un bip pe mobil ca eu stau mai mult pe la Bibi.Calculatorul merge aproape non stop.
Roxana, eu le-am cam facut pasi la musafiri in ultimile doua luni: una ca nu mai puteam sta in picioare pun-te masa, scoal-te [/i]masa si doi, nu mai puteam sta nici in fund mult timp.Ai grija de tine si protejeaza-te la maxim...chiar profita cu clipele astea nu prea te mai intalnesti ,doar daca...o iei pe urmele mele x2.Mie mi-a placut mult,vezi.....
Iuly, numa zici nica???
Oana, ce zici de Insurectia armata?????Ziiii....
Ionela, bebelutzele mai fac...bum.bum??? Ce faceti cu pregatirile? Nu mai ai timp sa respiri! Spor la toate! Daca ti-a placut lumanarea de botez de la Bibi sa sti ca din piata Grivitei am comandat-o (dintr-un catalog ) si a costat 250.000 lei. Iti vine sa crezi? Bine, nasii au platit-o,dar ne-au spus sa nu ne uitam la bani si uite ce frumoasa a fost.
Ioi, ma dor degetele, mai vorbim si maine( vorba lui Scarlett: si maine-i o zi)
Va pe toate!

dady+anduta(8ani)+bibi(3luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by dady68

surpriza...14-Dady68(Tania-Gabriela) cu bb-Anduta(Andreea) si Bibi(Bianca-Iustiana)
Pentru noile venite(si binevenite!!) in felul acesta e mai usor sa va familiarizati cu noi.

nu suntem 13 dar eu sunt nr 13!
nu am bebe. eu mai copilaresc inca.

Mergi la inceput

ma bat cu fetele alea la alte subiecte , ca zic ca ele sunt mai cu mot ca-s din Cluj, sau nu'sh de unde din Ardeal.
dar nu va temeti le-am aratat eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Oana, ce zici de Insurectia armata?????Ziiii....

23 august ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza mamici si pitici...
ia uitati-va voi ce frumos e afara....o minune de vreme!!! abia astept sa temrin cu munca...si sa ma duc si la plajaaaaaa!!!!!!!!!!!! am aprobari, parafe, de toate....numai soare sa fie!!!! (ce mai malai visez si eu....parca vad ca-s consemnata la pocnit din bici la santier......dar ma incurajez, ce sa fac? doar is gravida si tre' sa ma menajez, nu?).
Dady mama ce initiative frumoase ai avut tu ieri...listute, organizari....bravo!!!
Liris, bate-te cu ele, nu te lasa!!!
o zi super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna fetelor,
Bine ai venit Tania.
Dady, Crixia, Oana mutumim ca va ginditi la noi.
Pregatirile sunt in toi, am stabilit sa facem o masa la SAVOY, am luat cadou pentru nasi, un bibelou superb( am profitat de tirgul de la Cleopatra), am luat rochite, sandalute de la Dorally, destul de piperate dar merita, odata se intimpla asa ceva, sarbatorim sf. Constantin si Elena, un an, si luam motul. Acum caut cadou pentru nasicu care are 10 ani, costum pentru mine. Voi ce ma sfatuiti?
La munca este foarte multa munca, dar asta e mergem inainte.
Fetele au inceput sa mearga, e nebunie mare.
Va pupam dulce
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

quote:

stiti cum se zice despre "chestie" . nu conteaza marimea ci cit e de "vesela". asa si cu noi : nu conteaza cite suntem, ci ca suntem la al 5-lea subect deschis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by liris

Liris, nu mai copilari atata ca-ti trece ceasul biologic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana

quote:
Originally posted by liris

Liris, nu mai copilari atata ca-ti trece ceasul biologic.

uha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hmmaamhiamm!Adica ce somn imi este! Pai azi noapte ma dadeam pa net si azi sunt... chiorasha( nu stiu daca exista sau l-am inventat acum!).Cand era somnul mai dulce....tzarrr! la usa ,laptarul.Nu adorm bine tzarrr!! pretena mea sa-mi spuna nu stiu ce ca eram prea adormita sa o inteleg.Si apoi picatura ...chinezeasca tzrrrrrr!!...a venit asistenta la bibi si s-a dus pe copca somnul meu asa ca hai iar la net...dar cam slaba activitatea pe aici!
Oana, YES!
Liris - fara suparare ,s-a nimerit!

Mergi la inceput