Mamici din Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 7
tanja spune:
buna fetelor!
sunt o mamica constanteanca dar acum stabilita in Austria.as vrea sa stiu daca ma primiti si pe mine in randurile voastre.
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
dadi_t spune:
Bine ai venit, Tanya! Ca sa iti fie mai usor sa ne cunosti ne vom prezenta putin..fara suparare nu?
Am 35 de ani(~36in aug) si doua comori scumpe: Anduta(dn.14sept1996) si Bibi(Bianca,dn.14febr.2004). In rest mai lamurim cu timpul.
http://comunity.webshots.com/user/dady1968
dady+anduta(8ani)+bibi(3luni)
tanja spune:
Mutumesc de primire! Eu sunt o mamica mai tanara am 21 de ani (pe 2 iunie fac 22)si am un baietel pe nume Stefan-Gabriel de 6 luni ,pe care il consider ingerasul meu.
Asa cum am spus acum stau in Austria dar imi lipseste tara dar mai ales orasul meu natal (Constanta)foarte mult;cred ca discutand cu voi dorul imi va trece mai usor.
Dady68 sa iti traiasca cele 2 comori si sa de-a Domnul sa le tina sanatoase.
Nici nu stiu ce sa mai scriu,dar oricum astept intrebarile voastre daca aveti sa imi puneti.
PA-PA.
dadi_t spune:
Ioi.ioi,ioi, tare rau e sa fi grea de capatzana!! Ma intrebam de ce nu se deschide albumul de poze...Dupa lupte seculare si prins urechile prin webshots zisei si io ca=i gata cand colo..... greaseala de tiparnita.
Multzam' Tanja, da' acusi sunt tare preocupata cu pozilii.
Deci inca odata:
http://community.webshots.com/user/dady1968
dadi_t spune:
Ioi.ioi,ioi, tare rau e sa fi grea de capatzana!! Ma intrebam de ce nu se deschide albumul de poze...Dupa lupte seculare si prins urechile prin webshots zisei si io ca=i gata cand colo..... greaseala de tiparnita.
Multzam' Tanja, da' acusi sunt tare preocupata cu pozilii.
Deci inca odata:
http://community.webshots.com/user/dady1968
July spune:
Buna,
Bine-ai venit,tanja!Esti printre ale noastre!Sa-ti traiasca feciorul si sa te fericeasca!Are 2 nume care ptr.familia mea au mare valoare.Daca aveam baiat il chema tot Stefan dupa bunic,iar pe sotul meu il cheama pe langa Teodor si Gabriel.In ce zona ai locuit in C-ta?De cat timp esti in Austria?Asteptam sa ne povestesti cum te descurci cu bb.,cu limba,cu noua ta viata.Te pup!
Dady,da'ce faci?Tii secret?Nu zici c-o botezi pe bibi...Mey-mey.
Hai sa-ti traiasca crestina,s-aiba parte de noroc si fericire!
Da,de ne'a Toni ziceam.Da' nu sunt aia ondulata,sunt cealalta.Te-am bagat in ceata.Eu sunt satena cu ochii verzi si pe deasupra si ...turcoaica.Ti-aduci aminte?Nu stiu ce are albumul meu de la profil,eram si eu cu multe poze pe-acolo,las'ca fac altul sa ma vezi bine.Pana ne vedem fata-n fata...
Am uitat,ti-am vazut albumul.Frumoase fetilii,toate trei si barbatul.La ce scoala o ai pe Anduta?La ce biserica ati botezat-o pe bibi ca nu-mi dau seama?Noi am crestinat-o pe Teo acasa,era iarna si preotul Picu de la biserica Sf.Mina din Tabacarie ne-a zis ca nu-i cald in biserica,trebuia sa-i facem vaccinul de 2 luni si-a venit omul acasa cu baietii din cor si Cristelnita de-au urcat saracii pe scari 7 etaje, ca taman atunci se defectase liftul in atatia ani.
Mai vorbim,s-a trezit fii-mea!Mergem la gratar la Medgidia!
Pup,July
dadi_t spune:
July, ba te stiu, ba te stiu !! Erai satena cu par lung, ochi migdalati si vesela tot timpul! Daca ma crezi cum ai zis ca esti turcoaica mi-am amintit. Mai da' noi chiar nu ne-am intalnit deloc in toti anii astia. Ce curios,ca prin KI am tot fost.
Am gresit data botezului, de fapt pe 11 aprilie a fost, asa ca n-am mers pe burta , ca pe forum eram abia la inceput. O sa incerc sa scanez niste poze cu mine din concediul 2003.Sa vad daca ma descurc. Botezul l-am facut la catedrala SF.Nicolae(cea a marinarilor din Km 4-5)si pot sa-ti spun ca am avut...caldura.
Pe Anduta am dat-o la scoala din coltul blocului unde am invatat si eu(nr.33). Am oscilat sa o dau la Lic. de Arta ca este f.talentata la pictura(am aparut cu lucrari si la Tv.Prima si Antena1 in 2002),dar m-am gandit ca mai bine isi insuseste cunostintele generale si abia apoi sa treaca pe o specialitate. Mai vorbim...cand ne vedem.
Fetele, azi slabut!!!!!! De luni insa la apel! Am noroc cu barbatu-miu ca e ahtiat dupa calculatoare si a facut retea in bloc, ca altfel nu ma videati asa..non stop!
Roxana , neaparat sa ne povestesti cum a fost la petrecere.Vorba Andutei..PLIZZZZZ!
pe toate!
tanja spune:
Buna fetelor!
Si pentru mine numele are o semnificatie importanta ,aceea fiind ca pe fratele mic il cheama Gabriel iar pe cel mare Stefan.Sunt singurele nume de baiat care imi plac.
In Constanta am stat in cartierul Poarta 6.In Austria sunt de 2 ani,sotul meu este austriac si pot spune ca este un om de nota 20.Cu limba stau acum bine cu toate ca la inceput nu stiam nici un cuvant.Pot spune ca viata este la fel ca peste tot in toata lumea.Cu ma descurc bine chiar daca nu am pe cineva care sa ma indrume in cresterea lui.
Acum va las dar incetul cu incetul o sa va spun povestea mea.Va pup si va urez o seara placuta
CRIXIA spune:
Bine ai venit printre noi, Tanja!
Esti o mamica foarte tanara si sa stii ca te apreciez pentru asta. sa-ti traiasca feciorul! E normal sa fie ingerasul tau, asa cum fiecare bb pentru mamica lui este lumina ochilor.
Sunt putin grabita, asa ca ma prezint cat pot de scurt:
Cristina(27 ani) si Alexia(10 luni) = CRIXIA. Locuiesc in zona Far, de la casatorie.
Acum, fetele stiu, sunt prinsa rau de tot cu amenajarea dormitorului.
Va spun tuturor ca we a fost super-balamuc la mine in apartament, cred ca va mai tine cateva zile. S-au nimerit la un moment dat 3 echipe de lucru: unii sa repare net- l, altii cu teava si caloriferul si altii cu peretii. Si pe langa ei statea doar sotul meu ca eu m-am mutat cu Alexia afara, ea in carut si eu pe o banca in parc.
Acum am prins un moment liber caci e o mica pauza de masa pentru meseriasi si cat ii astept pe ei, am zis hai sa va dau un semn de viata.
Nu am timp sa ma adresez nominal, ca-s grabita, si mie casa neigrejita!
V-am dat adresa de la Iaki, vedeti ca au si tarifele acolo!
Va anunt la sfarsit cat ma costa per total tot haosul asta, pentru cele interesate.
V-am pupacit dulce pe toate! S-auzim numai de bine!
CriXia
Oana spune:
Buna, buna.
Tanja, bine ai venit asteptam si alte amanunte. Sa ma prezant si eu: Oana, 29 ani, cu Paul 1 an si aproape 11 luni.
Dady (acum iti zicem asa, ca a mai aparut o Tanie), ce sa iti zic, era cazul sa incep serviciul ca si acasa ma cam saturasem sa fac aceleasi lucruri in fiecare zi, acum e mult mai bine cand vin acasa lui Paul ii este dor de mine, ca isi da seama ca nu m-a mai vazut demult si ne imbratisam indelung. Nu mai avem timp sa ne enervam, sa ne certam (ca nu vrea sa manince de exemplu, sau ca nu vrea sa stea la olita...), ci doar ne jucam toata seara. A ramas greul pe maica-mea, dar se inteleg f. bine din cate mi-a zis. Va face 2 ani pe 3 iulie. Tu am vazut ca esti nascuta in august pe cat esti, eu pe 5. Colegii mei au reactionat bine, e f. normal sa ma mai intorc si pe la servici,nu?
A! Felicitari pt. botez!
Ionela, succes la mot, sa nu iti planga fetele, important e sa taie foarfeca, ca sa nu le chinuie prea mult.
Deocamdata atat, va mai scriu,
Oana