Mamici din Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 6
dadi_t spune:
Slabut,slabut!! Ce se intampla duducilor, a dat caldura si nu va mai prinde omul la calculatorili??
In primul rand,am primit raspuns negativ la cerere..M-au aburit si nu mi-au raspuns la obiect!Cica ajutorul care-l cer trebuie sa-l iau de la primarie. Pai ala e altul! Nici nu s-au sinchisit sa citeasca baza legala pe care le-am dat-o mura-n gura! Dar nu ma las.Fac alta cerere sa-mi spuna temeiul legal pe care s-au bazat cand mi-au raspuns.
July,da ma sunt aia ma.....!!!!Mica-i lumea!!!! Sunt in dezavantaj ca nu-ti stiu numele si astfel nu-mi dau seama cine esti, dar daca te vad imposibil sa nu te stiu! Esti chiar in sala? Eu o stiu bine pe Livia, pt ca acum 2 ani am vrut sa o operez pe mama la dr.Aschie, dar ea - nu si nu ...a vrut la Bucale. Iar pe Livia am cunoscut-o prin ing.Paun, e colega cu mine. Eu sunt blonda!! Leo a plecat demult de la noi. Era...de fapt este un tip OK! Cand si cand la un an odata trece si ma mai saluta.Daca-l sti pe leo inseamna ca esti pustoaica, a se intelege mai mica ca mine. Pune si tu o poza sa te vaz. Cu Iaki ce sa zic-super dar ...dupa buget mai usurel.Te pup si astept mai multe amanunte pe PM.
Roxana,Crixia, brava la voi sunteti consecvente si prezente.
Celelalte mamici (sau viitoare)imi cer scuze sunt de putin timp pe forum si daca ati intrat mai rar nu va stiu prea bine,dar... pe toate!
dady+anduta(8ani)+bibi(3luni)
ione spune:
Buna mamici,
Am fost la Iaky este superb, merita banii.Dar aceleasi consitii le gasesti si la Savoy.
Azi am facut vaccinul de un an, cea mare nu a plins dar cea mica a cam fost agitata.
Pregatirile pentru aniversare sunt pe ultima suta de metri, avem emotii, cum o sa iasa.
Va pupam si un weekend de vis.
Ionela si gemenutele Maria si Elena
roxanaz spune:
Hello la gagici....
scuze ca am tras chiulul ieri dar am fost innebunita de treaba la munci, seara am facut un shopping scurt ca miine dam o mica petrecere si azi...pina la 11 nu am avut net.
July ce faci mama pai asa problieme....noi suntem bine, multzamim de intrebare, cam se rauceste dumnealui ca capatzina pe vezica mea...dar nu tot timpul, sa nu il deochi ce cuminte e copilul asta.
in rest de lunea viitoare (Doamne ajuta) cred ca ne apucam de santier....sper din tot sufletul!!! am facut bugetele, am stabilit mobila, cel tirziu saptamina viitoare o comandam asa ca....se pare ca totul s-a asezat pe fagasul normal.
in rest....sunt super obosita la munca, sincera sa fiu de abia astept sa treaca zilele pina la 1 iunie - nu ca stau eu acasa ca plosnita dar poate imi trece starea asta de oboseala permanenta.
va pupici pe toate.
Ionela, bafta!!!!
lizuca spune:
Ceva vesti si de la noi: Mama e un pic mai bine, in conditiile date. Au trecut-o in salon, dar urmeaza o mie de alte chinuri de ordin ortopedic - extensii, tije, suruburi, proteze de jde mii de dolari etc. Are soldul facut praf, nu stiu daca va mai putea sta vreodata pe picioare. Fata care a lovit-o e o fosta eleva de-a sora-mii, studenta acum, moarta de frica si foarte devotata cauzei (e mai tot timpul la capul batrinei, maica-mea mai are putin si o adopta). Nu suntem genul de oameni veroshi si rapace, dar va trebui sa scoatem de la ea macar o parte din costurile interventiilor. E greu, va fi si mai greu, dar asta e, daca Dumnezeu ni le da, trebuie sa le ducem...
Ione, July, la Iaki primeste si copilasi mici? Ma gindesc s-o duc pe fii-mea, poate se mai da pe brazda si incepe sa iubeasca din nou apa, fiindca momentul baii a devenit o tortura, urletele ei panicheaza vecinii - anticipeaza spalatul la cap si nu mai vrea nici sa se apropie de cada.
Altfel, sanatate si vigoare la toata lumea, felicitari pentru aniversati si sa iasa soarele odata, sa mai iesim din depresii.
mami & alisia (19 luni)
laura111 spune:
Bonjour !
Ce sa va zic, la munte a fost super-misto, ne-am plimbat peste tot pe Valea Prahovei. Din Poiana Brasov, am urcat cu telecabina pe Postavarul, din Busteni am urcat tot cu tele sus pe platou la Babe si Sfinx, am fost la Pestera si manastirea Ialomitei (pe traseul care trece pe la lacul Bolboci- Scropoasa, Zanoaga- Cheile Tatarului), ne-am plimbat in Sinaia la manastire, la Peles , la Furnica, la cota 1400 si iarasi cu tele la 2000. Din Predeal am fost la Clabucet, apoi la cabanele Garbova, Susai, Trei Brazi , Poiana Secuilor si am coborat chiar si in Cheile Rasnovului unde unii se aruncau in cap (adica faceau bungee-jumping ).
In fiecare zi faceam picnic si drumetii, gratare cu carnati, fripturi si mici. Vremea a fost in majoritatea timpului insorita, doar o zi a picurat putin si o zi a fost mai innorata.
Sper ca in curand sa pun pozele intr-un album pe Webshots, da' acu n-am timp.
Partea mai nasoala e ca eu de cand am venit sunt super-inflamata la ovare, am si un chist pe ovarul drept (nu e nici mic , dar nici prea mare, 4 cm)si fac injectii in fund cu Ketonal, dupa care tre sa iau Flamexin (ceea ce implica mancare fara sare - absolut oribila ). Vreau sa iau si niste Microginon vreo 3 luni si sper sa dea inapoi.
Crixia, tu cu ce ti-ai tratat chisturile ?
Bey, Dady, da' chiar ca-i mica lumea !
Pai tu stii ca noi ne-am cunoscut ? Eu sunt nora lui dl. Florea care a lucrat ani de zile la Aparatura Medicala in spital. Mai tii minte ca ai venit la inmormantarea lui socru-meu cu d-na Paun ? Pe vremea aia n-o aveai decat pe Anduta. Bravo tie c-ai mai facut un bebe ! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa te bucure mult !
Liz, multa putere iti doresc sa treci peste acest mare necaz si insanatosire grabnica mamei tale .
Fetelor , cate un pupic virtual pentru fiecare !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
roxanaz spune:
Liz, multa sanatate mamei tale si....numai bine.
Laura cred ca intr-adevar ati avut o vacanta pe cinste....asteptam pozele cu nerabdare!!!!
pupicei,
Rox
dadi_t spune:
Am facut 3 luni!!!!Si suntem tare increzute si gangurim si tipam...mama,mama!
Laura m-ai dat pe spate! Cu riscul ca ma repet: mica-i lumea!!Ce mult a crescut Vladutu si-i scump foc. Mai da" tu nu te-ai schimbat deloc! Ce mai faceti? Tu ai plecat de la Re...? Iti urmezi a doua specializare? La noi s-a nasolittreaba, se pare ca o sa ne transfere pe toti la Centru unde lucra dl.Florea si sti si tu in ce conditii si cum a plecat de acolo...Eu sper sa-mi gasesc altceva intre timp, desi imi place tare mult ce fac. D-na Florea ce face? Salut-o din partea mea! Am inteles ca vor transforma parcul Tabacariei, cand trecem pe acolo poate ne vedem.Iti scriu nr. de tel. pe mail. Te pup si numai bine!
July, ce faci? Astept sa te desconspiri. HI,hi, hi,..Tu ai inceput serviciul? Teodora cat are? Te astept la....cotitura.
Narcisa, eu cand am schimbat prefixul, vreo doi ani daca trebuia sa spun oficial cat am, ma blocam pe 30 si sincer trebuia sa fac calculul cat am!. Nu m-a coplesit niciodata varsta si totusi la 30 de ani s-a intamplat ceva. Sunt curioasa cum suporti tu schimbarea prefixului.
Ionela, cum stai cu pregatirile? Ce ai luat pt. nasi daca se poate spune....Bebelutele se mai ciufulesc?
Oana, cum a fost mama dupa aproape doi ani, sa te intorci la serviciu? Cum au reactionat colegii? Pe ce data face Paul 2ani?
Liz chiar ma gandeam ce s-a mai intamplat cu mama ta ca nu ai mai dat nici un semn. S-a confirmat faptul ca nici o veste inseamna ca e de bineee. Sanatate maxima mamei si mult succes cu recuperarea.
Crixiacum mai merge cu ..santierul? Ati terminat? Ma intereseaza si pe mine cat te-a costat sa-mi fac o idee pt. ca si noi avem un dormitor pe colt si pe nord si trebuie musai anul asta sa o rezolvam cu el.
Caty cum s-a obisnuit Dinu cu mama, dar nepotica ?
Mai fetelor da" ce chef de scris am azi! Si pt. ca cineva mi-a desconspirat anonimatul ma prezant: Tania. De fapt Dady chiar nepotica mea m-a botezatcand era mica si acum tot asa imi spune(are13ani)
July spune:
Buna,
Mey-mey,da'chiar e mica lumea asta!Tania si-acum o mai aud si pe Laura ca-i nora d-nului Florea.Om bun,Dumnezeu sa-l ierte!
Dady,ce-as mai da sa fiu pustoaica.Merci!Am trecuti 2 ani peste 30.Am fost colega cu Alina Vasile(sotia dr.Legheni)care cred ca acum este sefa in Neurologie daca a iesit d-na Rizea la pensie.Veneam impreuna cu ea si Corina Carp din K2 la o cafea in camaruta voastra din laborator.Nu stiu daca-ti mai aduci aminte de mine,sunt ff.multi ani de-atunci.Insa eu te tin minte,intotdeauna ai fost o figura interesanta.Alina a fost atunci prietena lui Leo.Mai era cu voi si-un nene mai in varsta,tare de treaba care monta acum vreo 3 ani aere conditionate.Livia este prietena mea,o colega pe care te poti baza si ff.buna profesional.Are o inima de aur!Chiar daca altii zic altceva.
Teo a mea are 1an si 7 luni,voi incepe lucrul in octombrie,am vorbit deja si voi face numai program de 8 ore 1 an.Sa nu lipsesc noptile de langa Matza mea.Asa se va descurca si maica-mea cu ea,ca-i tare dificila,nu mananca decat din mana mea.E ca un catel credincios.Dar e-o scumpa!
La Multi Ani!ptr.Bibi.Ce faci,o alaptezi?Mamei tale nu i-a fost greu sa se opereze la Bucale?
Liz,ce-a fost mai greu a trecut!Ce ortoped o vede?Sanatate!
Cred ca Alisia poate merge la inot.Vad pe lista pe care o am ca primesc de la 1 an.Eu personal n-am fost cu a mea.Dar vine acusica vara,ce rost are s-o duci la Iaki?A mea accepta apa de mare,piscina,se balaceste de nu se poate,n-o mai scoti din apa,dar cand vine vorba acasa de baie,face criza de isterie.Cum ma vede ca ma dezbrac deja stie ca trebuie sa faca si ea baie.Intru impreuna cu ea sub dus.In cada mare nu facem.
Laura,micii au mers si cu bere?Iam-iam!
Roxi,petrecere frumoasa!
Pup tuturor!
July
dadi_t spune:
servus,fetele ! Azi activitate la greu din partea mea. E super cand poti conversa cu nume ce au chipuri! Hi,hi,hi
July mi-e dor de vremurile alea! Cred ca de dl.Toni ti-amintesti, dar el a iesit la pensie de mai mult de 3 ani sau eventual de dl.Ochesel (D-zeu sa-l ierte)ca el i-a luat locul.Sa fiu sincera m-au cam napadit amintirile, ca tare fara griji si zapacite mai eram! Daca nu te confund esti cu parul relativ lung si ondulat naturel si parca saten!?Gresesc?
In perioada cand trebuia mama sa se opereze s-a dezafectat ap. de cobaltoterapie si avea 15 sedinte de facut; si daca tot s-a dus la Buc. sa le faca a ramas acolo sa se si opereze.A, am uitat sora mea locuieste in Buc. si ea a convins-o.
Roxana, distractie placuta maine si mai usurel cu burticu'. Pune-l la treaba pe tatutzu sa se obisnuiasca!
Ajutati-ma sa pun pozele in pagina, ca nu stiu cum !!Mi-am facut contul pe webshots si pozele le-am bagat dar...ce trebe sa mai fac???
Am facut scurta la degete azi, gata va las si pe voi!Faceti prezenta!!