Mamici din Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehhehhe, Dady a zis ca mine, Dady a zis ca mine.... sper si eu din tot sufletul sa fie asa, in primul rind ca o sa ne linistim cu casa si in al doilea rind ca mai am si eu timp sa ma linistesc..
de kg am pus 8 (si un pic cred acum...) si sincera sa fiu nu ma obisnuiesc deloc. am intrat in saptamina 29.....cel mai bine imi pare ca mai am doar vreo 2 saptamini de mers la servici....nu stiu de ce ma simt asa obosita in ultimul timp.
bine ca a iesit soarele azi...Doamne ce a mai plouat!!!! cica de vineri (ca tirziu o fi ) iar incepe...poate ne iarta pe noi de data asta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Roxana, prognosticul meu era pt. 24-25 iulie . Ce putin mai e! Si eu in ultimele saptamani de mers la serviciu eram rupta de oboseala si asteptam cu nerabdare sa stau acasa. Asta se intampla exact acum un an. Am intrat in concediu de odihna pe la sf. lui mai si in concediu prenatal din 1 iunie. Nu pot sa cred ca acum am o bblusha care nu mai e chiar bebelusha, peste o luna jum. face un an!!!

Astazi e asa de frumos. pe la 3 cred ca iesim la plimbarica.

Va pup!
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Servus la duduci!!Cam slaba activitatea astazi!Azi e pe placul meu si o sa scot si eu nasul la plimbare.
July, pe unde esti??Astept vesti de la tine (vezi pag.1)Se pare ca bazinul de la Efosan nu este deschis si nu se stie daca il deschid.Lipsa fonduri!
Crixia, spor la treaba! Nu aveti posibilitatea sa reparati si exteriorul cu polistiren? Cica e super-eficient.
Oana,too astept un raspuns!
Roxana, madam Tomescu e marfa! N-am cunoscut-o personal, dar am cerut referinte despre ea(lucrez la spitalul mare).
Tineti-mi pumnii pt. ca merg la serviciu sa vad ce raspuns mi-au dat in legatura cu salariu bonus pt. nastere.V-am intrebat si pe voi! L-ati primit?Pa si va...

dady+anduta(8ani)+bibi(3luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici si ingerasi,
Cred ca vremea incepe sa tina cu noi, mai e putin si vine vara.
Noi suntem programate la vaccin vineri. Voi ati trecut prin asa ceva cum a fost?
Pregatirile pentru mot sunt in toi,Rochitele pentru fete pantofiorii ne hotarim cam greu, am vazut ceva la Dorally, la Tomis Mall dar cautam cadouri si pentru nasi , sugestii ceva?
Va pupam dulce si ginduri bune de la noi.
ionela si gemenutele Elena si Maria

Mergi la inceput

Dady si eu am aceleasi referinte bune despre ea. si sincera sa fiu is foarte multumita deocamdata de ea si sper sa ramina asa pina la sfirsit. tu lucrai tot in Spitalul mare? bafta la primirea salariului, tinem pumnii!!!
ok Cornelia scuza-ma....le-am scris din memorie ieri....si se pare ca nu mai e in aceeasi stare ca inainte.
pupici ca azi am treaba ca vislasii de la galere....

Mergi la inceput

ce faceti fetelor...nici un semn de viata nici ieri nici azi....asa multa treaba aveti?
Ionela, succes la aniversare...asteptam povesti si poze.
July tu pe unde umbli? tot la melci?
hai, ca strig catalogul....Crix cred ca trebuie sa ma ajuti ca fetele astea sunt nedisciplinate rau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sunt aici, Roxana!
Pune si tu niste absente, ca sa aiba fetele ce motiva.
Ce vrei mama, toata lumea are treaba!
Un picut de tot am intrat, ca sa ma pontezi si pe mine, ca ma intorc repede la baie- ma asteapta niste covorase de spalat; mancarea este in cuptor, supa Alexiei e pe aragaz si masina de spalat stoarce.
Va pup!

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Roxana, spun si eu prezentsi cam atat. Dimineata nu am avut acces la Internet, apoi am avut calculatorul in "service" si doar mi-am bagat nasul sa vad ce ati mai scris. Dar vad ca toata lumea are treaba.

Va pup,
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Dragele mele,
Alaltaieri am scris,Teo cand s-a trezit a sters.Ieri am scris un roman,tuturor, ptr.ca nu vreau sa va uit pe vreuna,cand sa trimit mesajul imi da server too busy.N-apuc sa copiez,mor de ciuda si ma las pagubasa.Azi sper sa am mai mult noroc.
Liz,,ce face mama?Imi pare rau s-aud de accident.Alaltaieri am fost cu fii-mea in spital si-am vrut sa intru cu ea in reanimare s-o vad pe mama ta.O gaseam eu.N-am apucat ptr.ca fii-mea cum a vazut costumatia alba a crezut ca-i fac ei ceva si s-a pus pe un plans zdravan.Macar de la distanta,daca pot sa te ajut cu ceva,despre medici sau altceva legat de spital,spune-mi.Sanatate multa,multa!
Roxi,si la melci si acasa.Ce face Ghindu'?Te-ai dus la targul de toale?Cum mai stai cu hemograma?Preseaza Ghindu'pe vezica?Eu am stat in ultima saptamana pe dilatatie 1 si la control dr.Rusa i-a simtit mana Teodorei.Fii-mea s-a pozitionat normal ptr.nastere inca din luna a 6-a,dar tot de pomana.Ai grija de tine si Ghindu'!
Oana,bine ai revenit!Ti-a simtit toata lumea lipsa!Ce face Paul?Cum s-a distrat la bunici?Aerul de-acolo i-a facut pofta de mancare?
Am fost pe sectia dr.Bratu si-am intrebat de crosectomie(operatia de varice)cu laser.Nu face asa ceva,laser este impropriu zis,multa lume spune spre ex.ca si colecistul se scoate cu laser,insa metoda practicata este celioscopica in care se foloseste un fascicul luminos.Nu mai are cabinet privat,daca prietena ta vrea o poate gasi dimineata pe sectie la etajul 4.Sau mai exista alternativa, daca nu se grabeste ,prin metoda clasica la Sefu'care de-asemenea face si din varice-Arta.Momentan este plecat la un curs pana-n iulie.Daca mai vrei amanunte de Bratu,spune-mi ce sa-ntreb.
Exam.ptr.carnet l-am dat cu Protopopescu.A constat intr-o plecare de pe loc si o parcare laterala cu spatele,favorita lui.Nu stiu insa acum cu cine se mai da orasul,eu am facut scoala acum cativa ani.Daca poti sa-ti faci rost de la secretariatul scolii de soferi de pe Olteniei de chestoinare,fa-le de 3 ori si e O.K.!Ai grija cu stationarile in locuri interzise sau intoarceri pe drum cu sens unic.Cam pe asta mizeaza ei la examen.Bafta,scolarito si sa ne plimbi si pe noi cu masina!Am uitat sa-ti spun,eu am iesit cam tufa din scoala cu frana si ambreiajul.Noroc cu al meu sot,am facut scoala din nou cu el in particular dupa ce-am luat carnetul ca mi-era frica sa ies singura pe strada.
Dady,cunosteam si eu pe vremuri o inginera,Tania la Aparatura Medicala la noi in spital.Tu esti?Colega cu unul,Leo?Eu lucrez la sala de operatie dr.Aschie.
Gache,cam traznita,insa profesional,nota 10.
Am de mult lista cu preturi de la Iaki,dar n-apuc sa scriu din cauza Teodorei.Noi suntem cu melcii...Adica cautam castane si spunem ca sunt melci.
Iaki:inot cu instructor:
platind 10 sedinte-bonus 2 sedinte(efectuate intr-o luna)
1 sedinta tine 60 minute-5 euro/pers.
Preturile nu includ TVA si se achita in lei,la cursul BNR stabilit ptr.ziua respectiva.
Daca vrei preturi ptr.altceva la Iaki,spune-mi.
Pup,colega!
Crix,harnica noastra!Cum reusesti sa faci atatea si cu bb.?Am o prietena a carei fetita a facut bronsiolita de la igrasie.Noroc c-ati depistat la timp!V-au mai aparut dintisori?Noi ne laudam acum si cu 1 canin.Dupa lupte seculare!
Cornelia,
Narcisa,mai este putin si schimbi prefixul.Ce-ti fac puii?
Ione,nu-ti plac pantofiorii de la Melania-Leonardo?Sau vrei de lac?Cum merg pregatirile?
Layla,cum te mai descurci?Mai este putin si vine vacanta si-o sa ai ajutoare!Ce face Blondu'?
Alina,Liris ce mai faceti?
Caty,ai ales solutia ideala.Era pacat sa iei bona!Lasa ca se vor aranja cu timpul treburile,este si-o perioada de acomodare ptr.nepotica cu voi.
Laura,nu ne zici cum a fost la munte?
Noi suntem bine,am trecut de raceala de 1 Mai numai cu simptomatice,ceva homeopat si fructe.Ne-am facut si analize,inclusiv ptr.giardia si suntem O.K.I le fac periodic si pana acum ne-a ferit Domnu'de paraziti.
Va pup pe toate pana la urmatoarea intalnire!Motivati-mi absentele!
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Prizant!!!
p'aici !!!
je suis ochiu care nu se vede ... dar se simte... :)

am citit cu Iaki .nu stiu daca venim acasa in vara asta acasa ca sotul meu este super-ocupat si are un tape out (nu ma intrebati ce-i ala ca nu stiu) in iulie... si Iaki asta mi-ar place si mie ... sa invat in sfirsit sa innot bine...daca se mai poate la venerabila mea virsta. mi se pare insa si destul de scump, facind desigur comparatie cu preturile de aici, e drept nu la innot, dar un abonament cu 13 intrari la fitness timp de trei luni,la o sala foarte draguta, costa aici 55 de euro ... si e Olanda! o fi innotul mai scump?! nu exclud.

In rest , eu nu am nimic de povestit, aici lucrurile sunt la fel in fiecare zi, doar pot sa va spun ca-i un frig ...frig...si ca , cu exceptia citorva zile nu am avut primavara pe aici.

Si va sarut pe toate si mai multa caldura sa aveti voi !!!

Mergi la inceput