Mamici din Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

wow Galarina esti aproape de aceeasi virsta cu mine!!! (noi intram miine in 30 de saptamini). cind ai DPN-ul? eu sunt la doctorita Tomescu dar toate fetele zic ca doctorul Rusa e fff bun.
te astept si la mamicile de iulie-august..suntem o gasca intreaga de care o sa iti placa mult! stii ce o sa fie? hai ca te-am bombardat de intrebari....
da July beau cafea cu cofeina ca am voie una pe zi, rar mai beau cite 2, si alea mici. la tensiunea mea ametitoare de 9 cu 5...am dispensa semnata si parafata .
tatal nasei noastre de cununie are plasa pusa dupa o operatie de dubla hernie abdominala si de abia dupa o curatare la 4 luni dupa operatie a inceput sa o accepte. asa ca Liz, cred ca mai trebuie asteptat. mamei tale i s-a pus deja plasa? sau e doar o alternativa?
Cornelia ce mai face Mariuta?
Dady, chiar ce faci? esti in greva de net?
Narcisa??? cind vii la romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna fetele,

Galarina bine ai venit! De dr. Rusa si eu am auzit numai de bine.
July multumesc mult pt. PM.
Roxana si eu am baut cafea toata sarcina (de asta o fi atat de agitat Marele Blond????). Dar de cand alaptez nimic si imi este pofta de o cafea mama- mama.
La Cta nu stiu cand ajung ca deja nu mai am rabdare. La sfarsitul lui iunie trebuie sa fiu in Buc pt. vaccinul de 6 luni si probabil dupa aia.
Noi ne trezim in continuare din 2 in 2 ore noaptea si nu inteleg de ce. Eu zic ca-i ies dintii desi pediatra mi-a zis ca-i prea devreme.
Azi nu a dormit toata ziua si sunt curioasa cum o sa se trezeasca in noaptea asta.

Narcisa ce faci?

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

buna fetelor!
imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata pana acum dar nu prea am fost acasa ,pana azi la noi fiind o vreme foarte frumoasa(peste 27 de grade)si azi este cald dar cu o ploaie de vara care nu vrea sa se opreasca.
in august vin si eu in romania si stau cam 3 saptamani si mi-ar face mare placere sa va cunosc pe majoritatea dintre voi.
Galarina bun venit!nu trebuie sa iti fie frica de nastere;la inceput si eu am fost si chiar daca am avut cateva dureri la nastere dupa ce iti vezi copilasul in bratele tale uiti de tot ce s-a intamplat.
pupici

LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna,
Galarina,bine ai venit!Sarcina usoara si-un bb.sanatos tun!
Gandurile negre sunt caracteristice trim.3,toate le-am avut,mai mult sau mai putin.Totul va decurge normal,important este sa crezi si tu.
Anul acesta conditiile de spitalizare sunt mult mai bune ca anul trecut,s-au renovat sectiile de obst.-ginec.si salile de nastere,inclusiv blocul operator ptr.cezariene,oamenii au ramas insa aceeasi.Daca nasterea cu dr.Rusa se va face pe cale naturala,se poate face si la etajul 6,unde d-lui este sef,iar cadrele medicale sunt f.de treaba.
Mai intreaba-ne ce doresti si-ti vom spune.
Cornelia,ai o fetita dulcica foc-foc!Si chiar ai impresia ca citeste!Se vede de la o posta ca-i campioana la mancat.Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Layla,de-aceea o-ntrebam pe Roxana de cafea cu cofeina.Si mie mi se pare ca starea de neastampar a Teodorei i se trage tot de la ea.Cand imi ziceau doctorii mei c-o sa vad eu ce copil agitat o sa am,nu-i credeam.
Cum este Daniel pe timpul zilei?Se linisteste doar la san?Este cu mainile tot timpul in gura?
Roxi,cu sau fara cafea tot timpul am stat pe T.A.=90/50.Stiu ca-i permisa cafeaua fara a face exces,tu stii mai bine.Hai,ca mai ai putin!Sper s-apuci sa te odihnesti putin in concediu,sa lasi aranjatul pe umerii altcuiva.
Caty,ce mai face Dinu?Incearca sa te gandesti daca vine in contact cu cineva bolnav de zici ca raceste des.Sau poate ca nu-l tratezi corect.Acum ce diagnostic a avut?Cu ce l-ai tratat?Lizuca sau alta fata care stie poate iti spune unde are cabinet dr.Munteanu(Tomis Nord)de care aud din ce in ce mai mult ca-i super.Poate te sfatuieste mai bine decat dr.pe care o ai.S-auzim de bine!
Ionela,cum a fost la petrecere?
Crix,e buna zona cu terenul,sunt multi care si-au luat locul de vreo 2 ani si abia acum isi ridica casele.O sa ai vecini buni,ca tine.

va pup pe toate,prezente sau absente!
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna fetele,

Noi suntem iar dupa o noapte aproape alba in care m-a trezit din ora in ora. De ar fi dinti macar.
July noaptea se linisteste numai daca il pun la tita si ma enerveaza ca ma ia pe post de suzeta, dar altfel nu am cum sa-l potolesc. Ma gandesc uneori sa-l intarc ca m-a disperat toata noaptea cu tita in gura! Nici suzeta nu vrea, nici biberon cu ceai.
Cat priveste cofeina nu stiu daca este o regula, depinde de copil. Eu am o prietena care desi alapta bea cate 3 cafele pe zi, iar fetita era super cuminte.
Hai ca ne-am crizat, mai vorbim

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am revenit si noi!
Am terminat renovarea dormitorului vineri, sambata sa zicem ca am facut curatenie, iar duminica, tot sa zicem, ca ne-am odihnit putin.
Am sa revin luni ca sa va citesc, c-am ramas in urma, si sa va povestesc ce si cum au fost cele doua saptamani de santier.
Pupici!

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Multumim pentru urari.
Marele eveniment ,,Motul,, Sf. Constantin si Elena, un an ,l-am sarbatorit sambata la Savoy. A fost super fetele au aratat ,, bestial,, nasica le-a luat niste rochite de domnisoare frumoase(rochite albe cu sarafane roze pe deasupra, sandalute de lac, ciorapi de balerine tot albi ). Au primit multe costumase, rochite, bratari de aur.
Au ales, Maria carte, pix, calculator, aur, Elena, perie, papiota de ata, carte.
Sper sa va pot trimite si poze.
Inca o data mutumim ca ati fost cu gindul alaturi de noi.
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

neatza la mamici.
Ionela, vrem poze neaparat!!!
veste mare: de azi a inceput santierul!!! pls tineti-mi pumnii sa fie totul ok...meseriasii "Se jura" ca in 2 saptamini e gata, eu sunt super fericita daca in 3 e totul pus la punct. simbata am comandat si bucataria....restul cam saptamina viitoare ca sa vina toate o data.
Layla, abia astept sa veniti, sper sa ne vedem. sper sa se mai potoleasca ALexandru...sa mai dormi si tu citeva ore legate pe noapte. bafta!!
July, pupate-ar mama cum ne incurajezi tu pe noi... ...saru'mina din suflet.
eu incerc sa nu exagerez cu cafeaua, una pe zi, cu toate ca as bea si pe dupa-amiaza inca una....ma tin tare de tot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Urraaaaaaaaaaa!!! ne-am intors acasa, a fost in concediu superb, chiar peste asteptari cu micutii dupa noi, dar parca tot mai bine e acasa! Si sincera sa fiu mi-ati lipsit mult, fetelor!!!!!!!!

Va multumesc din suflet la toate pentru felicitari!

Nici nu stiu ce sa scriu mai intii. imi trec o gramada de lucruri prin cap!

Hai sa incep cu concediul: am fost la marea baltica aici in Germania in Dahme, a fost destul de rece, dar soare, ne-am plimbat intr-o nebunie, Vivien si Patrick au fost tare cumintei: se trezeau dimineata pe la 7 unul pe celalat, ca dormeau in aceeasi camera, am reusit-o si pe asta, macar noaptea sa doarma impreuna in camera, si dupa micul dejun mergeam la plimbare cu masina in alt orasel din apropriere, tot cu iesire la mare si portulete micute. La prinz veneam acasa mincam si ii culcam 1-2 ore, si pe urma plimbari lungi cu carutul pee promenada etc. La 7-7.30 seara cei doi se culcau si aveam si noi mai multaa liniste pe terasa saau la televizor, uneori mai faceam cite o plimbare scurta. Mai bine nici ca se putea cu cei doi, cu Vivien am inceput diversificarea ca nu ma mai intelegeam cu ea, Patrick se tinea numai de dracii: intr-una din zile ne-aa lasat pe afara, cheia era in usa si el a inchis usa; noroc cu sotul care l-a strigat imediat sa deschida usa, si a deschis-o. Chiar am avut nevoie de un concediu.
Roxana, parca si tu ai un album in internet!? Cum ai procedat? Ce marime trebuie sa aibe pozele?
Mai revin.

toate cele bune
narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.02.2002

Mergi la inceput

Narcisa, am cont cu poze pe webshots. intri pe www.webshots.com si iti faci un cont ( e ff simplu) si apoi incarci pozele in albume diferite. daca descarci intii soft-ul lor (care nu e ff mare) poti apoi incarca mai multe poze deodata. in orice caz nu e ff greu.
bafta si asteptam pozeleeeeee!!!!
ce bine imi pare ca v-ati simtit ok...super!

Mergi la inceput