Mamici din Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si neatza pe la prinz.
Layla, imi pare bine ca sunteti bine. dar tot astept sa zici cind vii incoace.
Liz numai sanatate mamei tale....sper sa te descurci cumva cu cei doi "copii". imi pare tare bine sa mai aud de doctori buni si sufletisti....super!
Cornelia, mai am o saptamina (si 2 zile), adica intru pe 1 iunie in concediu. sunt super obosita sincera sa fiu, am deja 2 nopi nedormite la activ, la rind...si la munca e super mult de facut. noroc ca mai e putin....sper sa reusesc sa ma odihnesc.
si noi am fost la plimbarici in Tabacarie (tot parcul copilariei mele) si al meu barbat, super "responsabil" zice: "mi se par cam periculoase jocurile astea pentru copii mici".... (referitor tot la alea noi). va dati seama, deja are responsabilitati...ce ma distreaza!!!
va pupici si vorbim later,
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani si din partea mea!!! sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Fetelor, multumesc de "bun venit".
Lizuca, vreau sa te intreb daca dr. Savu are si cabinet particular si daca da, unde.
Eu acum sunt la capitolul adunat date. Sunt tare derutata,ptr. ca aud lucruri contoversate ba despre unul, ba despre altul si nu stiu la care sa merg. Tot ce imi doresc este sa aiba cabinet part. sa nu stau sa alerg dupa el si sa aiba echograf la cabinet. Grea alegere!

Mergi la inceput

buna dimineatza dragelor.
ce zi frumoasa....si ce bine ma simt eu ca am reusit sa dorm.....Doamne ca rupta eram.
cam liniste ieri pe aici....ati avut multe trebi?
Dana e f bine ce faci tu - acum fii sigura ca vei auzi si de bine si de rau de orice medic fiindca si ei sunt oameni si nu pot multumi pe toti...asa ca..spor la cautari si sper sa iti gasesti cit mai curind in doctor cu care sa ai o relatie asa cum iti doresti!
va pupici si va doresc o zi minunata!
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Elena! Ioana, sa-ti aduca numai bucurii fetitele! Petrecere frumoasa maine!

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

Va pup,
Cornelia

Mergi la inceput

Ionela, sa iti traiasca fetita!!!!
sa fie sanatoasa, fericita, si sa ai numai bucurii din partea ei!!!
azi e marele eveniment, nu????
iti tinem pumnii si asteptam poze!!!! precis va iesi totul super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Ionela, LA MULTI ANI si din partea mea Elenei, sa te bucure mereu fetita ta si sa creasca sanatoasa si frumoasa !Desigur, urarea e valabila pentru amandoua gemenutele dar azi e ziua de nume a Elenei, asa ca in primul rand ii urez ei.
Va doresc petrecere frumoasa si un WE minunat tuturor !

Eu de luni sunt in delegatie la Bucuresti pt. o saptamana. Nu stiu daca o sa mai am timp sa va mai scriu , asa ca va pup dulce pe toate si sa nu ma uitati.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Si din partea mea tuturor Elenelor si Constantinilor ce va fac viata fericita un sincer"LA MULTI ANI!".
Gemenelor Ionelei le doresc multa sanatate si noroc!Petrecere frumoasa!

Liz,ceva mai performant decat plasa nu stiu sa existe.Intr-adevar,este singurul defect pe care-l are d-nul dr.Aschie.Nu ofera amanunte.Insa compenseaza cu profesionalismul carora altor chirurgi le cam lipseste.Nu generalizez.Si asa cum ti s-a mai zis,exista anumite persoane care resping plasa,asa cum resping transplantul de organe.Socrul cumnatei mele respinge si-acum dupa 1 an de zile dupa apendicectomie firele,supurand.Am vazut la noi bolnavi pe care se reintervine,punandu-le alta plasa daca se poate recupera putin din peretele abdominal,insa dupa ce se rezolva procesul infectios.
Da-mi mai multe amanunte,ce medic a mai vazut-o si nu vrea sa reintervina,poate ai mai mult succes la etajul 4 la clinica dr.Sarbu,daca i s-a facut o cultura si antibiograma din plaga?Daca vrei mai multe amanunte despre cazul mamei tale da-mi un P.M. cu numele intreg si poate pot afla ceva.Nu mi-ai zis ce ortoped o vede?Poti ajunge la dr.Lupescu ptr.proteza?
Nu vreau sa te supar,dar nu cred ca Sefu'n-a facut tot ce este posibil ca operatia sa decurga bine.Sper sa nu te gandesti niciodata la lucrul asta.
Vreau sa te mai intreb ceva,i-ai facut vreodata mamei tale markeri virali(ptr.hepatita),ptr.ca unele dintre persoanele care resping sunt purtatoare de ceva dupa cate stiu eu.
D-na dr.Savu pare-se ca este cea care se va baga cu dr.Tica in F.I.V. in C-ta.
Sanatate multa!
Laura,nu te uitam!Ce te faci cu,caldurile din Bucuresti?Eu innebunesc vara acolo...
Roxana,bei cafea cu cofeina?Ti s-au umflat picioarele?Ca lumea,Ghindu'de ziua lui intra in concediu!
Crix,cum mai stai cu aranjatul?
Dady,acum tu nici un semn?

Va pup pe toate!
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Salutare fetelor si la multi ani Constantinilor si Elenelor!
Sunt o viitoare mamica insarcinata in 31 saptamani, si va citesc de ceva timp. Sper sa ma ajutati cu ceva sfaturi la miile de intrebari pe care le am. Pana acum ziceam ca nu mi-e frica de nastere, dar acum, imi cam este pe masura ce se apropie.
Cum vi s-a parut doctorul Rusa (cel tanar), daca a nascut vreuna dintre voi cu dansul? Mie imi lasa o impresie super buna de cate ori merg la control, plec mult mai linistita de acolo. Problema e ca la echo bb iese cam cu 10-14 zile mai mic decat am facut eu calculele ( nu cred ca e o problema, dar pot eu sa stau linistita?. Vi s-a intamplat si voua asa ceva?
Ce parere aveti de maternitatea din Constanta? Ati avut experiente neplacute aici? (ca sa ma sperii si mai tare )
Astept rasunsurile noastre.
Week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine ai venit Galarina!

Este normal sa te ingrijorezi in legatura cu nasterea, dar sa stii ca in spitalul din Constanta conditiile sunt mult mai bune acum. Eu am nascut anul trecut si a fost destul de bine. Ti-am trimis si mp cu impresiile de atunci. Tot atunci am scris si la nasterea pe glob un subiect: Despre nasterea Mariutei.

Am o colega de birou care a facut cezariana cu dr. Rusa si a fost multumita. Cea mai buna prietena a mea se duce la el si este si ea multumita.

Am pus poze noi cu Mariuta, daca vreti sa o vedeti.

Va pup
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput