Mamici din Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Buna Galarina,

Bine ai venit.
Eu ma nascut prin cezariana cu Dr. Rusa pe 15 octombrie 2003 si am fost f. multumita de el. Conditiile din maternitate sunt bune.
Eu am stat intr-o rezerva cu inca o mamica insa mie nu mi-a placut faptul ca se pot primi vizite la orice ora.
Se nimereau sa vina in vizita si cu catel si cu purcel de nu mai aveai aer sa respiri si exact cand dormeau bb ii si vroiam sa ma odihnesc si eu putin.

In rest eu nu am avut nici o nemultumire. Asistentele au fost f. dragute, bineinteles cu atentia de rigoare dar cred ca te-ar fi ajutat si fara asta.

Daca mai vrei si alte informatii poti sa ma intrebi orice.

te pupam.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Dragele mele,dragi!Ma bucur nespus ca mi s-a simtit lipsa (tinand cont ca v-am obisnuit cu ditamai pomelnicele.Sotiorul meu si-a luat cateva zile libere...si a fost in mijlocul atentiei mele.Vorba aia -:un sot si-un SOARE pe nume de Constantin.Pregetiri nervi,toate cele adunate, dar scapate in sfarsit di' stres.
Bibi mititica in afara de papa, nani si plimbat pe afara (de catre bunica)alta atentie n-a primit.E asa cuminte ca pot sa uit ca am copil in casa.De aceea tare imi pare rau pt.tine Layla.Sti, copii sunt speculativi si orice cedare din partea ta, e un castig spre rasfat din partea lor.Uite iti dau un exemplu: am doua fetite ,nu zic poate am avut noroc sa fie cuminti dar....Doua zile am avut treaba prin oras si am lasat-o pe Bibi cu mama. Veneam o alaptam si plecam iar.Ei,dupa doua zile fata mea devenise maraita si nu se potolea cu nici un chip decat luata in brate,pentru ca asa...a obisnuit-o mama in aceste 2 zile. Aproape 3 zile mi-au trebuit ca sa o intorc la programul vechi. Cand plange niciodata nu o iau imediat in brate:ori ma joc cu ea in patut pana ii trece ori o pun in patul mare si ii arat diverse jucarii pana se potoleste.Desi te doare sufletul nu ceda si se va obisnui sa nu mai planga decat cu motiv.Sincer nu vreau sa dau sfaturi gratuite, dar metodele de mai sus le-am aplicat ambelor fete si-au avut efect, nici nu simt ca am bebelus.Bafta multa !
Galarinabine ai venit printre noi! daca te uiti cu cateva pagini in urma am facu o listuta(putin incompleta) care te va ajuta sa ne cunosti un picut pe fiecare pentru inceput.Scrie-ne des!
Narcisa nu mai zici nimic? Speram ca totul e in regula cu voi!
IonelaLa multi ani!,pt.Elena si sa-ti traiasca fetele sa fie sanatoase si norocoase ca restul...le dati voi!Imi cer scuze ca am intarziat cu urarile.Oricum ca sa numai intarzii iti spun de acum pt.data de 26 mai La multi ani!Elena si Maria
Oana cum merge cu scoala de soferi ? Cand o termini? Bafta multa la examen!
Cornelia subscriu la ce s-a mai spus ,ati iesit super in poze si tu...ai slabit muuuult de cand ai nascut! Ai facut ceva special? Ce anume si daca nu afecteaza alaptatul ca noi suntam inca in stadiul asta.
Roxana, cum v-ati hotarat sa veniti in Constanta? Sora mea a facut invers decat voi. A stat 10 ani in Constanta si s-a mutat apoi in Bucurasti de 6 ani, dar inca o bate gandul sa se intoarca, desi cu serviciul a avut alte oportunitati. daca vrei incearca cafea decofeinizata.Eu am fost cafegioaica inraita(3-4 cafele pe zi) si dupa amiaza max.10 cu 6 aveam tensiunea.Acum beau decofeinizata si nu ma deranjeaza cu nimic(mai pun aditiv-lapte).Aveam adevarate migrene daca nu beam cafea si acum...nu. La bibilica era problema!
Crixia, bravo voua ,ca noi tare puturosi mai suntem mai avem un pic si cade casa pe noi. Sa vezi ce picturi abstacte am de la Anduta pe pereti...Uf. si nu stiu cum sa-l urnesc pe barbatu-miu sa zugravim si sa reparam. Tu cum l-ai convins????
July m-am intalnit cu livioara zilele trecute in spital.Mai, nu stiu ce sa spun, dar e o dulcica! Chiar, te rog vreau un sfat!socrul meu a fost depistat in Bacau cu coxartroza la u7n genunchi si i-au propus sa se opereze la Bucuresti.Cica i-ar pune niste placute,n-am inteles eu prea biencum si ce. Inafara de Lupescu, care am inteles ca e in top (dar nu-l cunosc) ce alt ortoped imi recomanzi sa-l opereze??? Pupici Teodorei!
Tanja,te asteptam la vara ! N-o sa fie cam greu cu bb-ul mic pe avion?
Catystai aproape de mine(eu in Km 4-5), poate reusim intr-o dupa amiaza sa ne vedem cu bb-ii pana ma voi aventura mai departe sa ma intalnesc si cu celelalte fete! Tel.680894(Tania Bugescu)-E valabil pt. oricine vrea sa ma intrebe de sanatate!!
Dana- curaj ca vei trece cu bine peste angoase.Tu sti mai bine prin natura profesiei ca sunt inevitabile temerile si depresiile prenatale ,ca sa nu spun sa le vezi pe cele postnatale, itispune o de 2xmamica.
Liris,vezi da-ia lipsuri la listuta, cam rarut ne vizitezi!
Pe cine am omis, pupici multi

http://www.community.webshots.com/user/dady1968

dady+anduta(8ani)+bibi(3luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata! (ca eu cred ca e inca dimineata)

Ma simt tare nauca azi. Ploaia si ziua de luni sunt de vina.

Ionela, asteptam poze!

Roxana, fii si tu ingaduitoare si mareste termenul cu inca o saptamana. O luna mi se pare rezonabil . Spor la treaba!

July, eu am dat o data adresa de la cabinetul d-nei Munteanu: Soveja 82, bl. FT4, ap. 22. Tel. il am notat acasa. Sper sa-mi amintesc sa vi-l spun maine.
Multumesc pt. aprecieri la adresa Mariutei. Suntem si noi in top la ceva: papica .

Narcisa, bine ai venit din concediu! Suna frumos ce povestesti tu. Pana acum nu am plecat inca in concediu cu Maria si ma incurajezi cand spui ca te-ai descurcat asa de bine cu doi bb-i.

Mai nou, cu Maria am probleme la contactul cu persoane straine (sau mai putin straine, pt. ca reactioneaza urat si la persoane pe care le cunoaste, totusi). Nu se dezlipeste de mine sau de buni si plange, plange... Sper sa fie o faza trecatoare, pt. ca vreau copil sociabil, nu rusinos ca maica-sa.

Oana, ce mai zici?

Intre timp, am mai rezolvat cate ceva pe la birou si chiar ca a trecut dimineata.

Va pup,
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Dady, sa-ti traiasca sotul Constantin!

De slabit am slabit (am ajuns aprox. la greutatea dinainte de nastere, mai am vreo 2 kg, ca sa ma simt bine in pielea mea) tinand Montignac-ul din februarie pana la Pasti. De atunci, nu stiu ce m-a apucat, dar mananc dulciuri in fiecare zi. Vad ca acul cantarului nu a luat-o inca razna de tot, dar daca nu ma opresc... Nu stiu ce sa iti zic, despre alaptat. Se zice ca Montignac-ul este destul de echilibrat (vorba vine, ca lipsesc aproape de tot glucidele). Ideea e ca acum, dupa nastere, pierdere de sarcina, regim de slabit si sala (doar vreo luna) am hipocalcemie, hipoglicemie, hipomagnezemie (?) si cam tot ce se poate cu hipo in fata . Poate ar fi bine sa te gandesti la slabit dupa ce temini cu alaptatul. Eu, din pacate, nu am alaptat.

Pa!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Buna Fetelor,

Dinu este iarasi racit si pt ca tuseste varsa tot ce mananca din cauza secretiilor de pe gat.
Tot din cauza asta varsa si medicamentele care i le dadeam pe gura asa ca mi-a dat doctorita sa-l injectez.
MAI ARE DE FACUT 2 INJECTII.
Oricum scumeste vizibil mai bine.
Dupa tratament o sa-mi dea ceva sa-i intaresc sistemul imunitar poate n-o sa mai raceasca asa de des.
A avut mai inrai viroza respiratorie care s-a accentuat pt ca medicamantele le-a vomat.

Nu cred ca vine in contact cu cineva bolnav pt ca am auzit mai multe mamici care se plang de acelasi lucru.
Cred ca a mostenit sensibilitaetea sotului meu care este mereu racit si are si astm alergic tratat cu sprayuri si vaccinuri.

Cum il scot putin afara, cred ca de la vant, imediat raceste la gat.
La plamani nu are nimic.

Mine vine dr. sa-l vada si va mai dau vesti.
Deocamdata e mult mai bine.
Cornelia, Mariuca a crescut tare frumoasa.
Va pupam si noi.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dady pai am venit singura de la Buc....ca al meu barbat a fost localnic toata viata lui .
Doamne Caty ce rau imi pare de Dinu...injectii??? uf, mititelul de el....sper sa ii poti intari sistemul imunitar dupa terminarea tratamentului.
Cornelia, uite ca uitasem sa iti zic - ce super sunt pozele Mariutei... extra, si cele cu catelul pe paturica...o minune!!!! nu cred ca mai maresc termenul la lucrari (cu toate ca nu ma deranjeaza cu nimic inca o saptamina - oricum bucataria vine in 5 saptamini) dar nici nu au mare scofala de facut pe acolo, plsu ca se poate lucra concomitent in mai multe camere. ideea e ca daca e totul gata intr-o luna...e super, asa am si facute calculele - 15 iunie - 1 iulie sa fim gata cu totul...si dupa aia va astept la mine la cafele si prajituri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu sunt cam pe fuga ca am niste treburi pe la birou, asa ca nu ma mai adresez nominal la fiecare. Va spun doar ca sunt bine si ma pregatesc intens pt. examenul de soferie.
July, treceam intr-o zi cu masina cu instructorul prin zona gara- ICIL si am vazut si eu fantana lui Mazare, acolo cred ca mergi tu cu Teodora, nu? O sa se umple orasul de fantani arteziene, ce ziceti va plac?!...
Inca o chestie: care din voi isi ia alocatia copilului dintr-un cont bancar si cum ati procedat pt. asta, ne intereseaza si pe mine si pe Caty.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza la mamici
uite ca s-a mai terminat si ploaia....dar tot nu e vreo caldura afara.
Oana, bafta multa la examen!!! cind il ai???
pupicei la toate si vorbim later,
rox

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Caty, multa sanatate lui Dinu! Mititelul, ce sensibil e.

Oana, spor la soferit! Da, de cand vroiam sa intreb si eu de posibilitatea virarii alocatiei in cont. Parinti iresponsabili ce suntem noi! Maria face un an si pana acum nu am luat alocatia. Nici macar mutatie nu avem. Daca s-ar putea depune in cont, ce bine ar fi!

Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,
Inca nu reusesc sa pun pozele in album, imi spune ca au un format prea mare, le-am micsorat dar degeaba, oricum mai incerc nu ma las pagubasa.
Sta cineva pe la Casa de Cultura, noi iesim in fiecare weekend la leagane acolo deoarece stam in Inel II.
Toate cele bune si va pupam dulce.
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput