Mamici din Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 15
CRIXIA spune:
Am promis ca azi, luni, am sa va dau de veste ca am supravietuit. Nu vreau sa-mi amintesc cat m-am chinuit cu santierul , am dormit in sufra, iar Alexia nu avea voie in celelalte camere. Offff, ce bine ca a trecut, si ca acum ne miscam linistiti peste tot!
Atentie mare, voi cele ce va apucati de facut ceva prin case, ca niciodata ce stabilesti nu respecti, si se ajunge la o perioada mai mare de balamuc si la o suma mult mai mare decat cea calculata. Noi am zis ca a venit caldura si sa facem acum, ca la toamna vor mai creste preturile; dupa ce am inceput ne-am hotarat sa schimbam si geamul( am ales Gealan), asa ca socoteala nu s-a potrivit deloc. Va spun ca per total, adica izolat peretii(2-cei exteriori) cu vata minerala si Rigips plus zugravit toata camera, plus schimbat fereastra - am cheltuit peste 15 mil. De abia astept sa vina iarna si sa vad ca investitia noastra a meritat!
Galarina, Tania si DanaB sunteti bine-venite in cercul nostru!
Eu am nascut in 22 iulie 2003 cu Dr. Rusa-fiul si am fost foarte multumita de tot, am stat numai eu cu bb intr-o rezerva renovata si totul a decurs normal, poate de aceea nu am trait acea depresie post-natala, ceea ce va doresc tuturor viitoarelor mamici.
Roxana, ce faci cu santierul? Au iesit hartiile de la primarie? Eu mai am putin si fac 60 de zile de cand am depus cererea pentru certificat de urbanism. sun in fiecare zi si imi spun ca tre sa semneze X, Y... acum cica e la primar. Si cum primarul e in campanie....!!!!! o sa mai asteptam ceva.
Layla, sa nu renunti la alaptat, ca-ti va parea rau mai tarziu! Tot te vei trezi ca sa-l harnesti, acum este mai simplu ai biberonul mereu cu tine si la temperatura optima, pe cand atunci va fi mult mai greu: sterilizat, pastrat apa calda, fiarta, prepara biberon in toiul noptii. Nici sa nu te gandesti la intarcat!
Eu nu am avut decat 7 luni ca s-a terminat tzatza ca i-as fi dat mai mult timp.
Nu mai pot sa stau acum. Poate maine o sa fiu si eu prezenta ziua cand bombardam cu raspunsuri.
Astept sa-mi reiau activitatea cu voi, mai ales acum ca ne-am inmultit!
Pupici la burtici, bebici si mamici!
CriXia
CRIXIA spune:
Sunt sigura ca mesajul precedent este " ca nuca-n perete" pentru ca l-am scris azi-noapte, si asa imi este mie dat sa nu mearga net-ul cand va scriu pomelnice. Am reusit sa-l salvez si l-am postat.
CriXia
CRIXIA spune:
Am uitat sa va spun ca eu am alocatia in cont la BancPost.
Eu am depus intai dosarul pentru alocatie la Primarie si dupa ce am primit primul cupon de alocatie am mers cu el la banca si mi-am deschis cont. Banca a eliberat o hartie cu nr. de cont pe care am depus-o la DMPS, adica la Casa de Pensii la parter la "Alocatii".
CriXia
Oana spune:
Crixia, DMPS-ul unde e, pe Mircea, pe langa Lic. Economic cumva lumineaza-ma si pe mine? Si cu hartia de la banca ma duc acolo si fac cerere, nu?
Felicitari pt. terminarea santierului, sa va bucurati de renovari.
Roxana, ex trebuia sa il am pe 1 iunie dar s-a amanat din cauza Summitului de la Mamaia, ieri ne-a anuntat. Asa ca mai am inca o saptamana in plus. Acum toata Politia e mobilizata la summit.
CRIXIA spune:
Da, Oana, acolo este! Cladirea este noua, predomina rosul, vis-a-vis de noul Domino.
Eu acolo lucrez, dar in cladire sunt 3 institutii separate, intr-un fel, ca apartinem toti de Ministerul Muncii, doar ca suntem diferiti de la Director la femeie de servici, fiecare cu muma lui. Intelegi!?!
La parter, cum intri , pe partea dreapta scrie "Alocatii de stat" si spui ca vrei sa primesti alocatia in cont. Iti va cere hartia de la banca cu nr. de cont, un cupon de alocatie( ca sa vada nr. dosarului), si vei face acolo o cerere de mana precum ca vrei banii in cont, nu prin posta, si totodata o declaratie prin care te angajezi ca la sf. fiecarui an vei aduce extras de cont ca ai ridicat alocatiile. Cam atat. Alte intrebari?
A!!! Programul 8-15( nu stiu exact), de aceea te sfatuiesc sa mergi dupa ora 12-13, poate e mai liber.
CriXia
CRIXIA spune:
Hei nu-i nimeni pe aici!?! Cand pot si eu sa fiu cu voi, v-ati evaporat toate!
Unde umblati?
CriXia
Cornelia spune:
Crixia, multumim pt. informatii!
Dupa cum vezi sunt si eu pe aici, dar nu prea am timp de scris. Ma pregatesc sa termin treaba. Am program pana la doua si vreau sa ies la plimbare cu Mariuta, care e iar in oras (se plimba fata mea).
Va pup
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
narcisa spune:
Am reusit azi printre picaturi sa pun niste poze de la botez si din concediu in album.
Daca vreti sa ne vedeti:
http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi
Ma duc fuguta sa maninc si eu ceva la prinz.
Mai revin dupa ce se trezesc puiutii mei.
toate cele bune
narcisa x
CRIXIA spune:
Bravo Cornelia ca ai reusit sa faci o plimbare cu Maria. Cate kg are Maria? Dar cm? Ce mai face ea, a inceput sa mearga? Cum doarme noaptea? Cati dintzi are?
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
roxanaz spune:
CRix iarta-ma mama da' e un iures azi la mine...ceva de groaza. las' ca mai am 5 zile!!!!!
Cornelia bucura-te de plimbarica!!