Mamici de Sept.-Oct. 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana_oana spune:

ce active sunteti !! eu citesc cam tot ce scrieti, dar de raspuns cateodata nu are rost, ca suntem in aceeasi oala si mi se intampla aceleasi lucrui ca si voua

nu stiu de ce dar si la mine cand pune sotiorul meu mana se potoleste orice activitate din , probabil ca-i din cauza presiunii mai mari sau ca deja se simte autoritatea
fire de par nedorite mi-au aparut si mie dar de catava vreme pe burta dar sper ca o sa dispara
o chestie destul de nasoala mi s-a intamplat ieri nopate cand de-abea m-a luat somnul din cauza unui carcel nenorocit la spate
sper sa nu mi se mai intample si nici voua
numai bine tuturor
la mare anul asta nu mergem ca e periculos, iti da hromonii peste cap, plus ca drumul e destul de lung; as vrea sa vad marea macar o ora, dar.. mai bine asteptam pina la anul sa mergem in formatie marita :))
Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Salut burtici!
Vin si io cu vesti de ultima ora. Am fo la doftor ,i-am ascultat bataile inimii lu bebe ( dar fara ecografie), am aflat ca triplu test e in regula si celelalta analize is bune. Martea viitoare am programare la un alt doftor pt ecografia morfologica asa ca de pe acum am mari emotii.
Ce vreau sa va ntreb se mai confrunta cineva cu greturile in aceasta perioada??? Ca io am din belsug . Il simt si io pe bebe frecvent iar cateodata acea zvacnire e chiar dureroasa ca sa nu mai zic ca mi apasa ficatul si nu pot dormi cateodata noaptea.....dar noi sa fim sanatoase ca astea-s trecatoare nu??
Babirusa si io stiam ca pt contractii se da magneziu .
va pup si sa aveti grija de voi si de bebei

mari 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Pufymic, multumesc mult de raspuns. Am mai intrebat si eu in stanga si-n dreapta si am primit acelasi raspuns. Acum pot rasufla usurata, ca numai de asta nu mai aveam nevoie.

Eu pana acum 2 zile nici nu stiam cum e sa ai un carcel...dar in dimineata aceea mi s-a pus un carcel la picior si atat de rau m-a durut ca-mi venea sa plang de durere! Si eu sper sa nu se mai repete!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 19 saptamani si 4 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici la burtici. Vad ca v-ati pus pe vorbit...

Nu mi-ati zis si mie ce sa fac cand imi creste tensiunea (caci cred ca de asta mi s-a facut rau de dimineata...).

La noi a plouat, cu toate astea am iesit un pic sa ducem o scrisorica si sa luam rezultatul de urina. Toate negative

Va invidiez fetelor, caci eu inca nu il simt pe bb. De fapt nici nu stiu trebuie sa simt; stiu ca am mai discutat despre asta acum ceva timp (balonase, basicute, fluturasi, etc) dar... Tot asteptam.

Roandre, are dreptate Pufymic. Nu trebuie sa intri in contact cu persoana respectiva. Dar totusi, pentru orice eventualitate si sotul tau sa o ocoleasca nu se stie niciodata.

Babirusa, doctorul meu mi-a zis ca prima cauza a durerilor de burtica reprezinta lipsa de Mg. Eu iau vitamine speciale pentru sarcina, deci nu mai iau supliment de Mg, insa mi-a recomandat apa de sursa naturala cu concentratie mare de Mg. Are un gust ciudat, dar la mine are efect. Cine stie, poate a "vazut" o carenta de Mg la analizele tale...

Si mie imi este somn; eu am zis ca e de la vreme, dar... Noaptea nici nu ma mai trezesc. Dorm in nestire! Si as dormi tot timpul...

Va pupacim.

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Mai, mai cand va aud ce frumos vorbiti de burticile voastre as vrea sa va vad!Ar fi frumos punem fiecare poze la vedere, asa cum a facut Ipana (Pufymic)! Ce ziceti? ne bagam?
Acum mai ales pentru fetele din RO (prietenii stiu de ce.... Cu ce va deplasati voi la servici si pe unde mai aveti treaba? De ceva vreme eu evit sa merg mult cu masina. Totusi nu am ce face si merg in fiece zi la servici (ca pana la urma masina mi se pare varianta cea mai buna) si ma crispez toata cand dau in gropi (la propriu!). Mai am in unele zile de facut unele drumuri in interes de servici, prin Bucuresti si ma gandesc cu groaza cu trei zile inainte de eveniment.Pentur ca in cateva randuri am avut dureri de burtica dupa astfel de drumetii,si am ramas cu spaima. Si apoi ma gandesc ca-l zdrangan pe bebe si se zgaltaie placenta si cate si mai cate...Daca s-ar putea as merge numai pe jos! Da' nu se poate...voi cum va descurcati cu transportul? La fel de speriate de bombe sunteti si voi?
Sanatate la mamici si bebei din burtici si s-auzim de bine!
Cristiana si bebe din burtica 19 saptamani si trei zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mari - si eu la fel cu greturile, ma chinuie in continuare. regula cu greturile care trec dupa ce misca bb la mine nu functioneaza.
lorena - un pic de rabdare si o sa il simti si tu pe bb. deocamdata e inca micut, dar se face mare repede-repede si atunci sa te tii suturi! cu somnul am aceeasi problema, am dormit in saptamana de miere foarte mult, dar tot as mai dormi - numa' ca de dimineata pana seara sunt aici la birou... ufff...
cristia - cand e vorba de transport e dezastru si la mine. traficul, gropile, gazele de esapament imi dau o senzatie de rau de stau sa vomit in masina de fiecare data. ce ne facem fetelor? ca eu fac 40 min pana la birou cu masina, e exclus sa merg pe jos atata drum. eu dureri de burtica nu am de la mersul cu masina, dar il si stresez pe tati "sa mearga cu stegulete", adica incet si cu grija. incearca sa mergi incet, chiar daca se gaseste cate un destept sa te claxoneze, ca sa simti mai putin impactul gropilor. alt sfat nu stiu sa iti dau - eu tot mai trag speranta sa se asfalteze gropile astea, ca e an electoral, nu de alta.

va pup fetelor, o seara buna tuturor burticoase si bebei,

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor,
noi suntem tare suparati si speriati . Ieri am fost la doctor. La control a fost totul OK, lui bebe ii bate bine inimioara, colul meu e in regula, dar... cica analizele de rubeola ar ridica semne de intrebare.
N-am inteles prea bine ce mi-a spus doctorul, doar ca m-a intrebat de 2 ori daca am intrat in contact cu persoane bolnave (nu cred, dar poti sa sti ?). Mi-a iesit IgG pozitiv si IgM negativ, ceea ce de regula am inteles ca e bine, inseamna ca ai facut boala si ai anticorpi. Dar se pare ca la mine titru la IgG e foarte mare (12.32, in timp ce rezultatul normal e pozitiv - mai mare de 1.00). Oricum, mi-a dat niste antibiotice pe care sa le iau 6 zile, apoi, dupa inca 14 zile, sa repet analiza.
Fiind foarte speriata am mai intrebat in dreapta si-n stanga si se pare ca totusi ar fi bine sa ai asemenea rezultate, inseamna ca am anticorpi puternici, dar nu stiu pe cine sa cred.
Are vreuna din voi idee de asa ceva?
Si o alta intrebare? Eco 3D se poate face si fara trimitere? Fiindca mie mi-a zis doctorul ca nu-i cazul sa fac eco, e totul in regula, dar as prefera sa fac.
Cristia, sa sti ca si eu am aceeasi problema cu transportul. Dar cred ca, decat sa mergem pe jos ori cu transportul in comun, e preferabil sa conducem masina. Eu stau destul de aproape de birou (cam la un sfert de ora de mers pe jos), dar mi-e prea lene sa vin pe jos. Si, pe de alta parte, nici un taxi nu ma ia pe distanta asa mica. Deci, n-am de ales, vin cu masina proprie cat oi mai putea sa conduc.
Raluca DPN 8 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, tuturor,

Iata ca apar si eu in peisaj. Raceala mea e aproape pe terminate si sunt mult mai bine ca zilele trecute. In schimb au reaparut greturile si a trebuit sa. Eu sper sa fie insa ceva de moment, avand in vedere ca in ultimele saptamani nu am avut deloc parte de asa ceva.
Cristia, la noi nu sunt gropi, dar tot nu suport sa merg cu masina mai mult de un ceas ca nu ma simt bine. Aici sunt in unele locuri niste ridicaturi menite sa-i potoleasca pe soferii naravasi, mai ales in locurile unde sunt multi copilasi. Ei, cand merg intr-o astfel de zona, chiar daca viteza nu e mare, simt cam ceea ce simti tu. Cand ma gandesc ca in iunie-iulie o sa fac un mic tur al Romaniei cu masina mi se ridica parul in cap...vis-a-vis de gropi, bineinteles.
Ralucule, am avut mai multe probleme cu computerul in ultima vreme si a trebuit sa imi instaleze sotul din nou tot Windows-ul XP, iar azi imi va reinstala si restul. De aceea nu m-ai vazut pe MSN. O sa ma vezi in curand.
Eu am azi exact 18 saptamani si ieri seara l-am simtit pe bebe ceva mai puternic miscand. Parca ma lovea ceva pe dinauntru. Si taticul lui e nerabdator sa-l simta.
Sotul meu capata pe zi ce trece instincte paterne. Se comporta deja ca un tatic responsabil si, in plus, isi face griji de tot ce se intampla cu copilasii colegilor, gandindu-se in acelasi timp la propriul bebe nenascut si la ce ar face el de-ar fi in pielea acelor colegi.
Pana data viitoare, pupici la toate si la burtici. Numai clipe frumoase va doresc,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor
venim si noi cu vesti.....
am fost ieri la doctor la vizita obligatorie, si totul e ok . Colul e bine , bebe e bine l am vazut la eco normala si e din ce in ce mai inghesuit:)...Doctorul ne a dat ok la plecat in vacanta, iar eco morfologica o voi face pe 25 mai.
L a masurat pe bebe si mi a zis ca se afla pa graficul lui in media superioara, m a intrebat daca tati e inalt ...:) sigur nu l mosteneste pe tati la inaltime.
In schimb nu mi a dat nici o vitamina nimic , cred ca s a speriat cand i am zis ca am deja 10 kg in plus.M ia zis sa mi dau peste maini cand vad ca am mai luat un kg :(.Ciudat e ca nu mananc dulciuri si nici nu abuzez cu mancarea.....
In fine cam astea sunt noutatile...acum astept eco morfologica si vineri trebuie sa sun sa ma inscriu la cursurile pregatitoare
Va pup

Cristina 21 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

quote:
Originally posted by vrabiuta
cristia - cand e vorba de transport e dezastru si la mine. traficul, gropile, gazele de esapament imi dau o senzatie de rau de stau sa vomit in masina de fiecare data. ce ne facem fetelor? ca eu fac 40 min pana la birou cu masina, e exclus sa merg pe jos atata drum. eu dureri de burtica nu am de la mersul cu masina, dar il si stresez pe tati "sa mearga cu stegulete", adica incet si cu grija. incearca sa mergi incet, chiar daca se gaseste cate un destept sa te claxoneze, ca sa simti mai putin impactul gropilor. alt sfat nu stiu sa iti dau - eu tot mai trag speranta sa se asfalteze gropile astea, ca e an electoral, nu de alta.

Vai fetelor, ce ma speriati cu gropile astea. Aici, cum spune si Danyce, nu sint gropi deloc si tot nu imi place la zguduiala, cred ca o sa mor de nervi in Bucuresti. Nu imi vine sa cred ca inca ne mai luptam cu gropile... ce naiba, chiar asa!!! Nu sintem in stare sa avem si noi niste drumuri decente!!??? Iata primul soc in legatura cu Bucurestiul, si nici nu am plecat inca....

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput